fredag den 16. august 2013

Vildsvin Ragou m. Pesto Pasta & Croutoner

Til 4 Personer

Det skal du bruge:
Ca. 600 g. Vildsvin rest, andet kan bruges
2 store løg
5-6 gulerødder
500 g. ærter
1 dåse hakket tomater
1 Glas pesto a 125g.
500 g. frisk pasta.
Evt. soja, krydderier og honning

Sådan gør du:
Skær kødet ud i tern og smid dem op i en voks med en stor klat smør (Soja, Krydderier og Honning blandes sammen med kødet vis man vil havde det i) kødet brunes godt før gulerødder i tern og løg i ringe eller både smides i... retten simre ind til gulerødder og løg er letter bløde, hvor efter der blandes ærter og en dåse hakket tomater i (det skal ikke blive til en sovs, bare være en ekstra lille tomat ting i retten, derfor kan du også bruge friske) men retten simre koges pastaen, og vandet hældes godt fra før hele pesto glasset kommer i pastaen og røres godt rundt. når pastaen er klar (ca. 10-15 min) skal der bare serveres.

opskriften på Croutonerne kan findes her. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar