onsdag den 29. maj 2013

Ord er ikke altid nok

Vis jeg skulle sætte ord på mine tanker, ville der ingen ord være, for mit hoved er tomt og min krop fri fra følelser. Tanker og mindre flyver gennem mit hoved som små glimt, uden at sætte sig fast, de glemmes hurtigt igen. Min krop forsøger at give mig en følelse, hurtige smerte jag her og der, men hurtig forsvinder de også igen, hvad sker det med mig?
Det føles som jeg drukner, drukner i stilhed, uden af kæmpe, er for træt til at kæmpe i mod, hvad er mit mål, hvorfor skal jeg forsætte med at kæmpe?
Igen tåre, igen skyld følelse, ingen ting, bare hurtige tanker, tanker med blod, mord, love, helte, håbløshed, forbandelse, vrede, angre, hovmod og raseri. Hvordan kan jeg blive accepteret af andre når jeg ikke kan acceptere den jeg er?

Huset

Føler mig tom, ingen tanker, ingen følelser, bare tom, Jeg er ikke sikker på hvornår den her tomhed blev en del af mig, jeg tro den har været en del af mig længe, der mangler noget i min hverdag.

Min krop er som en slidt hus, vis maling flager af, med snavset og trist sorte vinduer, med et gammel slidt tag, som truer med at falde sammen og lade de truende regn skyer skylde hele huset igennem.

For vært ord jeg skriver, føles det endnu mere tomt, som at kredse de sidste følelser og ord ud på papir uden at kunne eller vil stoppe dem. Tvinger det sidste af min sjæl ud på skrift, selv om det gør ond og virker forkert.

Regnen begynder at falde, huset tag knirker under dens tunge dråber, truer med at give efter til det øjeblik hvor det falder ned, åbner for tanker og følelser, regnen vasker de slidte vægge i alle værelserne, da regnen høre op, er der tomt og trist alle steder, igen steder at finde trøst.

Ordene strømmer blidt ud mellem mine finger, det er svært at vide hvad jeg skal skrive men af en eller anden grund så ved mine finger hvor de skal være og former ordene som ikke engang mit hoved kan finde, eller mine læber udtale. Er jeg stum? Er jeg dum?

Solen skinner et øjeblik, tørre væggene, men inden længe vil torden skyer sprede sig og truer mit hus igen, mit tomme og trist hus, med slidte vægge. Solen forsvinder lige så hurtig den kom, de grå skyer med regn og torden truer endnu en gang.

Jeg ønsker at mine finger kan vise mig vejen, fortælle mig hvad jeg skal gøre her fra men de giver mig mindre og mindre ord, ingen svar, kun tomme ord, hvad skal jeg gøre?

onsdag den 15. maj 2013

Tabo i Dagens Danmark

I dag har jeg fundet ud af at mit holdning til at man bør havde en åben og ærlig snak som alle kan lære af, og det at man kan skrive frit sine tanker og følelser er et kæmpe TABU!

det er åbenbart ikke KORREKT at jeg kan skrive på min blog hvad jeg mener mine familie gør og forkert eller kan råde dem til noget general..

er vi så langt nede i Danmark af når jeg skriver som jeg gør i tidligere blog indlæg så er det at hænge min familie ud??

Jeg må da ærligt sige at jeg er en del grov at sige"rend mig" til de personer som ikke kan TÅLE at jeg går ind for en 100 % åbenhed om ALT!

det er forkert at folk tro de skal gå stille med dørende vis de vil sige deres egen mening, det er forfærdelig at kunne se og læse at folk er så sarte af man ikke kan høre om deres mening uden af man lige pludselig bliver til "The devil" og bare er den person der hænger sin familie ud..

syndes eneligt det er noget svineri af med så fantastiske love om ytringsfrihed, så kan vi ikke gengang bruge den uden at man bliver til et TABU emne.

mit motto;

Tal frit, sig sandheden, men tag konsekvenserne af det!

Et par sandheder

Syndes lige af der skulle et par sandheder på bordet nu hvor jeg var lidt i gang. vis der er noget familie som læser med så advar lige med en sms om at i har set min blog, bare så jeg ved hvor jeg kommer til at gå på liste føder.

Mormor (Mona); du har damp og mener alle kan passe ned i en boks, og lige så snart man gør noget som ikke lige passer så sukker du skuffet og gør en mere irriteret eller lige frem trist, du sår med dine ord, og du tænker sjælden på af vi ikke ligner dig, du giver skylder til vore mor eller andre personer du tage sjælden skylden på dig selv, selv om du er med til af såre og håne os.

Onkel (morbror / Christian); tjek dog hovedet, du er ikke specialt klog du tro altid du har ret og vil sjælden høre på et godt råd, hvorfor er du altid så led over for mor og mormor? selv om du ikke vil indrømme det så har de skue hjulpet dig en del. prøv at få styr på dine egne penge og lær at sørge for dig egen familie i stedet for at din mor skal forsøge dig.

Henri (Onkels forlovet); led dog efter et arbejde, lad dog vær med at gå og krydre den af, du er ikke noget fremtid billede for dine børn, deltag i samfundet i stedet for at melde dig ud, hank op i dig selv du ville kunne gøre tingene mange gange bedre, du er forfaldet siden du kom ind i den her familie, tag overhånd over dig eget liv og led efter et job.

Mor (Susanne); du starter et, men gennemføre aldrig tingene, vi kan hurtig blive for kedelig for dig, før i flyttet var jeres hus et sted man ville komme på besøg, i var åbnede når man kom lige meget om det var for at snakke eller bare være lidt sammen med jer i stilhed, nu er i lukket og jeres hus roder, det bedste sted hos jer er jeres have som danner rammen om de personer i er blevet og nok vil være de næste mange år.

Far (Pap far Peter); du har en fantastik holdning til livet og du er super sød, sjov og kærlig over for os børn, men de sidste år er din kamp gejst faldet og du gøre mindre og mindre ud af detaljerne af hvad der er en fanden skam, selv om du har skader på sjæl og krop, så bliv ved at kæmpe. Du mener ikke det er det rigtige valg at kommunen valgte at flytte Louise, og i brugte på meget tid og penge på at få hende hjem igen af hvad der jo endnu ikke er lykkedes, et god råd her fra er at acceptere det og så være der for os i stedet for at kæmpe, for jeg mener Louise har fået en kæmpe mulighed som hun bør udnytte.

Trine (ældste lille søster); det er svært at blive en del af samfundet, men du skal tænke på at der er de små ting der kan gøre forskellen, lad vær med at havde trav, gør noget ud af dig selv, det er små ting som øger ens selvværd og det er meget vigtig at havde det bedre med en selv når man skal tilbage til samfundet, det kan godt være ikke alle personer er gode for en, men stå fast på dine principper og kæft op med din mening, ellers bliver dit liv et helved, selv om det kan gøre skide ond i maven af frygt for at sige noget så kæmp mod den og sørg for at blive hørt. kæmp ellers vil du fortryde det.

Louise (yngste lille søster); Acceptere af du nok ikke kommer hjem igen, du har fået en kæmpe mulighed her, benyt den, slap af tingene skal ikke forgå i super tempo, tag tid til at se på de ting du fortage dig, og frem for alt skilt dig af med de venner som slikker dig i røvet, du er sådan en pige fuld af liv og har mod på at gå imod verden lad være med at forspilde det på at være overfladisk som du var på din konfirmationsdag, det er ikke sådan en pige du skal blive. hold af andre og vær ærlig, lad aldrig nogle udnytte dig.

Martin (Storebror); Jeg har mest af alt lyst til at sige let røven, tag din medicin og lad din krop arbejde lidt vær dag du vil få det bedre. men jeg ved hvor svært det kan være derfor syndes jeg du skal søge hjælpe, ikke hos prof eller hos kommunen eller på sygehuset, find et netværk af venner der vil hjælpe dig, lad dem komme tæt på, hør på dem, og frem for alt lav en rutine i dit liv du vil få det bedre vis du havde en fast rytme både med søvn og alt det andet du laver.

En svær tid

En svær tid der er nok de bedste ord der beskriver mit liv lige nu og her, må ærligt sige at da jeg droppet ud af min uddannelse efter mangel på faglig viden til at kunne følge med, har en mindre depression desværre meldt sig.
Den største frygt er at gå ned med flaget som jeg gjorde da jeg droppet ud af landbrugsskolen, jeg kæmper dag ind og dag ud for at holde mig selv i gang og ikke synke ned i et hul, men det er svært og det bliver ikke nemmer at mormor mener at hun skal være strid over for mig. (hun mener at det er det som skal til).

i går sov jeg længe efter at havde set The Walking Dead ud til klokken 3 om natten, hun mener af jeg skal være A menneske (er helt klart B vis ikke C menneske) så ikke nok med at hun blev ved at råbe op af trappen, ringe og skrive til min mobil af nu skulle jeg se at komme op, må ærligt sige af der var bestemt en ting som virkelig gjorde mig rasende og ked af det.
"Pas nu på du ikke medler dig ud af samfundet" det kan godt være af det ikke er nogle ord der rammer de fleste men de ramte mig og jeg gik med det hele dagen i går og jeg må sige det var ikke lige frem fordi de gjorde mig i bedre humør, jeg har kæmpet som bare fanden for at blive en del af samfundet efter kommunen og mig selv droppet vores håbløse forsøg.

tingende er bare mildt sagt ikke sjove for tiden, har overvejret at smutte op og træne i scala som jeg endelig har fået lavet et medlemskab til. og der er da også nogle facebook venner som har lovet at tage med der op, så mon ikke det er det jeg gør i morgen efter at havde været hos studie vejleder og jobcenteret.. 
Mine forældre er okay for øjeblikket, men på den anden side er der nogle ting ved dem jeg ikke fatter en skid af, feks. hvordan fanden de lige har 1200 kr. til at smide efter Louise, når hun ikke lige havde fået nok i konfirmationsgave til den ipad hun ville havde.. de sidste måneder har de i forvejen næsten ikke haft råd til noget så det undre mig ret meget..

en anden ting der også pisser mig en smule af er mine onkel og hans forlovet, de havde fået trukket nogle penge som de regnet med at de ville havde, så de havde skrevet til mormor for nok 17 million gang om de måtte låne nogle penge af hende, og hun havde skrevet "Nej, for i betaler dem ikke tilbage" af hvad der er sandt, og så var de blevet skuffet og sure på hende af hvad jeg ikke fatter, hun har skue lånt dem jeg ved ikke hvor mange penge de sidste år hun har ikke set en krone af dem de sidste 8-10 måneder.

der er virkelig nogle tidspunkter jeg bare hader den her lorte familie på, alle tænker kun på sig selv, det er sjælden der eneligt er nogle der siger sandheden. INKLUSIV MIG SELV! hvorfor kan JEG i det mindste ikke bare lære at åbende kæften og sige hvad jeg enelig mener i stedet for bare at sige ja amen! til alt hvad der bliver sagt..
Men på den anden side sidst jeg prøvet det endte det ikke specialt godt, retter sagt det endte i råb og tåre mest fra min side fordi, der nok ikke er mange i vores familie som kan tåle sandheden.

søndag den 12. maj 2013

Værelse. OBS: mange billeder

syntes det var på tide at færdig gøre den store værelse renovering jeg gik i gang med tidligere på året, må dog lige tilføjet af de billeder jeg viserne nu er værelset ikke ryddet op. og der mangler stadig efter min egen mening en del.
der mangler bland andet af få samlet mit sofa bord, taget den gamle opslagstavle ned og sat den nye op, været ude og skaffe mig to nye computere skærme, samt lidt andre små ting.

FØR!

 Min absolut hade ting af alt det jeg havde på mit værelse, mit skrivebord!!




NU!



Min elskede dvd samling der nu består af lige omkring 600 titler inkl sæsoner. som står i min anden reol, har nemlig været nød til at skille dem fra resten af samling ellers havde jeg ikke plads et sted til dem, men det kommer nok ikke mangle titler til før jeg er nød til at sætte yderlige hylder op eller tage mere af pladsen fra den hvide reol.
Ja og så har i nok lagt mærke til hundesengen på skriveboret, og jeg må sige at den bliver brugt at min mormor's hund og jeg har INTET i mod at hun er på bordet, det er kun super hyggeligt, at kunne side ved computeren og se hende snork boble i hendes lille seng.

Torsdag Aften :)

Torsdag bød dog også på lidt af en overraskelse, fra min ven Tobias. han ringet og inviteret mig i cirkus inkl ud at spise bag efter, der var 100 år og en sommer siden jeg sidst havde været i cirkus og jeg sagde da selvfølgelig Ja, og jeg må da sige at det var en super aften.
det kan være lidt svært at se på billedet men det var Benneweis vi var en tur i  og bag efter smuttet vi en tur på Rasturan Susåen, som vi eneligt har været så mange gange før da vi boet sammen på Hjortholm Kostskole, men det er altså vores ynglings sted så det blev der.


Torsdag

I Torsdags kom mine små niecer en tur på besøg, og så skulle Neja lige en tur op og side på mit nye bord, mens vi ventet på at mor fik set mine dvd'er igennem for nogle de måske skulle låne. eller var Torsdag en dag der stod afslapning på da jeg havde været i gang med værelset hele Onsdagen..
 (her kommer før og nu billeder i et indlæg senere i dag.)
Kan ikke skrive andet end en rigtig lækker dag, men god solskin.

fik også lige det her pragtfulde billede af Neja, det er sjælden hun smiler når man tage billeder af hende.

Onsdags skralde tur

i Onsdag var jeg lige hurtig en tur ude, det blev ikke til så meget 3 store sække blomster jord, 1 sæk med sand, to par helt nye handsker og en enkel brød bladning.
der var dog også køb, bananer og ost (brie) men vi havde ikke plads til det hælder ikke i fryseren.

onsdag den 8. maj 2013

Billeder Konfirmation

Vi starter med konfirmanden :)




Og så har vi nogle gruppe billeder.. :)


Her under er det første billede med Mormor (mona) og Louise, det andet billede er Louise og hendes veninder både gamle og nye venner




Her over har vi på det første billede Louise med Christina (i lyserød) og Neja (i hvid)
På det andet billede har vi Fasters børn og Louise, Sophie i grøn, Freja i pletter, Toke med åben skjorte, Oliver i ved siden af Louise og Daniel bagerst.

Og et fantasik Kage bord med alle de muffins jeg lavet, inkl slik og andre gotter der blev ikke sparet på noget. ud over dette rigtig flotte kage og slik bord så havde faster lavet en helt særlig kage også.

Konfirmation.


Så blev det den sidste i flokken på 4 børn der blev konfirmeret Lørdag d. 4 maj 2013 blev min lillesøster Louise konfirmeret. en alle tiders fest med rigtig godt mad og en del flotte gave til lille pigen..

Det var ret så svært at fange nogle gode billeder af konfirmanden da, jeg ikke var med i kirke og da hun kom tilbage stod / sad hun ikke stille længe nok til at man kunne tage et godt billede af hende.

Men pigebarnet var rigtig glad for sin store dag, og selv om der havde været godt med problemer op til konfirmationen så var det en rigtig god dag.

Billedet her nede er hun dækket af flag på grund af en flag sang en af hendes venner kom med, men det kommer mere om det.



Stor Bage dag inden konfirmationerne

På Billedet; halv delen af mini muffinens som stadig mangler at blive bagt. 

I Fredags var jeg i gang med at bage der skulle bages 50 mini Vanilje muffins til min søsters Louise Konfirmation, og 45 kakao muffin til min veninde Winnie's søns konfirmation som var samme dag som Louise's. så med en stor hånd fra min søster Trine og min Mormor gik vi i gang med at bage, og så uklog som jeg kan være ind i mellem, tænkte jeg af i det der ca skulle laves samme antal muffins ganget jeg da bare Vanilje muffins op lige som jeg havde gjort med Kakao Muffins jeg glemte bare én ting vanilje muffins var MINI og ikke alm. lige som kakao.  så resultatet blev ca 50 kakao brøndby muffins, og lidt over 200 mini muffins da dejen også hævet en del.. Syndes at jeg havde lavet kakao muffinens lidt tørre, men de blev rigtig gode dog vil jeg nok vælge at smide mere væde i dem næste gang.

På Billedet;  Brøndby Muffins der venter på at blive bagt.


 

På Billede 1; mælk og blå farve stof der skulle i smør cremen.
På Billede 2: en omgang Brøndby Kakao muffins der lige er kommet ud og Mini muffins der er på vej i formen og vider i ovnen.


dette er de muffins som Louise fik til sin konfirmationen fra mig af, der var rigtig mange til overs men min søster Trine tog en hel del med hjem som hun kunne tage med på spejder tur til København denne weekend. de var et stor hit hos de små.

det skal lige siges at vi bagte i godt og vel 6 timer.. vi begyndte ca. 10:30 og var først færdig ca. 16:30.

på hele konfirmationens dagen blev jeg "drillet" med dem og fik også en del ros, var rigtig stolt af dem, men tænker nok lige en gang mere over mængden af dej igen før jeg bager :)

Blog Indlæg nr. 100

Så nået vi Blog indlæg nr. 100

Og det skal fejres, med et lille fødselsdags indlæg om mine forældres 
hund som fyldte 10 år for et par dage siden.


Navn: Troldhøjs Cille         Race: Papillion         Alder: 10 år         Køn: Hun

Info om Cille:
Cille har gennem fået en stor del dejlige Hvalpe bland andet Susie som min mormor købte af mine forældre, Susie er fra en af de sidste kuld som hun har fået. Cille har også haft et hård liv, hun har bland andet fået et kejsersnit med sin sidste og største Hvalp Liv. hun har været angrebet af en labrador, (har 3 ar omkring halsen der efter). og så har hun haft sygdom i det ene øje, som vi til sidst måtte få fjernet ( d. 3 dec. 2010, min 20 års fødselsdag ).. så den lille hund har været ude for meget men har det rigtig god i dag, og nyder livet med mine forældre i bedste velgående. 

Tillykke lille skat..

Bage Sæt Opgradering.



Valgte denne måned at bruge penge på at for nye mine bager ting, og jeg kan da sige at det har været en rigtig god investering for mig, da jeg laver mange kager og muffin og de er tit på øjeblikket, fuld ud skraldet, så det syndes jeg bare er ekstra sejt..

Nogle af de ting jeg har lavet kan ses på min hjemmeside, som du finder link til lige under overskriften. der vil også være en del info om alt muligt andet..

En Tur Til Tyskland Med Tog.



Så tog vi en tur til Tyskland, og handle resten ind til konfirmationen, og i det vi ikke har bil, så måtte det jo tage med tog og færge, det var mine forældre, brormand og Jeg der to af sted og vi havde en super hyggelig dag ud af det. det er ikke så tit vi 4 er sammen, uden den gamle eller pigerne, men det var vi i Tirsdags og jeg kan ikke sige andet end jeg glæde mig til at tage samme tur igen om en til to uger.. 


Henri ville havde M&M og det fik hun da :)

 

Billederne driller lidt men her er der et par billeder på hjem i toget.. vi var godt trætte men rigtig glade og havde en super god tur. 



inspiration

Her den senere tid har jeg været rigtig inspireret at en af skralderne i facebook gruppen skralder har lavet nogle rigtig flotte og sikker og velsmagende retter med blandt andet æg, og så er det jo 100 % skralde mad,, rigtig lækker.. så den måtte jeg da prøve af.. her er der lige to billeder af det jeg har lavet, har dog flere billeder som kommer på.


Altid også en cola, lige meget om det er morgen eller middagsmad.. kan drikke cola på et vært tidspunkt.