lørdag den 23. februar 2013

Asiatisk Inspireret Pølse Gryde

Til 4 personer

Du skal bruge:
4 store Kartofler 
 ½ dl mælk
6-8 store Gulerødder 
Paprika
1 Dåse majs 
tørret Dild
1 Stort bundt forårsløg 
Chili
20 små kyllingepølser (fra netto) 
Oregano
1 dåse hakket tomater 
1 dl. Sukker
2 dl Soja Saucen 
5 dl. vand
2 Løg
150 g. margarine
4-6 friske tomater

Sådan gør du:
skær kartofler, gulerødder, forårsløgene, kyllingepølserne, løgene og de friske tomater ud i den str. du vil havde dem. smelt margarinen i en wok. hæld krydderierne i sammen med soja saucen og sukkeret. lad det brænde en smule på og hæld så løg og kyllingepølserne i. her efter blander du mælken og de hakket tomater i. hæld her efter de andre krydderier i på nær kartoflerne. lad det stå og koge / små simre i 5-10 min. her efter hælder du 5 dl. vand i gryden sammen. (det skal kun lige dække halv delen af retten ellers er der for meget vand i. her efter koger der 2-3 min så smider du kartoflerne i og lader det koge yderlig en 7-10 min. (du kan komme kartoflerne i før alt efter hvilken størrelse og konsistens du ønsker) smag til med krydderier og soja.

Tip:
du kan også her bruge de ting du bedst kan lide. du kan bruge alle slags kød så længe det ikke er hakket. vis du erstatter 1 dåse hakket tomater med en pasta sauce fra netto kan du helt undgå vand med så tag i stedet 1 dl sødmælk i alt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar