lørdag den 29. september 2012

Frøken Fut: Grønne bokse

Frøken Fut: Grønne bokse: Hvor er det dejligt bare at åbne køleskabet og tage sine grøntsager i brug, når man skal bruge det UDEN at tænke på at vaske og skære ud. L...

Jeg er TOTAL enig med Frøken Fut lige om dette her for jeg hader det der med af man skal over og stå og skære eller skrælle tingene før man kan få lov af bruge dem.. så vil jeg da hælder så når jeg intet har af lave lige og gøre dette og så eller havde det på vær sin plads i køleskabet. det er alså en god ting for os folk der har en tendens til OCD.. 

fredag den 28. september 2012

Penge dag!

ja det er jo penge dag i dag. så jeg fik da også købt en smule ind jeg har feks. købt; to nye højhalset bluser en i hvid og en i orange. så har jeg også købt lidt dvd'er eller lidt og lidt det blev faktisk til 15 stykker. hehe.. men dejlig. og så gjorde jeg et kup da jeg købte Mission: Impossible - Ghost Protocol den stod på hylden til 160 kr. jeg ville smadre gerne havde filmen men ikke til den pris. (den eneste film jeg har givet over 100 kr. for er Twilligt 2 alså når vi ikke taler sæsoner eller bokse) så det glemte jeg hurtigt alt om. (desværre ikke) så jeg fik hen og så på et dvd udsalg de havde af børnefilm fra DreamWorks. og med et så jeg af der stod en udgave af Mission: Impossible - Ghost Protocol på en af hylder så jeg skulle da lige se om den bare var stillet forkert eller hvad. og den står så åben bart til de her 69 kr. så den tage jeg da med. til af starte med tro jeg ikke af de vil slå den ind til den pris men det gjorde kasse damen alså så det var total fedt. så har jeg hele samlingen af Mission: Impossible nu.


I dag har jeg også set filmen Rango og jeg kan ikke sige andet end jeg var total skuffet over den men det kan læses i mine anbefalinger som meget snart vil kunne downloades fra min hjemmeside. blandt de film jeg har købt er der; Over Hækken, Rio, Sinbad, Josef, Spirit, Luftens Sidste Mester, Easy A, xXx 2, Boot Camp, The Librarian 3, Penelope, Never Back Down, Projekt Hades og så har jeg bestil NCIS sæson 9 hjem til samlingen.
Til jer der ikke lige ved det så er det sådan af når et ord eller en titel lyser grøn er det et link der føre til mere information. feks. når jeg skriver titel på en film så linker jeg til film databasen imdb.com kan ikke sige andet end vis du ikke har prøvet den side vis du alså kan lide film så skulle du tage og gøre det for den er skide go. (det er sådan af for vær side du kommer ind på kommer der i bunden et "billede" af filmen eller skuespiller du var inden og læse om) det her er jo noget af det jeg sidste har haft kigget på;
har kan du jo se af jeg har været inde og kigge på feks. Adam Rodriguez som spiller Eric i CSI:Miami, Shemar Moore der spiller Derek Morgan i Criminal Minds, Scott Caan som spiller Danny 'Danno' Williams  i Hawaii Five-0 og Pauley Perrette der spiller Abigail "Abby" Sciuto i NCIS. det er nok nogle af de skuespiller jeg bedste kan lide fra mine ynglings sæsoner men det er jo et hav af skuespiller og et hav af film på siden. jeg bruger den tit vis jeg feks. lige vil se om der er noget ny om skuespillerne eller og hvornår sæsoner starter eller om en skuespiller ikke har skrevet ny kontrakt med en sæson. så kan man jo regne lidt ud af så bliver personen skrevet ud af afsnittet. under vær skuespiller kan du også se alle film de har været med i og hvilket spil og animations film de har lagt stemme til og det syndes jeg nu er ret fedt.

her til sidst vil jeg alså ligge linke til Frøken Fut; som jeg har set hun har lagt opskrift op på Chokorug: http://frk-fut.blogspot.dk/2012/06/sadan-ca-chokorug.html 

onsdag den 26. september 2012

Praktik, Rygskade og Præmiere uge.

Jeg har simpel hen været så træt af jeg ikke har haft energi til af skrive både Mandag og Tirsdag i denne uge. men nu hvor jeg har været hjemme i dag føler jeg af jeg har tid og mulighed for af skrive.. kan forklare hvorfor jeg er hjemme sener men vil da gerne lige skrive lidt om i Mandags og i Tirsdags. for det med af være i praktik er godt nok på nogle områder men der er også nogle områder hvor det bare stinker.

Mandag;
Jubbi fedt af starte i praktik og komme i gang igen, men.. men.. glæden varet ikke længe. Det første vi gjorde var af sætte heste på fold. og jeg som var så ivrig efter at komme i gang igen forsøgte jo af følge med Janni (Den faste stald pige som jeg skulle arbejde sammen med) men jeg går jo normalt rigtig langsomt og har ikke gået langt eller længe i rigtig lang tid. så da vi var færdig med af lukke heste ud havde jeg det som om musklen i mit ene lår var ved af springes ved vært skidt jeg tog.
og det var ikke lige en smerte der ville forsvinde forløbelse. jeg har den faktisk lidt endnu. det er selvfølgelig blevet bedre men det gør stadig en smule ondt når jeg går.
så da vi havde lukket heste ud så skulle der jo muges og strøes og med alt den støv begyndte jeg af hoste og jeg som lige har haft lungebetændelse.. av hvor gjorde det ondt og jeg kunne bare ikke holde op da jeg først var begyndt. jeg blev mere og mere træt ud på dagen med alle de opgaver vi nu engang lavet. hen på efter middagen blev jeg mere og mere overrasket over af mine ben stadig kunne holde mig oppe og af jeg stadig kunne gå. da jeg til sidst var færdig med de 6 timer praktik jeg havde den dag gik jeg hjem til min mor fordi min far havde lavet min cykel.
Da jeg kom inden for døren og havde fået jakken af brasede benene sammen under mig og der sad jeg næsten en time før jeg igen kunne rejse mig op. da jeg først var kommet hjem og havde været i bad sov jeg der fra og frem til jeg skulle op og i praktik næste dag.

Tirsdag;
jeg havde sovet så dårlig på grund af alle smerterne. selv om jeg havde taget et par piller da jeg gik i seng. det gjorde ondt fra da jeg stod op til jeg gik i seng den dag. dagen i praktik lignede lidt det som dagen før, det gjorde ond for vært skidt jeg tog. og jo mere vi kom igennem dagen jo mere ondt fik jeg specialt i min ryg. da jeg lage mig til af sove den dag kunne jeg ikke falde i søvn fordi jeg havde så mange smerter i min ryg.



I dag havde jeg så ondt i ryggen af jeg knap kunne rejse mig fra min seng. så jeg ville jo ringe mig syg. og så få fat i jobcenteret og i lægen. opdaget dog så lige af jeg ingen penge havde på min mobil så måtte låne mormors mobil men før jeg kunne samle kræfter til af rejse mig og komme ned og lånes hendes mobil faldt jeg i søvn igen og før jeg nået af ruske i mig selv igen var klokken halv 12.. jeg kunne ikke få fat i mit praktik sted så jeg forsøgte af ringe til jobcenteret dem fik jeg så hælder ikke fat i. men så prøvet vi da lægen og der fik jeg heldig vis en tid samme dag.
Det er dog ikke godt nyt jeg får hos lægen. jeg har fået mig en overanstrengelse i det nederst del af min ryg. og jeg skal på smerte stillende i en uge og begrænse arbejdet med min ryg så det ikke gør ondt når jeg bruger den. når men nu skal jeg havde fadt i jobcenteret og anmelde det som en arbejdsskade. og så vil jeg alså smadre gerne i praktik inden for et andet fag for det her ødelægger mig og jeg må da sige af interessen er der ikke rigtig mere.

På vej hjem fra praktik i mandags så jeg den her bus der hold bag rideskole stalden hvor der efter hånden ikke er noget mere fordi kasernes er tom næste helt og holden og har været det siden gardinhusarende rejse til Slagelse men der stod alså den her bud midt ude på den her meget store gårdsplads. det er lidt sjovt :0)
og så har det jo været noget af en præmiere uge i denne uge. ikke nok med af jeg fik mit nye World Of Warcraft Mists Of Pendaria. så har der jo ind til vider også været præmiere på nogle af alle mine ynglings serier.
Jeg har set det nye afsnit af; Hawaii Five-0 sæson 3, Ncis:la sæson 4 og det bedste af det hele Præmiere afsnittet af Ncis sæson 10. og jeg kan kun sige af alle 3 serier sluttet vildt spænde og af deres præmiere afsnit ikke skuffet det mindste. kan kun anbefales og jeg skal da helt klart se dem igen. her i dag (USA Time) Har CSI og Criminal Minds præmiere på deres nye sæsoner og på Fredag har CSI:NY præmiere så jeg glæder mig da helt vild til den bliver lagt op på watchseries.eu

ja nu ser jeg jo lige på klokken og den er ca. 23 her i Danmark så er klokken ca. 17 New York time. så det vil sige af omkring en 2-3 stykker i nat vil der være præmiere på CSI sæson 13 og Criminal Minds Sæson 8 i USA. og så kan jeg ellers se dem i morgen. glæder mig godt nok :0)

søndag den 23. september 2012

En søndag med masser af skammerens datter!

I går aftes begyndte jeg af bruge siden Netlydbog.dk som er en side hvor man kan låne netlydbøger via biblioteket og jeg syndes det er en super idé og jeg er selv begyndt af høre en hel del af de lydbøger der er lagt ind på siden. i går eftermiddags og aften hørte jeg "Skammerens Datter" og jeg blev simpel hen så glad for det. så nu sider jeg og høre "Skammertegn" og er ved af ligge 3 bog "Slangens gave" ind på min mobil så jeg kan høre lidt når jeg skal i praktik i morgen. og jeg kommer da ikke uden om af jeg også skal høre "Skammerkrigen" som er den sidste bog i serien. Jeg er lige blevet færdig med af høre bog nummer to. da jeg lige sag og skrev det her og jeg kan kun anbefale af man får dem læst eller hørt på lydbog for den er smadre god.
Jeg må da sige af jeg også før har været en rimelig stor bog fane af Lene Kaaberbøl som skriver nogle rigtig gode bøger. jeg har blandt andet også læst Serien om Katriona. og da jeg var mindre læsete jeg alle w.i.t.c.h. bøger som hun havde skrevet sammen med en anden forfatter. jeg har i det hele taget læst rigtig meget da jeg var mindre og jeg læser da også engang i mellem men høre mere lydbog eller ser film nu. af hvad der er jo lidt synd fordi det er så godt af kunne bruge sin egen fantasi når man læser. og så ville det jo være super for mig af læse når jeg ikke i forvejen er den hurtigste eller bedste i klassen til det.

Glæder mig til af starte i praktik i morgen men jeg har haft ødelagt min søvn rytme her de sidste par dage så det bliver garanteret surt af komme op og af sted. men ligger også lidt musik på min mobil så er det lidt nemmer. kunne godt havde tænkt mig af været tidligere oppe eller i det mindste kunne havde taget min lydbog med mig. for har stadig ikke fået pumpet min cykel så i morgen tidlig kommer jeg til af trække den op til mine forældre og der efter gå det sidste vej op til Stalden. det er ikke fordi der er så langt jeg hader bare af skulle gå. :( når jeg går er det så vild langsomt og jeg ønsker altid af jeg hælder kan cykle så det går hurtigere.. men det er jo min egen skyld når jeg nu ikke tænkte mig om i torsdags.

lørdag den 22. september 2012

Risikoen!!

Ja #graa¤% bestilte mor's gave op i mod 3 uger inden jeg skulle bruge den og alligevel er det endnu ikke kommet.. når men det er vel risikoen ved af bestille den gennem Ebay. det er dog lidt surt syndes jeg..

klokken er er ca. 3 fredag-lørdag nat og jeg skulle enelig havde ligget i min seng for flere timer siden men har ikke haft lyst til af få i seng. har siddet og snakket med Sabiha over msn den halve nat.. den går alså ikke er ret sur på mig selv.. jeg skulle havde ligget i min seng senest midnat havde jeg sagt til mig selv så jeg ikke cracet min søvn når jeg nu skal op klokken 7 på mandag.

Ja og så skal min cykel pumpe den er helt flad på bag dækket men det er nu total min egen skyld.. (skruet lige lidt på ventilen så jeg kunne lånes mormors scooter uden af skulle give en eller anden form for undskyldning hele tiden..) gider slet ikke cykle på min cykel den er så fandens dum når det styr ikke kan side fast på nogen som helt måde.

Og så har jeg haft tandpine som også er total min egen skyld jeg kunne bare havde taget til tandlægen tidligere. nu falder det desværre sammen med betalingen til min knallert så der bliver ikke meget sjov de næste par måneder.. jeg er dog desværre så skride nærig af vis smerten går væk så går trangen til af komme til tandlægen også væk...

Tro enelig jeg vil ligge mig til af sove.. og så kan både mor og mormor rigtig sukke af mig og jeg kan blive skide sur og gal oven i hovedet på dem.. men jeg kunne nu også vente til klokken den er omkring 6 og så sove hele formiddagen med Susie.. men så bliver mormor bare endnu mere irriterende af være sammen med.. og jeg ved ikke engang om mor holder nogen form for fødselsdag. det plejer hun jo ikke af snakke om før på selve dagen..

Har så også lige fundet ud af i dag af World Of Warcraft Mists Of Pandaria som jeg har forudbestil udkommer d. 25 sep. dvs. af GameStop har nat åben fra Mandag til Tirsdag. og denne gang havde jeg håbet stærk på af jeg kunne få lov af komme til nat åbning med det bliver der jo ikke noget af vis jeg starter i praktik mandag og skal op og af sted om tirsdagen klokken 8. det er så skide surt!! kunne godt finde på af melde mig syg Tirsdag bare for af komme der ud.. Jeg vil havde min Plakat og Spil lige som alle andre..


torsdag den 20. september 2012

Meget man kan nå!?

selv om jeg gik i seng omkring 8 tiden i går sov jeg alligevel til klokken var omkring 13-14 i dag.. det er rigtig surt når det er sådan. det der dog rigtig kan irritere mig er når folk de bliver ved med af sige af man skal stå op og være social med dem. specialt vis de gør det på en dårlig dag hvor jeg bare vil blive i sengen. så kan jeg være enorm sur og ubehagelig når jeg står op.
Lige nu ligger Susie over på sengen og venter på jeg skal komme hen og ligge mig til af sove. men skal alså lige havde skrevet her søde lille skat :0)

I dag har jeg nået rigtig meget selv om jeg stod rigtig sent op; har været på "Næstved Bolig" Boligskonto for af høre ang. bolig. har været en tur på jobcenteret fordi jeg ikke viste hvad vis jeg skal møde i praktik på mandag. så har jeg ellers været ude og købe Ridestøvler/Ridesko. så nu har jeg nogle lækker støvler til på mandag. hvad har jeg så lavet mere.. jo har haft møde med min Mentor som jeg har fået da jeg er kommet i det der nye mentor program igennem jobcenteret. og så har jeg været over hos mine dejlige små niecer og Henri.

Der er ikke noget bedre af side med Christina på skødet og se Barbie og Krystal slottet. det er alså bare ren hygge... når men nu vil jeg sige god nat.. SKAL tidligt op da jeg skal til lægen i morgen formiddag så det er med af komme i seng til normal tid igen :0)

onsdag den 19. september 2012

Happy Birthday

Det er jo september måneden som vi har det endnu højeste antal fødselsdagsbørn i. i min familie. :0) I dag er det Neja der fylder 2 år som skal havde et kæmpe tillykke fra "kusine" Fie.
Men der er jo sket en smule siden sidt jeg skrev. der er kommet flere pakker men ikke med det ønsket indhold. det er nogle ganske bestemte ting af dem jeg bestilte jeg smadre gerne snart vil havde. feks. min shadow Makeup, mit ur og mobil hylster. det glæder jeg mig vildt til af det kommer men nu går der vel ikke så lang tid igen!?

I går morges nået jeg Officiel min film anbefaling NUMMER 200 så jeg er virkelig stolt over hvad sådan 4 mrd arbejde kunne give så godt et resultat. glæder mig til af vise den til Onkel i morgen.

Glæder mig til af starte i praktik på mandag. jeg er efterhånden vildt træt af mormor. åhh.. *suk* gid jeg havde mit eget sted så jeg kunne holde fri. det føler jeg virkelig af jeg trænger til. tro jeg køre en tur op på Næstved bolig's konto en tur i morgen når de nu har længe åben.

de sidste par dage her har jeg lavet lidt om på mit værelse og jeg syndes selv det er blevet rimelig fed. min hvide reol er kommet op så min film samling ser virkelig godt ud nu. så har jeg fået hængt billeder om og må sige af det giver alså en hyggelig og hjemlige følelse. og så har jeg fået spejl og smykker op. dejlig dejlig.. lover af ligge nogle billeder op en dagene :0) har nemlig også lovet Winnie af hun skal se mit værelse og hun har fri fra arbejde om 2 dage så har hun tid til af komme over til en kop kaffe :0)

mandag den 17. september 2012

Happy Feet Two [2011]

til jer der ikke har set Happy Feet Two så er der lige en anbefaling med i bunden af det her indlæg. det her er min ynglings scene specialt på grund af musikken men også af så meget andet :0)



Happy Feet Two ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Komedie / Børnefilm

en fanden godt lavet happy feet. Elsker musikken og dansene så meget i den her film. Den er enorm sød og charmerende en film som man god vil kunne se igen. De har også de her to rejer der har samme rolle som feks. Egenet i ice age har. En sjov lille side historie i selve historien. Top karakteren her fra.

Grine anfald med hoste på!

hehe ja lige en hurtig en.. fik lige et grine anfald da jeg så det her fraklip på Youtube det er med "Jesse's EPIC fail on Nerdy Nummies " ja prøv af se med og så sig mig af du ikke fik mindst et lille grin med dig.. HEHE

søndag den 16. september 2012

Rosanna Pansino

Dagens store emne jeg vil skrive om er Rosanna Pansino's NerdyNummis. det er Ro's helt egen serie med alt inden for bagning men det er ikke kun af bage. det er af dekoration gerne er fra et spil eller en form for film eller serie. hun laver nogle seriøs gode movies det er ikke bare sådan noget helt gak gak Youtube video's som det hurtig kan blive.. nej hendes film er både sjove og rigtig humør bombe af se. hun er ikke så seriøs som feks. Maanchi kan blive. men det er ikke kun bagværk hun laver jeg har set a hun har lavet Pokemon Pizza og Game of Thrones Pizza. så super hyggelig youtube kanal af følge med på.

Jeg kan specialt godt lige den her; "SETTLERS OF CATAN CUPCAKES - NERDY NUMMIES"

Tag et kig på hende Youtube profil (som du finder her) og sig mig hvad du syndes :0)

Dagen i dag har jeg ikke lavet det helt vilde har ikke sove så godt fordi jeg hostet total meget i nat.. er snart begyndt af blive lidt irriteret over den møg hoste. 
når nu er det jo også snart Mandag og der er mange mennesker der mener mandag er en dårlig dag men jeg havde lidt håbet på vi bare kunne springe Søndag over den her gang fordi jeg glæder mig vildt meget til af få mine ting der er købt over Ebay. og de bør gerne komme fra denne uge og frem til omkring d. 30 sep. håber bare så meget af mors gaver når frem inden d. 22 september som er hendes fødselsdag. 

Syndes da eneligt af jeg er kommer godt fra start med min blog. har husket af skrive stort set dagligt så det er da en måle pin for mig. der er vist ikke så mange der læser med.. men det skal der vel nok komme men det er rat for mig bare af side og kan skrive og der er nogle der ude bag skærmen der syndes det er sjovt af læse med :0)

lørdag den 15. september 2012

Det var noget kedelig!!

Har lige spist en dejlig salat men med en noget kedelig fisk til. Min mormor kan altså ikke finde ud af at lave maden så den er dejlig let og smager rigtig godt. hendes mad er tit noget være noget. hun steger/bager/koger det helt ud så det tit er sådan noget vild kedelig og super tørt man får.

Dagen i dag har været enorm kedelig har passet Cille hele dagen men ellers har der ikke rigtig lavet noget har ikke haft lyst til af se film eller spille. så har brugt det meste af dagen på bare af stiger på Facebook eller ind i væggen.. ikke den mest produktive dag jeg har haft.

Fredag d. 14/9-2012

Hovsa fik ikke lige skrevet i går. der skete lige en smule mere end dagene før så jeg kom helt fra det :0) når det er jo hvad der kan ske. så er det jo dejlig af man kan side sådan en lørdag eftermiddag og skrive.. ( især når Cille mor ligge i armene på mig mens jeg skriver)
i går omkring middag fandt jeg lige ud af at mine forældre skulle en tur over til mine søskende på fyn i dag. så jeg måtte lige havde fat i mine forældre så de kunne tage læder halskæden med over til Trine og de grønne plastik armbånd til Louise. Håber de bliver glade for deres små gaver :0)

Ja og så blev jeg lige spurt i går om jeg ville passe Cille (mine forældres hund) til mine forældre kommer hjem senere i dag. det skal de ikke spørge om 2 gange. jeg elsker virkelig den hund <3
nok ikke det bedste billede af Cille men nok et af de nye billeder. det er jo sådan af Cille kun har et øje. fordi der gik sygdom i det andet og det ikke var til af rede.
Cille blev opereret på min 19 års fødselsdag; 3 December 2009.
men selv om hun kun har et øje og har været uden for meget i sit efterhånden lange liv så nyder hun det i fulde drag.
For lige af give et hurtig oversigt så har Cille jo været mor til omkring 7-8 kuld hvalpe med ca. 4 i hver kuld for uden det sidste hvor hun fik en enkel lille pige (dog med kejsersnit). så har Cille været angrebet af en LABRADOR for et par år siden. og hun har som i kan se her over mistet det ene til sygdom. alså det er jo bare de "store" ting vores lille hund har været ude for.

når men der kom desværre hælder ikke nogle pakker i dag. glæder mig altså meget til de kommer men det er en tålmodigheds prøve når man nu køber på Ebay..

Ja og så var far lige så super dejlig af hjælpe mig med lige af få sat mine addons op i wow så jeg kan begynde af spille.. så det alså er sjovt af spille :0)

torsdag den 13. september 2012

Så ringet de!!

Jubbi dagens størreste nyhed er af de ringet fra jobcenteret og jeg skal i praktik hos  Stald Bent Pedersen her i næstved.. jubbi en af de bedste steder jeg har hørt om glæder mig til af jeg skal starte den 24 september.
nu man jeg bare mors føselsedag gave kommer og af lungebetændelsen den forsviner helt.. har host helt mini malt idag. så det er gode tegn.. glæder mig til af komme i gang igen og så med heste!? det er helt vidunderligt.

Dagen i dag er bare gået med af spille The Sims 3 og ellers så kede mig noget så grusomt. der har intet været af lave og jeg savener mine små niecer men vil ikke tage over til dem så længe jeg stadig kan smitte dem :-(  men jeg skal helt klart der over snart for jeg savner dem <3

Mormor har passet nabo Shea her til aften.. nøj hvor kan jeg blive sur oven i skralden på den unge.. hun har været i sådan et humør af når hun ikke fik sin vilje så skreg hun og det er rigtig surt når jeg har haft ondt i hoved siden i går..

Dumme søvn og dejlige p!nk

Kan virkelig hade mit søvn mønster af helved til iser når jeg er syg. lage mig da klokken var omkring de 7 stykker ja det skulle jeg aldrig havde gjort fladt hurtig i søvn og nu her 23:45 vågner jeg og kan ikke sove mere så her sider jeg og skriver i stedet.
men det er ikke sådan af det ikke er godt for noget. mit The Sims 3 spil er snart up to date med alle udviklinger der manger kun nogle få stykker nu men har allerede brugt masser af timer på af spille. det er rigtig godt som tidfordriv når man er syg eller keder sig.

ja og så fald jeg jo lige over en af P!nk's nye singler på youtube jeg syndes den bare er dejlig med du kan jo selv bedømme

De har endu ikke ringet fra jobcenteret.. håber snar de ringer og ikke har glemt mig det her med bare af side og glo bliver jeg skør af.
har fået tilbudt en knallert så jeg har råd til. så vis jeg får købt den så er vi da i den rette retning. det bedste kunne så være vis der kom et bolig tilbud inden for den næste månede eller to. så ville det bare total super..

der var ingen pakker fra Ebay idag. og mors føselsdag nærmer sig hastigt. nu håber jeg bare det når frem inden da. det er jo lidt sjover af give en gave på selve dagen istedet for nogle dage efter.

tirsdag den 11. september 2012

Host Hak Host

Endnu en dag med ved holden hosten og hakken. sover det meste af dagen væk.. nu må den lungebetændelse godt gå væk og han for jobcenteret må meget gerne ringe med noget praktik.. KEDER MIG!!
har set lidt af de der afsnit "boligjagt for nybegynder" rimelig interessant og må da sige det gav mig en lyst til af spille The sims 3 så nu er jeg ved af installere det på min computer.

Har fået de grønne plastik armbånd og kæden på 34 isch hjem i dag. håber også der kommer noget af det i morgen. glæder mig specialt til min Shadow make up og det Pinke cover til min mobil. men også til mors gave kommer hjem.

Martin har været forbi i dag. jeg er dog ikke så glad ved af havde ham her når jeg har lungebetændelse han har det hårdt nok i forvejen med sin CF og sukkersyge.. men han siger det ikke vil gøre det store vis jeg smitter ham fordi han er i behandling for tuberkulose (staves?). Jeg tro dog ikke helt på den men vi har ikke gået så meget op af hinanden i dag så håber meget på han slipper.

Jeg må sige jeg er glad for af min computer har stavekontrol næsten lige meget hvor jeg skriver. det er rat med sådan en som mig der ikke er god til af stave.. kan helt klart godt se jeg laver flere fejl når jeg ikke er up to date.

En rigtig god aften til alle vi ses i morgen!!

mandag den 10. september 2012

DeFaktor - NÆVER feat. Decibel & ATC

Jeg Elsker min by og vil altid elske den

 
NÆSTVED 4 EVER

Første Blog Indlæg :o)

Har hostet og hakket siden torsdag aften. så jeg var lige en tur forbi lægen i dag. Ja øv det er ikke bare en halsbetændelse det er en gang lungebetændelse.. øvøv.. når sådan er det jo nu engang.. glæder mig lidt til i morgen (fra i morgen) kan jeg forvente et opkald fra jobcenteret om af de har fundet noget praktik til med inden for landbrug.. glæder mig vild meget til af komme i gang igen. går virkelig og keder mig.
Det første blog oplæg her bliver en smule kort men der kommer mere sener. forresten vil du ikke har fult med på min Facebook blog før jeg fik denne så kommer denne blog til af handle om; Film, Makeup, Smykker, Mad, Kager, Kultur og meget mere. jo og så selvfølgelig mig og min hverdag som ikke altid er helt kedeligt.