fredag den 19. oktober 2012

tirsdag den 16. oktober 2012

Ønske listen af film.

ja gennem det sidste stykke tid har jeg forsøgt af stable en liste på føderne med film jeg gerne vil føje til min samling eller som helt klart skal ses og jeg må da sige af jeg altid for slettet dokumentet eller for det smidt helt hen i vejret så nu vil jeg forsøge af smide den op på min blog.
Uden i siden kan i ses en liste med film jeg gerne snart vil se og i bunden af siden vil der være mange titler med dvd'er jeg gerne vil føje til min samling.
nu må vi jo bare se hvor lang den bliver..

mandag den 15. oktober 2012

Bananas in Pajamas full episode S06E29

Jeg var lige en tur forbi viaplay for af finde en serie eller ligene jeg kunne få aften til af gå med og faldt over Bananas in Pajamas som jeg så da jeg var barn. det er bare rigtig aveligt af det er noget nymodernet noget de har på viaplay men så gik jeg da lige en tur på Youtube for af se om jeg ikke kunne finde orginalen det og da fandt jeg et flim klip med det.. det er alså rigtig sjov af hvad man kan finde på youtube nu til dags..

søndag den 14. oktober 2012

SKYFALL - Official Trailer


selv om jeg ikke kan forstå hvorfor de forsætter med af lave Bond film skal jeg da helt klart ind og se den nye Skyfall her i starten af november. for ses det skal den jo :0) specialt når man er stor Bond fan

fredag den 12. oktober 2012

Fuld Fart Film Anbefalinger

jeg har bare set film og atter film for øjeblikket mest af alt fordi jeg keder mig og mit humør har været noget lort.  har haft været rigtig sur og tvær for øjeblikket og jeg ved ikke rigtig lige hvordan jeg skal vende det så har bare sat mig til af se film for at undgå af skulle snakke med nogen om mit humør, det gør det bare være af være i nærheden af mormor fordi jeg havde hendes atityde og hende holdning til ting.
lige for tiden kan jeg hælder ikke slappe af med Susie mere. hun stresser total op over mormor går og vasker ned og skal til af male. det er virkelig surt.. det eneste jeg enelig virkelig griner af eller med er filmene. ellers ikke rigtig noget..
Jeg ved ikke hvad fanden jeg skal skrive for øjeblikket der er ikke så meget af skrive om eller skrive for. så det bliver et kort indlæg denne gang.

torsdag den 11. oktober 2012

American Soldiers – Combat Zone

kan ses på viaplay; http://viaplay.dk/film/american-soldiers-combat-zone

American Soldiers – Combat Zone ( *****+ 5+ ud af 5 )
2005 – Drama

Endelig får vi lov af se frustrationerne, sorgen, uvisheden, frygten og sammenholdene i en soldater film bygger over Irak krigen. Hvilken en film med følelser og gode mænd. Filmen er virkelig troværdig og fuldt ud et mester værk. 
Vis jeg var født i den rigtige krop, sad jeg ikke her lige nu. så ville jeg være Amerikansk Soldat og tjene mit land. men i det jeg ikke er det kan jeg kun sige af jeg er stolt af jer mænd og kvinder i er de bedste.. i offerer så meget for alle os. selv om krigen ikke er det værd så er i helte i mine øjende. fordi i offerer jer for os selv om i måske ikke tro på det længer. 

Udsendt.
Måske vender du aldrig hjem.
Sover i grønne barakker.
Med geværet ved din side.

Hurtigt i dækning.
Bomberne falder.
Spiddet opmærksom.
På vejens forløb.

Vejsidebomber.
Flag på halvt.
Kister vender fulde hjem.
Iklædt Stars and Stripes.

I den ligger soldaterkammerater.
Nære venner.
Venskabet bærer jer igennem.
Lad det bære hele vejen.

Ørkensand i hver en krog på kroppen.
Adrenalin der pumber.
Rædselsfulde syn.
Soldaterliv.
                           Skakmat AKA Lars B.
 Får en lille tåre i øjenkrogen når jeg læser dette ganske smuk og alligevel forfærdelig digt af Skakmat AKA Kars B.
 

mandag den 8. oktober 2012

Olivia Binfield

Syndes af britiske Olivia Binfield (7år) er total sej. vis du ikke ved hvem Olivia er så læs med her. Olivia deltog i Britain's Got Talent med sit poisi omkring dyremord for moden skyld.
"Come on don't you have a heart?
You don't want these animals to depart ?
Forget the x factor and the top ten singing chart,
What about the endangered animals and the poison dart.
The arnour leopard, the Siberian tiger and polar bear ,
They are so gorgeous, it is just not fair.
If I say their Latin name, will you listen more ?
Oh Louis please do nt say this is a bore.
Varanus komodenis, komodo dragon by the way.
Why does man have to take them all away?
Man you are such a fool.
Snakes killed alive for handbags that is just not cool.
Please listen to my passion, although it may not be in fashion.
I can not sing it, you might laugh,
I can not dance, you would say I was daft.
But I am seven
And I want these animals to last!!"
                                               Af Olivia Binfield (7år)


Jeg syndes af lille Olivia er total sej og vis i ser med her lige under en video fra hende optræden kan i se af hun næsten bliver kvalt af den her store slange hun holder.. sej lille pige med den fedeste holdning. total mange Held og lykke her fra frem over. 

søndag den 7. oktober 2012

Talent shows

Holy Shit nogle klaver talenter der deltage i de her talent shows kloden rundt.. selv om jeg hader alt der ligene x-factor så syndes jeg sku det er nogle rigtig gode talenter de kan byde på engang i mellem.


The Best Of The Best; ThePianoGuys

måtte da lige ligge deres The Beste Of The Best op... vis du har en mening så kan du jo ligge en kommentar vil da gerne høre hvad i mener om denne type musik der ude bag skærmene.

ThePianoGuys


Det er jo sådan af jeg abonnere på ThePianoGuyes på Youtube og jeg må da sige af de lavet noget skide godt musik og de sætter absolut ikke grænser når der optage deres "musikvideo" den nye jeg lige faldt over har er mildt sagt rimelig fed lavet og det er modig og total sejt af de bruger hit liste sange til deres musik.. en stor respekt her fra og "bliv endelig ved" :0)

Opskring på kagen fra Henriette 40 år

Syntes lige i skulle havde opskriften på denne super dejlig kage jeg havde lavet da Henriette fyldte 40 år d. 6 oktober 2012. Kagen er Banan Kage med Nøder og Chokolade. kagen er overtrukket med Mabou Chokolade, masser af krymmel og flødeskum.

Ingredienser
225 g. margarine
460 g. sukker
4 æg
5 bananer    
1/2 tsk. salt
2 tsk. natron (vær præcis med dette)
2 tsk. vaniljesukker
375 g. mel        
300 g. Lys Chokolade med nødder
1 1/4 dl. kærnemælk

Forvarm oven på 200 grader og gør en bradepande klar til kagen.
Fedtstoffet smeltes og røres godt sammen med sukker. Tilsæt æggene ét af gangen. Mos bananerne og kom dem i. Tilsæt mel, vanilje, salt, natron. Efter et par minutters omrøring, tilsættes de knuste chokoladen med nødder og kærnemælk. Rør godt, så det er en jævn dej.
Bages i en smurt bradepande, ca. 30 x 40 cm. 200 grader C forvarmet ovn ca. 45 minutter.

Når kagen er helt kold (mindst 6 timer i køleskabet) smelte der mellem 200-400 gram Mabou chokolade alt efter den mængde du ønsker der skal på kagen. når kagen er smurt godt ind i Chokoladen tage du krymmelet og hælder på mens Chokoladen endnu er flydende. sæt så kagen i køleskabet Minds 2 timer . til sidst pisker på en ½ liter flødeskum og sprøjter på kagen som du vil.

1. Tip: vis du bruger 400 gram smeltet chokolade oven på kagen skal du ikke skære ned på flødeskummet. vi kunne godt havde tænkt os en smule mindre chokolade og lidt mere flødeskum.
2. Tip: vis du bager Kage nok kan du ved hjælp af lidt Chokolade god ligge to kager oven på hinanden.
3. Tip: Vær præcis med dine mål når du vejer af til kagen det giver dig en god kage og mindre chance for af kagen går i kludder.

Kagen kan holde sig ca. 1½ uge i køleskabet vis den er opbevaret i en luft tæt bøtte.

Henriette 40 år

fra venstre; Mormor og Christina, Henriette, Onkel og Neja.
Min Onkels (han er enelig min morbror men er altid blevet kaldt onkel) forlovet fyldt 40 år i dag og det blev da fejret på sin vis :0) dagen blev fejret med kage og en rigtig hyggelig dag med børn og familie. Jeg havde bagt en rigtig dejlig Banan og chokolade kage, overtrukket med Mabou chokolade, vild meget krymmel og flødeskum. og den gik rent ind i stedet for en kedelig lagkage man ellers altid får. Jeg gav Henri (Henriette) en flot sølv halskæde med blå blomster og sten på med machete øreringe. den blev hun rigtig glad for. så havde hun eller fået parfume af Onkel og børene. nogle rigtig gode nogle.. planen var af jeg bare skulle være det nogle få timer og så ellers hjem igen men det endte med af jeg spise med og var der faktisk fra klokken den var 15 til næsten 20 om aften.
Det var vild hyggeligt og jeg blev da godt nok træt men det er jo kun et godt tegn :0)
Vi havde Louise (min mindste lillesøster) med der over og det var super hun er hjemme på weekends og tage ikke så tit der over men vi kunne få lokket hende med når Henri nu engang havde fødselsdag Trine (min ældste lillesøster) har jeg helt opgivet af få med over til dem. siden der var en støre familie fejte mellem os har hun ikke ville i nærheden af min Onkel eller Henri. jeg syndes det er lidt irriterende fordi jeg stod midt i fejden over alle 3 partene og jeg kunne se både fejl og mangler hos alle sammen og det er lidt som om af vær part så båd fra sine egene fejl og eller hakket på den svageste hos de andre. det var absolut ikke sjovt.. men nok om det.. det kan i altid læse om en anden gang lige nu vil jeg bare sige 100 gange Tillykke til Henriette med de 40 år.

Familie??

Familien fra min Biologisk far side syndes jeg efterhånden ikke rigtig om. værke min far eller farmor som jeg har haft mest kontakt med gennem årene. det er sådan af min "far" gjorde noget rigtig møg sidst jeg var hos ham. jeg kan i dag ikke helt beslutte mig om jeg blev bange fordi han opførte sig mere sært end ellers og tilføjet dette med øl og stoffer. jeg har før hen kendt en venindes far der både solgt og tog stoffer men ALDRIG når mig og min tidligere BFF var i nærheden. så jeg må vel mest af alt være blevet bange for ham.
Fra Venstre; Kræsten Henriette, Min Far, Min Farmor.
Jeg har enlig ikke fortalt andre end min mor hvad der skete det døgn jeg var hos min far men i skal da få den korte vision af det døgn; Jeg var taget op til min far for at kunne være med til November fest i St. hedding. og glæde mig enelig ret meget til det. allerede da min far henter mig på St. hedding station sammen med min farmor. kan jeg mærke af tingen ikke er som de plejet af være min "far" var fyldt med hvad andre ville kalde godt humør og helt oppe af ringe. jeg har dog aldrig set det før så min første tanke er af han har haft drukket. (vi havde en fast aftale om af han ikke skal drikke når jeg er der da jeg ikke kan lide ham når han har drukket) Men jeg er dog ikke helt sikker på hvad det er der gør af han er i så godt humør!?
Vi køre en tur op i St. Heddings Blodklub hvor min far og farmor står for kantinen oppe. og det er da også meget hyggeligt. selv om det er druk venner min far kun kender så er de helt okay. super sjove fyre og jeg har med tiden lært af sno mig omkring dem og vide hvornår jeg skulle undgå dem. det er super af være der oppe fordi vi har det sjovt og jeg kan godt klare dem når de drikker med farmor i nærheden for hun sagde sin mening vis der var nogle der fik for meget af drikke.
Da vi om aften tage hjem til min far følger nogle af de faste venner med hjem.. helt okay tingene er lidt som de plejer. af de ville begynde af små feste og gire lidt op til den store november fest aften efter faldt mig ikke lige ind til af starte med. Jeg sider i sofaen og følger med i deres samtale og deltager en smule med dumme kommentar i ny og næ.
Min Biologisk Far til min 18 år Fødselsdag.

Det næste stykke bliver lidt tåget for mit ved kommen. for pludselig ringer "Jenses" (en af fars venner med eget firma jeg så som en ældre bror) og der kommer en fyr forbi omkring 15 min efter og så står Jens pludselig og vejer Stoffer af og sælger dem til denne rimelige unge fyr.
Jeg tro far lagde mærke til min ansigts udtryk for han sagde bare, det siger du ikke til nogle okay?!. jeg tør ikke sige min far i mod når han siger sådan noget så jeg nikket bare. mindre end en time efter havde alle fire mænd ved bordet inkl min far indtaget stoffer og så gik stemningen høj.
Jeg sad med adrenalin i blodet og drak cola efter cola. næsten hen på morgen gik jeg ind på min fars værelse for af se fjernsyn. omkring klokken 4 om morgen gik de hjem og så mente far vi skulle ligge og til af sove lidt inden han skulle op og i blodklubben og bestyr kantinen til mini put kampe. jeg lukket ikke et øje jeg lå næsten og rystet.
Jeg kan i dag efter næsten 3 år stadig ikke sige om det var af adrenalinen, frygten eller udmattelsen sige hvad der fik jeg mig til af ryste... da klokken rundet de 10 stykker stod min far op og kørte i blodklubben. det var så meningen af farmor skulle hende mig omkring en 11-12 stykker. da han var ude af huset og jeg ikke længer kunne høre hans knallert pakket jeg min taske i en fart og gik ud af døren. og fandt så en alternativ vej ned til stationen så hverken far eller farmor så mig tage af sted.
Jeg har ikke snakket med dem siden da og jeg ved hælder ikke rigtig om jeg tør.
Min og min far til min konfirmation
det kan virke lidt kujon artigt bare af stikke af sådan men jeg havde været oppe i mere end 24 timer og jeg var både bange og fyldt med adrenalin.
Det eneste jeg ellers ved om dem siden den gang er af min farmor har fået en hjerne blødning og var indlagt. min bror som står dem begge meget nær fulgte det tæt og ville tage til Roskilde på hospitalet den aften de ringet til ham og forsøgt af ringe til mig. det næste jeg så får af vide er af min farmor, far og hans nye kæreste har været til sommer fest hos min bror.

Jeg må nok sige af det eneste jeg har til over for min biologisk far er ikke meget for uden had og skuffelse oven på skuffelse så er der en lille bitte smule respekt over af han har tabt sig så vold som som han har gjort. han har været op på 180 kg. til min konfirmation for 6 år siden og nu vejer han lige under 100 kg. det er nok det eneste jeg kan lide ved ham.
Jeg har besluttet mig for af jeg aldrig skal se ham igen. vis jeg skal se noget af den familie så skal det være min Faster Charlotte, hendes mand Henrik og de dejlige unger; Jonas, Ronja, Selma og Magnus. det er nok dem jeg savener mest.

lørdag den 6. oktober 2012

50 år med Bond, James Bond, 007

Jebs i dag er det 50 års dagen for James Bond filmene. Det starte alt sammen med 12 bøger og 2 novellesamlinger skrevet af Ian Fleming. Men James Bond blev især populær, da filmproducenterne Albert "Cubby" Brocoli og Harry Saltzman købte rettighederne til Ian Flemings James Bond og begyndte at udgive de første Bond-film i 1960'erne Den første film var Dr. No (1962), og siden er der blevet produceret 22 "officielle" film og 3 "uofficielle" (feb - 2009). Den sidste Bond-film kom i november 2008: "Quantum Of Solace", som på dansk betyder "en dosis trøst". Ud over filmene har der desuden også været utallige tegneserier og videospil med James Bond. I november 2011 er produktionen til den 23. officielle film "Skyfall" påbegyndt, med forventet premiere 9. november 2012. Denne gang også med Daniel Craig som 007.
Viste du af Bond har agentnummer 007, de to første nuller dækker over at han har "tilladelse til at dræbe" i tjenesten?

Der er meget snak og diskussion om hvem der er den "rigtige" Bond. jeg tro på af den første Bond film man ser ligger grunden laget for hvilken skuespiller man mener der er bedst som Bond.Min personlige Bond må jeg da ærligt sige er Pierce Brosnan som spiller Bond i Die Another Day. det var nemlig den første Bond film jeg så fra start til slut og jeg var total optaget af den.

De Største James Bond-Skuespillere

    Sean Connery (6 film mellem 1962 og 1983) - For skotten Connery blev Bond-filmene den første store filmsucces. Debuterede med filmen Dr. No. Da han havde haft rollen seks gange, tog han afsked med den af frygt for at blive sat i bås, men vendte alligevel tilbage en sidste gang i Never Say Never Again
Roger Moore (7 film mellem 1973 og 1985) - Englænderen Roger Moore var i spil som den første Agent 007, men han var optaget af tv-serien 'Helgenen' (The Saint) og senere 'De Uheldige Helte' (The Persuaders!). I 1973 debuterede han som 007 i Live and Let Die. I alt syv gange optrådte han som Bond og hans fortolkning var mere playboy-agtig end Connerys.

    Pierce Brosnan (4 film mellem 1995 og 2002) - Ireren var tæt på at blive Roger Moores afløser. Af private årsager og grundet hans medvirken i tv-serien Remington Steele måtte Brosnan opgive at spille Bond i 1986 og fik først premiere som Hendes Majestæts hemmelige agent i GoldenEye. Den kendte skuespiller gav figuren en ny opblomstring, som hjalp på biografernes indtjening. Filmen blev den hidtil mest succesrige Bond-film.
    Daniel Craig (2 film, 2009) - valget af englænderen var kontroversielt men den nye James Bond skulle være tættere på bøgernes; kold og brutal men uden ar på kinden. Craig har kontrakt på fem film med EON.
Efter min mening passer Daniel Craig som en okay James Bond figur i de her nye film der kommer men jeg kan stadig ikke helt komme fra af de bliver ved med af  lave James Bond film når de nu har haft så mange Skuespiller gennem tromlen for af finde en afstand fra første gang de mindste Sean Connery. som var en helt ude mærket James Bond skuepiller. 

Ud over de dejlige Bond Karakter og nogle super gode andre skuespiller Britisk såvel som Amerikanske og hvad der nu en gang er med i alle disse Bond film. så har de jo også formået af få nogle danske skuespiller med i filmen som er ret imponerende da det først er her de senere år dansker virkelig optræder i Amerikansk / Engelsk film. 
Cecilie Thomsen som professor Inga Bergstrøm i Tomorrow Never Dies
Ulrich Thomsen som Davidov i The World Is Not Enough
Mads Mikkelsen som Le Chiffre i Casino Royale
Jesper Christensen som Mr. White i Casino Royale, Quantum of Solace
Jeg må lige tilføje af Mads Mikkelsen rolle i Casino Royal er rigtig godt skuepil og jeg må da også sige af han efter hånden er en rigtig god og kendt skuespiller på det Amerikanske lered. fedt af se af vi dansker kan noget..

Det blev nok et meget langt James Bond Emne men de er jo ikke vær dag af de "fylder" 50 år så ny læsningen det er nok ikke første gang jeg skriver om Bond eller andre Emner på denne længede. i kan selvfølgelig altid læse mere ved af google det.

fredag den 5. oktober 2012

Reto Kanp Øreringe

Jeg havde bestil nogle ørestikker hjem fordi jeg gerne ville lidt i gang med mit håndarbejde igen. og jeg gik sådan og tænkte lidt af jeg gider altså ikke vente op i mod 4 uger på af mine perler / sten kom hjem til øreringene så jeg gjorde jeg det gik i mormors store knappe samling og lavet Reto Knap Øreringe. og jeg må da sige jeg syndes selv de er blevet smadre smarte og vis jeg stadig havde huller i ørerne så gik jeg da også med dem.
Jeg har forsøgt af sætte dem til salg inden på ind til vider to Facebook grupper men der har ikke vist interesse for dem selv om jeg har sat prisen så lavt som til 10 kr. pr. par. men alså det er jo købt for af jeg kan lave lidt håndarbejde ikke til vider salg men på den anden siden det vil være lidt surt bare af havde det liggende men på den anden side det kan jo bruge til fødselsdagsgaver og så vider.. vil smadre gerne vise dem til mine søskende så tro jeg tage dem med op til mine forældre. de kom hjem her for omkring en time siden så sider og overvejer om jeg skulle køre en tur der op for af hilse på pigerne har eneligt savnet dem den her gang.  det er lidt sjov med det for nogle gange har jeg ikke lagt mærke til af de mangler og nogle gange har jeg savnet dem vild meget men det er vel sådan det skal være med søskende eller hvad!? jeg kan da ikke sige andet end øreringene fald okay i god smag hos mor hun har allerede bestil to par af dem så der er da nogle der kan lide dem.

Nokia N8 stress test


Wauw fandt lige ud af at min mobil klare Stress test være end en iphone hold da helt op..

afbræning af dyre mobiler for sjov!!




Det var da noget total mærkelig af gøre med så dyres mobiler. personen bag videoen må åben bart havde så mange penge af smide væk af han eller hun kan gøre sådan noget.. men det er eneligt lidt sjov af de kan holde til af være i flammer i over et minut før de faktisk går ud.

torsdag den 4. oktober 2012

NCIS Los Angeles Sæson 4 Episode 2

NCIS.Los.Angeles.S04E02-Iwatchonline.Org.mp4 | PutLocker

Rigtig sjov afsnit men en absolut morsom slutning. kan godt lide af Ncis serien ligger meget vægt på opklaring af mord på marine soldater i deres område hvor Ncis:Los Angeles ligger meget vægt på under cover operationer over alt på kloden for uden de lidt mere speciel mord på marine soldater i Los Angeles og omegn. kan også godt lide af tidligere i sæsonerne trækker Ncis Los Angeles tråde til Hawaii Five-0 på den både af Steve og Sam kender hinanden. nok en af de bedste ting af de ikke kun trækker tråde til Ncis men også til ikke Ncis, Csi serierne osv.

onsdag den 3. oktober 2012

Ncis Sæson 10 afsnit 2

NCIS.S10E02-Iwatchonline.Org.mp4 | PutLocker

Jeg plejer normalt ikke af skrive om vært afsnit men måtte lige ud med et par små ting om dette afsnit når meget af det nu engang handler om hvordan teamet har det. og specialt om Abby.  Jeg elsker Abby og må ærligt sige af jeg ikke helt var sikker på den Abby der var i præmiere afsnittet. men jeg kan se hun er på vej tilbage og så er det bare super af de har tilføjet Abbys bror til serien mere end denne enkel gang man så ham i Ncis sæson 9. men super afsnit...

Store filmdag..

Stof faktisk tidligt op i dag for en gang skyld.. men har også halv sovet siden klokken 18 i går efter middag.. har jo haft Cille hos mig lige siden Tirsdag formiddag hvor mine forældre tog af sted. men dagen i dag har stået på film og atter film. jeg startet dagen med lidt computer og skrev sammen med en på Facebook om nogle dvd'er jeg skulle komme til Fensmark, af se på. det er okay når prisen endelig er under de der 20-25 kr. pr. dvd. han havde dem til salg til 15 kr. stk. så jeg hørte om jeg måtte låne mormor el-scooter og køre der ud, for at se på dvd'erne det var i orden vis jeg lige kørte forbi Bilka på vej hjem og købte Henriettes fødselsdagsgave fra mormor.
der er flot når man sådan kommer kørerne fra Fensmark og til Næstved ned af bakken. 
Helt i orden af sted med mig.. da jeg kom du til Fensmark, var det da ikke lige sådan til af finde jeg ledte og ledte det var først da jeg spurte om vej jeg fandt stedet. når men han havde sådan en god stor papkasse med film og jeg blev positiv overrasket der var nogle rigtig gode film i den kasse. gid jeg havde haft flere penge med der ud. men han havde to kasser endnu han ikke havde sorteret så vi aftale af jeg måtte komme igen når de var sorteret så kunne der jo være noget mere af interesse.
Men i dag købte og så også lige 14 dvd'er af ham og jeg må da sige ud over de var i en okay stand så var det nogle rigtig gode dvd'er;
Leon
Casino Royale 007
The Transporter
Percy Jackson og Lyntyven
Hellboy
Edge of Darkness
Blue Crush
Beowulf
xXx
Kick-Ass
CatWoman
My Bloody Valentine
The Taking of Pelham 123
Untraceable
Det overrasket mig af han havde film så som Percy Jackson og Lyntyven til 15 kr. altså den film er jo ikke lige frem gammel men den er jo hælder ikke helt ny.

Filmen Leon havde jeg faktisk ledt længe efter.. (har ikke kunne huske hvad den hed) det er nok den film der ligger til grunde for min interesse for action film. Det er også den film jeg første gang så med lejemorder altså selvfølgelig kendte jeg til hvad det var og
havde da også set nogle film med dem men slet ikke på denne måde.. det er omkring en 10 år siden jeg så den så nu må vi se om jeg bliver lige så optaget af den som jeg gjorde den gang.
"Leon er den italienske mafias mest effektive dræbermaskine. Han er kold, hurtig og helt uden skrupler. Kun nogle ganske få personer kender til hans eksistens, og ind imellem hans "opgaver" lever han et tilbagetrukket liv i sin lejlighed. Stansfield er en korrupt narkostrømer. Han er indblandet i en narkoaffære, og myrder koldblodigt en pusher og hans familie - den eneste som overlever, er pusherens 12-årige datter Mathilda. Hun undslipper, ved at banke på Leon?s dør. Leon tøver længe før han åbner døren, vel vidende, at hans lille gæst vil forandre hans liv"
Tro jeg skal se den her en af dagene men i det af min Sæson af Ncis er kommer hjem i dag har den første prioritet.. og lige en ting med hensyn på det. nu har cdon begyndt af putte dem i dvd ligene hylster.. kunne kværke dem hader når de gør det. jeg vil helst havde dem som separate hylster med to i hver lige som de har gjort med de sidste 8 sæsoner. 

Her efter aftensmaden var jeg en tur over hos Onkel, Henri og Pigerne.. rigtig hyggeren :0) men det er det jo altid af være der over.. det var bare lige sådan af det begyndte af øse ned på vej der over og Cille går absolut ikke hurtig så måtte hive lidt i hende hele vej den over.. tro til sidst hun blev til sur på mig. men når det begynder af regne sådan har hun det bare med af stoppe helt op.
når men da vi kom der over skulle vi jo lige tørres lidt og det syndes Christina lige var en smule mærkelig.. tro hælder ikke jeg har tørt nogle som helst af hundene mens hun så på.
Ja og så er jeg jo i gang med af skrive de sidste dvd'er ind på mit Dvd Profiler. det har vist sig af være rimelig nyttig når det gider af samarbejde.
Hvad er der ellers af skrive mere om i dag. jo jeg har været nød til af gå med mine briller det meste af dagen fordi mit syn har været så dårligt i dag. men det er da også min egen skyld jeg kan bare lære af bruge dem vær dag. men jeg hader af havde briller på og en tid til en øjen læge er ikke lige sådan af få der er næsten lukket for tilgang de fleste steder.

mandag den 1. oktober 2012

Lørdag/Søndag eller er det Mandag??

Uhh.. dagene syndes af løbe fra mig lige for øjeblikket.. har dog fået solgt en del af mine ting her de sidste par dage.. det er nu sjov hvor god Facebook er af sælge ting på. har snart fået solgt alle mine dvder og sæsoner som jeg havde til salg. så har jeg også fået solgt de fleste bøger og andre små ting.

I lørdags fik jeg endelig det hylster til min mobil som jeg havde glædet mig til i næsten en måned og det ser bare skide fedt ud når jeg så har det lyserøde beskyttelse på og så mine græs grønne høretelefoner i min mobil.. der er lige sat fut på farverne <3
Skal passe min dejlige Cille fra i dag af.. for mor og far tage ind til faster og ungerne før de skal af sted på tirsdag. det betyder bare jeg skal passe Cille i nogle ekstra dage vis det også tage der ind forbi når de kommer hjem fra deres krydstogt til Oslo. ikke af jeg har det mindre i mod det.. det er lige frem det omvendte.. jo flere dage jo bedre..
Susie er begyndt af gå mig på naverne når jeg tage hende med op. hun ligger og halser af hvad jeg syndes er rigtig provokerende og irriterende så lige for øjeblikket er det ikke så tit jeg tage hende med op. hun gjorde det også meget i starten men så stoppet hun med det.. af hun så er begyndt på det igen irritere mig rimeligt meget..

Har også lige set Sæson præmiere af CSI:NY og jeg må da sige af de efterhånden har lagt og ligger op til Mac snart ikke er der mere.. for producerens skyldt håber jeg ikke af de fjerner Mac, Don, Danny, Lindyes eller Sid. det er 100%  de bedste personer der er i CSI:NY og det er dem der giver mig lyst til af blive ved med af se med.