lørdag den 23. februar 2013

Asiatisk Koteletter I Fad

Til 4 personer.

Du skal bruge:
6-8 Koteletter
6-8 Gulerødder
1 dåse Majs
1 bundt Forårsløg
1 glads Pasta Sauce
Sødmælk (kan ikke erstattes af andet mælk)
1 dl Soja Sauce
Krydderier efter behag.

Sådan gør du:
Skær gulerødder og forårsløg ud i passende stykker. lig derefter dine koteletter op i en dyb tallerken eller skål. overkryddere dem så med ønsket krydderier (feks. Paprika, Tørret dild og oregano. de skal nærmest pudres og dækkes i krydderierne) hæld en ½ dl. soja ud over koteletterne og masere her efter soja og krydderier ind i kødet. steg her efter kødet en 2 min på vær side. fjern ikke fedtet. og lig koteletterne på en lag af forårsløg og gulerødder når du tage dem fra panden og over i det ildfastfad. når kortellerter er stegt færdig. hælder du sojaen og lidt sukker og salt på panden med fedtet og brænd krydderier fra kødet. når det stadig er brænd varmt hælder du glasset med pasta saucen ud på panden, rør ikke i det. men fyld glasset med sødmælk og sæt låg på ryst så du får alt i glasset med. åben glasset og hæld mælken ud på banden med det andet. rør / pisk saucen til en samlet masse og lad det koge 1-2 minutter på panden hvor efter det hældes over i det ildfastfad. (husk af ligge både grønsager under og over kødet. sæt det hele ind i oven i 30 minutter og servere den så for dine gæster.

Tip:
brug noget godt kød gerne med noget fedt på. steg gerne koteletterne i flydende margarine. der kan suppleres med grønsager og krydderier efter eget ønske

Ingen kommentarer:

Send en kommentar