Til 4 personer.
Du
skal bruge:
6-8
Koteletter
6-8
Gulerødder
1
dåse Majs
1
bundt Forårsløg
1
glads Pasta Sauce
Sødmælk
(kan ikke erstattes af andet mælk)
1
dl Soja Sauce
Krydderier
efter behag.
Sådan
gør du:
Skær
gulerødder og forårsløg ud i passende stykker. lig derefter dine
koteletter op i en dyb tallerken eller skål. overkryddere dem så
med ønsket krydderier (feks. Paprika, Tørret dild og oregano. de
skal nærmest pudres og dækkes i krydderierne) hæld en ½ dl. soja
ud over koteletterne og masere her efter soja og krydderier ind i
kødet. steg her efter kødet en 2 min på vær side. fjern ikke
fedtet. og lig koteletterne på en lag af forårsløg og gulerødder
når du tage dem fra panden og over i det ildfastfad. når
kortellerter er stegt færdig. hælder du sojaen og lidt sukker og
salt på panden med fedtet og brænd krydderier fra kødet. når det
stadig er brænd varmt hælder du glasset med pasta saucen ud på
panden, rør ikke i det. men fyld glasset med sødmælk og sæt låg
på ryst så du får alt i glasset med. åben glasset og hæld mælken
ud på banden med det andet. rør / pisk saucen til en samlet masse
og lad det koge 1-2 minutter på panden hvor efter det hældes over i
det ildfastfad. (husk af ligge både grønsager under og over kødet.
sæt det hele ind i oven i 30 minutter og servere den så for dine
gæster.
Tip:
brug
noget godt kød gerne med noget fedt på. steg gerne koteletterne i
flydende margarine. der kan suppleres med grønsager og krydderier
efter eget ønske
Ingen kommentarer:
Send en kommentar