Til 4 personer
Du
skal bruge:
4
store Kartofler
½ dl mælk
6-8
store Gulerødder
Paprika
1
Dåse majs
tørret Dild
1
Stort bundt forårsløg
Chili
20
små kyllingepølser (fra netto)
Oregano
1
dåse hakket tomater
1 dl. Sukker
2
dl Soja Saucen
5 dl. vand
2
Løg
150
g. margarine
4-6
friske tomater
Sådan
gør du:
skær
kartofler, gulerødder, forårsløgene, kyllingepølserne, løgene og
de friske tomater ud i den str. du vil havde dem. smelt margarinen i
en wok. hæld krydderierne i sammen med soja saucen og sukkeret. lad
det brænde en smule på og hæld så løg og kyllingepølserne i.
her efter blander du mælken og de hakket tomater i. hæld her efter
de andre krydderier i på nær kartoflerne. lad det stå og koge /
små simre i 5-10 min. her efter hælder du 5 dl. vand i gryden
sammen. (det skal kun lige dække halv delen af retten ellers er der
for meget vand i. her efter koger der 2-3 min så smider du
kartoflerne i og lader det koge yderlig en 7-10 min. (du kan komme
kartoflerne i før alt efter hvilken størrelse og konsistens du
ønsker) smag til med krydderier og soja.
Tip:
du
kan også her bruge de ting du bedst kan lide. du kan bruge alle
slags kød så længe det ikke er hakket. vis du erstatter 1 dåse
hakket tomater med en pasta sauce fra netto kan du helt undgå vand
med så tag i stedet 1 dl sødmælk i alt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar