lørdag den 30. november 2013

Die Hard 4,0 [2007]

Die Hard 4,0 ( *****+ 5+ ud af 5 )
2007 – Action / Thriller / Krimi

Action spækket film. Hvor man efterhånden begynder af se en lidt ældre side af Bruce Willis som spiller John McClane i denne 4 men nok ikke sidste Die hard. Det sjoves i denne film er nok af der bliver smadret en helikopter på en helt special måde som man kommer til af grine sig selv helt flad

Die Hard 3 With A Vengeance [1995]

Die Hard 3 With A Vengeance ( *****+ 5+ ud af 5 )
1995 – Action / Thriller / Krimi

Die hard bliver aldrig kedelig. Total seje moves og nogle rigtig gode kommentar. Yippie-Ki-Yay MotherFucker! Et pris vunderne citat inden for action genren og man kan ikke sige andet end citatet passer genialt til die hard filmene. Man skulle tro af de ikke kunne lave flere gode die hard. Men det er lige omvendt. De bliver bedre og bedre og de er alle sammen værd af havde i ens samling

fredag den 29. november 2013

Die Hard 2 [1990]

Die Hard 2 ( *****+ 5+ ud af 5 )
1990 – Action / Thriller

Endnu en action fyld die hard film med Bruce Willis. Som helt klart givet endnu en helt uventet brag. Denne gang er den dog både sjov og med nogle helt speciale elementer der gør af man ikke lige kan regne med hvad der sker næste

Die Hard [1988]

Die Hard ( *****+ 5+ ud af 5 )
1988 – Action / Thriller

En super sjov og action fyldt film. Med den hid til bedste komedie og action skuespiller til dags dato nemlig Bruce Willis. Filmen er super godt lavet når man tænker på den er optaget og lavet i 1988

torsdag den 28. november 2013

lille update!

Lige en lille update af de tasker der er ved at være færdig.. Jeg har stadig de to grønne med cirklerne jeg ikke er kommet længer med. men her fra er der også kommet to af de helt små en med blomster og en med striber. og så er der en stor med anders and der er ved at være færdig mangler ca 2½ linje før den også skal sys sammen.. er endnu ikke kommet længer med min wendy taske til den bærbar, simpelthen fordi det ikke har været til at opdrive wendy blade i mit område.

En lille update kommer der da også lige på mit papir. sidst i så det var der jo også en del ruller med flere forskellige mønster, nu er den blevet lidt anderledes, der er kommet flere af nogle og der er andre som helt er 'forsvundet' altså lavet op til lapper. og så er der kommet rigtig mange ruller med den blå blomster, som jeg gerne vil bruge til den taske en af mine bedste venner har bestilt hos mig (pist.. der er 17 ruller, købte dem da netto satte dem ned til 3 kr. stk :O sikke en handel) lige nu har jeg endnu nogle lapper der venter på at få sat tape på og foldet sammen til dvs. tasker.


Har overvejet om jeg også skulle smide et billede ind af mine 3 hylder jeg har mine materialer på og af min tegneserier / og dvs. andre mønster og papir materialer jeg overvejer at bruge.. tro faktisk jeg gør det, altså når jeg får tid. for lige nu går jeg i seng. og i morgen står den på handle, lørdag fejre jeg min 22 års fødselsdag.. så det må blive søndag eller engang i næste uge.. for jeg har også fuld gang i at øve mig til min mundtlig engelsk eksamen på onsdag d. 4 dec på vuc og der går ikke meget mere end en uge derefter før jeg skal op til skriftlig eksamen i engelsk d. 11 dec.

Marmaduke [2010]

Marmaduke ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Komedie / Familie

Ja nu ligene næsten alle dyrefilm hinanden efterhånden. Der er ikke sådan noget stort over denne film ud over det er som af gå i high school bare for hunde kan man vel sige. Men filmen er lavet rigtig godt og den har da noget af byde på. Vær film er helt sin egen og jeg må da sige af det er værd af se filmen mindst en gang. Sjov film det kan man ikke komme uden om.

onsdag den 27. november 2013

Tantric - Breakdown

Knight And Day [2010]

Knight And Day ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Komedie

En vild sjov film med vores alle sammen ynglingeskuespiller Tom Cruse og Cameron Diaz. De spiller genialt og plottet i den her film er bare genialt det er næsten Mr. & Mrs. Smith om igen men absolut i en helt anden blot gade. Filmen har virkelig sin charme og den er sjov som bare en i fanden.

tirsdag den 26. november 2013

Echelon Conspiracy [2009]

Echelon Conspiracy ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Action / Krimi / Mystik

Jeg syndes af lige den her film er noget specialt af sig. Jeg ved ikke rigtig om jeg er for eller imod denne type teknologi der bruges i denne film. Jeg er mere til den måde man fremviser den i Eagle Eye. Men vær sin smag jo. Handlingen er fin nok men jeg savner lidt svare hen af vejen og af vide hvem der er hvem og hvad deres rolle enelig er.

mandag den 25. november 2013

Hotel for Dogs [2009]

Hotel for Dogs ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Komedie / Familie

En sød og meget opfindsom film som både givet et godt grin og en allertiders oplevelse dog kan syndes jeg godt man kunne havde forventet mere. Det er en allertiders film men man kan godt se hvorfor den er kategoriseret som en børnefilm. Det er ikke lige altid af filmen lever op til hvordan verden nu hænger sammen. Men gode skuespiller og flot lavet med af havde så mange hunde på setet på engang det må havde været en udfordring.

søndag den 24. november 2013

Eagle Eye [2008]

Eagle Eye ( ***** 5 ud af 5 )
2008 – Action / Thriller / Mystik

En film med fart og enorm meget action. Der kommer hele tiden nye drejninger og overraskende vinkler på filmen. Virkelig en film man kan glæde sig over. Selve teknologien er rigtig god og den er rigtig godt lavet. Til af starte med tænker man bare fuck hvad sker der lige her!? Og det giver da en lille overrasket når man finder ud af hvem det er der styrer hele spillet og hvad planen enelig er.

Honey [2003]

Honey ( *** 3 ud af 5 )
2003 – Drama / Romantik / Musik

En sød film. Dog mener jeg der er for meget romantik i den til det lige et en film for min smag. Men dansen og musikken. Og i det hele taget koreografien er bare super for mig. Filmen er et plus for mig da jeg elsker denne type film men som jeg også skrevet er der meget romantik i den og det må jeg sige det keder mig vild meget. En film der skal ses vis man kan lide det her med hvordan er musik video laves og vis man kan lide danse og sang.

lørdag den 23. november 2013

Mr. & Mrs. Smith [2005]

Mr. & Mrs. Smith ( *****+ 5+ ud af 5 )
2005 – Action / Komedie / Romantik

Hyldene morsom og rigtig action film. Har endnu ikke set en film der kunne kombinere, komik, action og romantik på sådan et plan som den her film der er helt klart et hit for alle der kan lide hæsene bil jagt med inkluderet et rigtig godt gammel dags ægteskabs skænderi. En vild sjov jagt fra kærlighed til overlevelse. Helt klart en film der skal i samlingen.

Fame [2009]

Fame ( ***** 5 ud af 5 )
2009 – Komedie / Drama / Musical

En fantastik film, men mange forskellige kulture inden for musik der samles om det der betyder noget for dem alle sammen. En film om både talent, hårdt arbejde, at tro på det og frem for alt gøre det hjertet siger man skal. En film der virkelig kan sætte spørgsmål om man selv har fuldt det men ønsket eller om det nu engang var en andens ønske

fredag den 22. november 2013

Dreamer [2005]

Dreamer ( **** 4 ud af 5 )
2005 – Drama / Familie / Sport

En sand og meget dejlig historie om tro, håb og kærlighed. En film der er lavet med den størstes overbevisning og med de bedste skuespiller inden for dette. Man skulle tro af en heste film ikke vil kunne laves større end Black Beauty så må jeg sige af denne film slå den med flere længder.

The Rainbow Tribe [2011]

The Rainbow Tribe ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Komedie / Familie

En fantastik film. Der er rigtig sørgelig men samtidig giver et bud skab om hvordan det er af være barn og hvordan livet kan være hårdt men filmen handler også om tro og kamp for livet. En rigtig god film med masser af sjove og knap så sjove ting. Jeg kneb en tåre til sidst i filmen og jeg kan kun anbefale den til andre

torsdag den 21. november 2013

Apocalypto [2006]

Apocalypto ( *** 3 ud af 5 )
2006 – Drama / Action / Adventure

Slutningen er ikke efter min smag og der er nogle elementer i filmen af den mister noget på karakteren. Men eller allertiders film og rigtig godt lavet. Der er dog som sagt flere elementer i filmen jeg ser som rimelig overnaturlig. Rigtig gode skuespiller og nogle flotte og gennemførte scener præcis som det skal være.

onsdag den 20. november 2013

Half Past Dead [2002]

Half Past Dead ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Thriller / Krimi / Action

Den får kun denne karakteren fordi jeg ikke samlinger den med alle de film jeg har set med Steven Segal efterhånden. God film der har sine øjeblikke men vis man som mig har set rigtig mange film med Segal så begynder det efterhånden af blive lidt kedeligt. Det er efterhånden der samme og det samme type film han spiller med i. men rigtig godt flot måske en smule overdrævet i kamp scener men eller god. Og det er en af de her film jeg må sige af musikken er sat godt sammen i.

tirsdag den 19. november 2013

Contract Killer [1998]

Contract Killer ( *** 3 ud af 5 )
1998 – Komedie / Action

det er en rigtig god og sjov film, men mangler lidt mere professionelt. Lidt mere finesse. Eller er den helt okay. Jeg ser den dog ikke som en komedie men det er jo vær sit syn på sagerne. Den mister nogle stjerner på af den ikke er så godt lavet med effekter men så lige årstallet den var lavet i og så fik den lidt mere. Eller rigtig interessant plot og med nogle gode skuespiller og helt klart en slutning man ikke forventet.

mandag den 18. november 2013

22 Bullets [2010]

22 Bullets ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Thriller / Krimi / Action

En frank film for en gang skyld. Det er eneligt lidt rat af se andet end engelsk film. Men en god film med gennemfør plot. Nogle gode skuespiller. Og mange hemmelige og indviklet motiver og forbrydelser. Men et sand mester værk. Den film der da helt klart skal føjes til samlingen. Den er dog lige på nippet til af blive kedeligt nogle gange men den bliver ikke kedelig.

Requiem - A Short Film About Teen Suicide

The Four Bedst Short Films

Nummer 1



Nummer 2 - desværre ikke den fulde film.



Nummer 3



Nummer 4

søndag den 17. november 2013

Hvad kan vi gøre?

I mit indlæg tidligere i dag om filmene "I DO" og "Between Love And Goodbye" kom jeg ind på blandt andet det der gør mig rasende og vred over af nogle folk ikke kan acceptere nogle ting omkring gay personer, specialt deres love. Jeg vil lade de her billeder stå en tid for, der går sikker ikke længe før der kommer endnu et raseri anfald fra min side lige omkring disse.. jeg ville bliver super glad for nogle kommentar og reaktioner fra jeres side om det her emne, for det kan hidse mig om en del..



"I DO" og "Between Love And Goodbye"

Normalt skriver jeg ikke om de pågældende film vis jeg regner med at lave en anbefaling med dem senere men jeg måtte lige smide de her to film op da de virkelig får følelser inde frem i mig. Tanken om at gay mænd og kvinder som ikke er fra Amerika oprindelig og skal havde et greencard, er virkelig brutalt udsat for loven. fordi de kan godt få lov at 'gifte' sig, men det har INTET at sige vis de vil blive i USA, det er kun vis de gifter sig med en kvinde at de muligvis får lov at blive, jeg kan blive så gal over det fordi det ikke er færre. 
Kan også virkelig blive vred over at man forbyder to mennesker der elsker hinanden at blive gift i nogle stater bare fordi de er af samme køn. men på listen over hvad der virkelig gør mig rasende er at New York tillader en form for 'ægteskab' mellem to personer af samme køn, men at det intet har at sige ved fx at få et greencard.

I filmen "Between Love And Goodbye" er der denne 'charmerende' karakter April / Cole, som er søster / bror til Kyle. og vis mor har begået selvmord ved at sikke hovedet ind i en gas ovn. Men det at opleve to personers kærlighed og enligt så ekstrem som det Kyle og Marcel har i begyndelsen af filmen er fyldt med følelser. Han der ingen andre end Marcel der kan se at i det April / Cole først skaber kontakt, er det som en giftig slange der snor sig ind mellem dem og forgifter Kyle der forandre sig bliver til en anden person. 
En ting der river i mig er at det er Kyle der starter med at afsløre at han havde sex med en anden person, men af det pludselig bliver Marcel der er en 'slush' og hele skylden for af de slår op er hans skyld, selv om det i min verden enligt er April / Cole's skyld, fordi det er ham der snor sig som en slange mellem deres forhold og 'forgifter' Kyle. 
Enden på filmen hvor der eneligt går op for Kyle hvad April / Cole har gjort, er følelses laden, fordi de aldrig får chancen for at snakke sammen. men det bedste er at Kyle ser sandheden, dog er det forsendt. 

I DO ( **** 4 ud af 5 )

2012 -Drama

i sandheden er gyser som der desværre er mange mennesker der havner i. valget mellem familie og kærlighed kommer virkelig i central omdrejning i den her film, og jeg må sige at jeg bliver vred når de finder ud af at vis de gifter sig som mænd har det ikke samme betydning for vis han giftet sig med en kvinde. Et rigtig godt og menings fyldt plot men nogle mindst lige så gode skuespiller.





Between Love And Goobye ( ***** 5 ud af 5 )

2008 – Drama / Musik / Romantik

Det her er en film der virkelig sætter sig i mig, jeg se den eneligt fordi der var en på youtube der anmeldte den, havde ikke regnet med at den ville tage med med storm. Det mest forundret over at April/Cole bliver til en slange mellem dem og der ingen der kan se det før til sidst. Man føler virkelig med Marcel, og man kan blive så vred på Kyle, der ændre sig så meget. Rigtig godt plot med nogle gode skuespiller.

G-Force [2009]

G-Force ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Action / Adventure / Komedie

En agent film i marsvin størrelse. En allertiders film der bare er enorm sjov og lidt spænde. Det er noget fedt udstyr de har og teknikken og skuespillernes replikker er virkelig gennemført. En fed film af Disney og jeg må da også lige sige af musikken er rigtig godt sammen sat og moderne

The Tuxedo [2002]

The Tuxedo ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Action / Komedie / Science Fiction

En vild sjov Jackie Chan film som har en lidt en smag af James Bond. Men som er helt sin egen. Fantastik godt laver og en super sjov film med noget af det bedste udstyr og bedste replikker

Eliot Stabler.

Jeg har endnu ikke set den her film eller serie men den er helt klart kommet på top af listen, kun fordi det er Eliot Stabler fra Law and ordre SVU der spiller gay rolle det er virkelig stort i min verden.



Blog

Er det overhoved værd at skrive blog vis ingen læser med?
 - Jeg ser det måske mere som en dag og kommunikationsform med min omgangskreds, men er det, det værd? jeg ved et ikke længer..


En frygtelig tanke!

De fleste mennesker vil nok sige at det jeg går og ønsker mig og føler, vil være en syg tanke, måske er det også det.. måske er det en tanke andre med mit synspunkt kan dele jeg ved bare af de sidste dage har jeg virkelig ønsket mig at jeg havde kræft, var alkoholiker eller begå selvmord. jeg har brug for et eller andet jeg kan tag og føle på. En ting der kan fortælle mig af når jeg har det dårlig med mig selv så er der noget af gøre..
Vis jeg kunne se og tag på de følelser jeg ikke har og de tanker der snurre rundt i mit hoved, ville min hverdag være meget bedre. Jeg vil gerne tilbage til skolen, jeg vil gerne til eksamen i engelsk når det nu er gået op for mig at jeg faktisk godt kan. Men det er som om mit hoved er gået istår og min krop er tom samtidig med at mine tanker river mit indre i tú.
Har efter hånden slået mig ret hård på flasken, drikker vær aften / nat, for bare af sætte noget håndterbart op i mod det jeg tænker. Jeg hader mig selv for det, og undgår helt gerne alt kontakt, men hvad kan jeg ellers gøre.
"Hvordan kan jeg gribe noget an når jeg ikke ved hvad det er?"
Jeg tænker stadig tilbage på mit liv, var der noget jeg kunne gøre anderledes? hvorfor gjorde jeg ikke noget for at ændre mit liv? det er forsendt at opfylde mine dybeste drømme! jeg tro eneligt ikke de nogensinde har været mulige at opfylde... de nysgerrige tanker om at skære i mig selv eller gøre andre grimme ting mod mig selv om andre, spørgere mere i mine tanker end nogen siden.
Jeg skriver ikke meget for øjeblikket fordi jeg ved af det kun endnu en gang vil lede flere tåre med sig, de kommer så forbandet nemt for øjeblikket, det er både ret men også et helved.
Det nemme er at fremkalde tårerne det sværeste er at jeg ønsker dem og hader dem på samme tid.

G.F.V Top Ten Gay Movies

Top Ten Gay Movies of All Time

lørdag den 16. november 2013

The Thief Lord [2006]

The Thief Lord ( *** 3 ud af 5 )
2006 – Adventure / Familie / Fantasi

Jeg smilte igennem hele filmen men man kan ikke tænke andet end sødt. Den er okay lavet men havde dog forventet noget meget mere og noget helt andet end det som filmen eneligt var.

City Of Ember [2008]

City Of Ember ( ***** 5 ud af 5 )
2008 – Adventure / Familie / Fantasi

en rigtig dejlig børnefilm, fuld med mystik og håb. Man bliver dybt koncentrat i filmen og hele den sidste del af filmen er ren spænding. Den er rimeligt godt lavet når man tænker på af den er lavet i 2008. den skal helt klart føjes til samlingen.

fredag den 15. november 2013

Minimal Beat - Lindsey Stirling

En amazin musik video fra Lindsey Stirling, er virkelig imponeret over hvor godt den er lavet, og super stolt over der også er en del scener fra danmark.. og så er det jo endnu et super godt nummer fra Lindsey<3 vi elsker dig LS

Film citater

syndes godt nok min citat liste her ude i siden er ved at blive godt lang, men kan bare ikke lade vær med at sætte nogle rigtig gode citater op, jeg syndes i skal kunne grine af dem lige som jeg gør. og derfor har jeg været nød til at udtænke en plan for dem, så jeg stadig kan skrive flere.. har overvejet to mulighed at skrive listen vider under mit arkiv eller lave en separat side til dem.


Trespass [2011]

Trespass ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Thriller / Krimi / Drama

Wauw det er længe siden jeg har set en film så gennemfør med Nicolag Cage. Den her film var vild spændes frem til allersidste sekund. Manden narre virkelig de her skurke uden lige. Rigtig god film der skal til samlingen.

War Horse [2011]

War Horse ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama / Krig

En vidunderlig film om heste, den minder lidt om en bog jeg har læst med en hest der også blev hentet til krig og man høre bogen fra hesten vinkel. Men det har også lige black beauty over sig. Men helt enestående film der er rigtig flot lavet.

torsdag den 14. november 2013

Battleship [2012]

Battleship ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Science Fiction / Adventure

En fantastik god action film som også har en del sjov. Rigtig fede effekter og alliens. En film der helt klart har en fed handling og nogle rigtige gode skuespiller der virkelig kan spille. Fed film der helt klart skal til samlingen.

onsdag den 13. november 2013

Ghost Rider 2 Spirit Of Vengeance [2011]

Ghost Rider 2 Spirit Of Vengeance ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller / Fantasi

Jeg er lidt lost med hvad jeg skal syndes, den er ikke så god i starten men slutningen er okay. Hele historien i den nummer to her er skuffende og ikke hvad jeg havde håbet på. Kan ikke rigtig sige andet end vis man regner med masser af Action bliver man skuffet

The Avengers [2012]

The Avengers ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action

Jeg er normalt ikke til det der helte halløj med super kræfter. Jeg kan dog godt lide iron Man. Men lige den her film den var fantastik godt lavet. Tro også det har noget af gøre med af effekter og det sjove element er ramt plet. Rigtig god film med masser af sjov og action

tirsdag den 12. november 2013

Modulares Origami - Bascetta-Stern falten (bascetta-star)

Faces In the Crowd [2011]

Faces In the Crowd ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Drama / Mystik / Krimi

En lidt special film. Har aldrig hørt om folk der ikke kunne genkende et ansigt de normalt så dagligt. Godt spillet af Milla Jovovich. Special men helt okay film. Kan dog være lidt svært med alle de forskellige ansigter som filmen bygger på.

Manglende søvn

Mit hoved føles ørt, mine øjende står på tændstikker.. Jeg forsøger at vile uden at drømme, for mine drømme føre til mareridt. Mareridt fra en tid som jeg troet, jeg havde fortrængt for mange år siden. 
Men alligevel jagter min fortid mig i mine drømme, forvandler dem til mindre som giver mareridt. Mine øjende glider i men åbner sig hurtig igen, frygten for endnu en hjemsøgt nat lure om hjørnet, gid jeg kunne glemme i vågen og drømmende tilstand. 
Det er dog ikke kun den manglende søvn der jagter mig det frygten og skammen som fylder min krop når jeg vågner med et sæt. 

Hvad kan jeg dog gøre!

mandag den 11. november 2013

Sister Act 2; Back In Habit [1993]

Sister Act 2; Back In Habit ( **** 4 ud af 5 )
1993 – Komedie / Musik

Endnu engang står Deloris Van Cartier med en vanskelig opgave af forvandle uvorne skolebørn til et rigtig gospel kor. En dejlig film med masser af det bedste musik. Den taber dog lidt på af den ikke er lige så sjov som det første film.

The Lone Ranger [Bedste Melodi!]

søndag den 10. november 2013

Sister Act. [1992]

Sister Act. ( ***** 5 ud af 5 )
1992 – Komedie / Musik

En rigtig god film, man kommer virkelig til af smile og le rigtig meget. Selv vis man ikke er til denne type komedie så er der noget fantastisk musik i filmen. Som også har et kærligt budskab og fællesskab.

Shutter Island [2009]

Shutter Island ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Thriller / Mysteri

Vis man kan de her psykologiske film, hvor man tro man ved det hele men pludselig bliver det hele ikke bare vendt på hoved men snoet helt sammen. Godt skuespil og en overraskende slutning.

lørdag den 9. november 2013

Trine 17 år

så blev min søsteres Trine's fødselsdag fejret, med en god gang aftensmad og hygge, sang, flette og computer spil.. super dejlig dag :0)

 



St. Trinian's [2007]

St. Trinian's ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Komedie

En fantastik film med mange personligheder. En film hvor man virkelig kommer til af grine. Total seje lady's der bare giver den gas og er dem selv. En film alle rigtig tøser vil elske.

Winnie the Pooh [2011]

Winnie the Pooh ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Anime / Adventure / Komedie

Vis du er legebarn som mig er det lige en film der befinder sig på listen must see. Smadre sød og sjov film. Speciel perfekt til den mindre størrelse børn. Det er utrolig mange mindre der kommer frem, når man sætter sådan en film her på.

fredag den 8. november 2013

Three Kingdoms -Resurrection of the dragon [2008]

Three Kingdoms -Resurrection of the dragon ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Action / Drama / History

En flot fortalt film om en af Kinas mange legender. Filmen rummer meget historie i starte men med tiden går den over i endnu flotte kamp scener og mange smukke dele af historien bliver flettet sammen

Into The Sun [2005]

Into The Sun ( *** 3 ud af 5 )
2005 – Action / Thriller / Adventure

nok en af de eneste film jeg har givet så lav karakter hvor Steven Segal er med i. men ja første gang kan den være okay god af se med alle de kamp scener og så vider. Men så skal man hælder ikke se den igen. Ellers god film dog ikke en 2005 standart

torsdag den 7. november 2013

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore [2010]

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Action / komedie / Familie

Efter af den første film var lidt af en katastrofe. Men kunstige dyr og dårlig udstyr. Har denne film virkelig rettet på der på. Filmen har en snært af James Bond og Mission Impossible i dyre størrelse af hvad der enelig gør den sjov og meget underholdene.

onsdag den 6. november 2013

The Dark Knight [2008]

The Dark Knight ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Drama / Krimi

Jeg ved ikke helt om den skal havde 3 eller 4 stjerner. Film er lang og hele den første time er den enelig lidt kedelig. Så det mister den en stjerne på. Men selve teknikken vinder den en stjerne på. Men en meget god film med nogle rigtig fede detaljer og gere.

tirsdag den 5. november 2013

Kæmpe oplægs dag!!

Grunden til af der er kommet så mange oplæg i dag er simpelt hen fordi jeg har haft tid til det og mente jeg lige så godt kunne ligge dem op mens jeg hørte noget musik.. fignerne er for trætte til at flette lige nu, og gider ikke se film før senere så nu blev det altså til en del gode opdateringer på bloggen, jeg har fx fået lagt resten af mine danske digte på samt mine to nyeste noveller..

Jeg vil blive rigtig glad for nogle kommentar.. :0)

Mere end bare venner [Novelle]

Mere end bare venner

Vi har været venner så langt tilbage jeg kan huske. Men sidste sommer, gik det op for mig hvor meget jeg elsker ham. Jeg tør ikke gøre noget ved det i frygt for at miste ham helt. Men af stå her og se ham slå sig løs på danse gulvet med glubske kvinder omkring sig, slå mig langsomt ihjel. Han lyse hår og veltrænet figur for ham til at se utrolig hot ud.
Med et slog musikken over i nogle rolige blide toner og han begyndte at danse tæt med den ene af kvinderne, men i det musikken igen begyndte af hæve tempoet forsvandt han med kvinden i hælende og vendte først tilbage 20 minutter senere.
Det var ikke en spor gåde hvad han fortog sig, for han fortalte mig altid alle detaljerne på vej hjem til den lejlighed vi delte sammen, og den her aften var ikke anderledes end ellers.
Da vi begav os hjem et sted efter midnat, pludret han løs som altid.
Pludselig stoppet han og gloret vredt på mig, ”du høre jo ikke hvad jeg siger David!” jeg stoppet op og så på ham, i det øjeblik overvejret jeg at fortælle ham at jeg elsket ham.
undskyld, Leon jeg er bare træt!” sagde jeg i stedet. Leon smilte skævt til mig, og lagde hans hånd på min skuldre. ”lad os komme hjem og i seng” sagde han før han gik vider. Jeg sukket lydløs og fulgte efter ham, hvorfor havde jeg ikke modet til at fortælle ham det?
Hvorfor gør du det vær gang vi er ude?” spurte jeg, David stoppet brat, og vendte sig mod mig, ”Hvad mener du?” spurte Leon og så spørgende på ham. ”Jeg mener bare hvorfor gider du at..” begyndte jeg, men kunne ikke færdig gøre min sætning. Leon måtte havde forstået hvor jeg ville hen med mit spørgsmål for han afsluttet min sætning ”knalde kvinde efter kvinde?” jeg nikket lidt utilpas. ”Hvorfor spørg du?.. du vil måske også havde nogle af dem?” spurte han drilsk efter en kort pause. ”Nej det er ikke derfor jeg spørg” svaret jeg lidt tøvende. Jeg havde bevæget mig ind på usikker grund, med mine spørgsmål.
det ved-kommer da ikke dig!” svaret Leon vredt. Jeg kunne mærke min egen usikkerhed og vrede stige op i min krop som en eksplosion, og før jeg nået at tænke mig om fik jeg sagt ”hvad har du og bevise, jeg ved du kan få én vær du vil havde” Leon så først forvirret ud, men så blev han også lige så vred som jeg følte mig, ”Hvad fanden ragere det dig, ved jeg er sammen med!?” jeg så det ikke komme, men pludselig høre jeg mine læber sige ordende ”fordi jeg elsker dig!” Leon så overrasket på mig, men smilte så ”du ved da at jeg altid har set dig som en bror” sagde han. Jeg var stadig vred, og det hjalp ikke spor da Leon lade sin hånd på min skuldre. ”lad os gå hjem!” sagde Leon, og vendte ryggen til mig. ”NEJ!” udbrød jeg og blev overrasket over hvor vred jeg var. Leon vendte sig uforstående mod mig. ”Jeg elsker dig” sagde jeg med tryk på værd ord, så han ikke kunne misforstår det den her gang. Leon stod med let åben mund, og så på ham. Og til min egen frygt kunne jeg mærke mine tåre løbe ned af mine kinder. Jeg tog et skidt mod Leon, men i det samme gik han et skidt tilbage, uden at fjerne øjende fra mig. Det føltes som flere knive der gennemboret mit hjerte. Uden at se mig tilbage drejet jeg om på hælen og hastet væk fra Leon der blev stående. Jeg ønsket bare at komme væk, væk fra Leons overrasket ansigt. Jeg lukket øjende et øjeblik for at få synet væk af ham.
Pludselig forsvandt jorden under mig, og jeg faldt ned af trapperne, jeg var gået mod parken, men var kommet til at overse trappen ned til pladsen ved vandfaldet. Jeg ramte beton jorden for enden af trappen, med et hårdt bump der slog alt luften ud af mig. Jeg blev liggende, og mærkede kulden fra jorden trænge gennem min tynde skjorte og helt ind i min brystkasse. Jeg ved ikke hvor længe jeg blev liggende der på jorden på da jeg hæv mig op at side, smertes mine ribben så meget af jeg tabte luften, og måtte side stille et øjeblik i det smerten fik det til at sortnede for mine øjende.
Jeg kæmpet mig på benene igen. Med stor besvær begav jeg mig hjem ad. Men smerten i min brystkasse og min ankel gjorde det ikke nemt for mig, at bevæge mig. Jeg måtte stoppe flere gange for at få pusten.
Da jeg nået frem til gaden hvor jeg boet, var jeg så udmattet at jeg måtte læne mig op af det træ der stod på hjørnet, men det sortnede så meget for mine øjende af jeg knap kunne se noget, så jeg sank ned på jorden og sad op af træet. Pludselig hørte jeg Leons stemme kalde på mig, men jeg var så langt fra min krop af jeg hverken kunne se, føle eller høre hvad der skete omkring mig. Det næste jeg husker er sløret billeder af Leons bekymrende ansigt, og nogle personer i hvide kitler jeg ikke kendte. Jeg forsøgte at spørge Leon hvorfor han var så bekymrede, men mine læber kunne ikke formulere mine ord rigtig, så det lød blot en som mumlende. Men det måtte havde fanget den ene af de hvide kitlers opmærksomhed, for en kvinde bøjet sig let over mig og sagde ”Mr McStir, kan du fortælle os hvad der er sket med dig?” jeg vendte hovedet i forsøg på at se Leon igen, men han var ingen steder at se, kvinden spurte igen om jeg kunne huske hvad der var sket, men mit hoved ville ikke rigtig fungere. Jeg følte mig bange, og ville bare være i nærheden af Leon.
Leon hvor var du? Jeg forsøgte at rejse mig, men de hvide kitler hold mig nede, det gjorde mig endnu mere bange. Jeg forsøgte at kalde på Leon, men ordene blev til nogle underlige lyde, pludselig stod Leon ved min side, han så bekymrede på mig, mens kvinden sagde noget til ham som jeg ikke forstod. Men Leon nikket bare og lagde sin hånd på mit hovedet, ”David, kan du fortælle mig hvad der er sket?” hans ord gav ingen mening for mig, og smerten i brystkassen fik endnu engang min øjende til at sortnede, Leon måtte have lagt mærke til det for han lagde begge sine hænder omkring mit hovedet og spurte langsomt ”Hvordan er du kommet til skade?” hans ord trange langsomt ind. Jeg fik frem stammet ”faldt.. trappe” før alting igen blev sort.
Da jeg næste gang åbner mine øjende, befandt jeg mig i et hvidt rum, kun oplyst af en enkel lampe i det ene hjørne, der var maskiner på værd side af den seng jeg lå i, det gik op for mig at jeg måtte være på hospitalet, men hvorfor? Jeg forsøgte at sætte mig op i senge, men med et jog et smerte helved igennem hele min krop, og det sortnede endnu engang for min øjende. Da jeg kunne se og høre noget igen, stod den kvinde fra før ved min side og lagde sine arme på min skuldre mens hun smilte overbærende. Jeg sank ned i sengen igen. ”Mr McStir, kan du huske noget fra før du besvimet?” spurte hun, mens hun undersøgte mig. Jeg forsøgte at tænke tilbage på hvad der var sket. ”jeg skændtes med Leon, ville bare væk... jeg så ikke trappen, faldt ned af den” forklaret jeg, mens jeg forsøgte at trækkevejret mindre besværligt. Sygeplejsken nikket genkendeligt, og smilte venligt til mig. ”du har brækket to ribben og forstuvet din ankel, men alt i alt er det heldig sluppet” forklaret kvinden. ”du havde nogle indre blødninger, og blev opereret for dem, men du skal nok komme dig hurtigt” tilføjet hun med et smil.
Da hun forlod rummet, stod Leon i døren. ”hej!” sagde han efter en rum stilhed mellem dem, ”hej” svaret jeg, men følte det ret akavet mellem os, vores skænderi stod stadig helt klart i min hukommelse. ”Jeg har snakket med dine forældre, de kommer i morgen” sagde Leon lidt genert. ”tak” svaret jeg kort for hovedet. ”undskyld, jeg var sådan en nar!” udbrød Leon, i det han kom ind og satte sig i stolen ved siden af mig. ”jeg skulle ikke havde kommet sådan ud over dig” svaret jeg og fortrød at jeg havde fortalt Leon at jeg elsket ham. ”vis det er sådan du føler, skal du ikke undskylde det.. jeg har været for tyk hoved til at se det.. og jeg forstå nu at jeg har såret dig gang på gang...” udbrød Leon, mens han snublet let over ordene. Jeg viste ikke hvad jeg skulle sige eller gøre jeg lå bare på sengen og så på ham. ”kan du tilgive mig?” spurte han og pustet ud. ”ja selvfølgelig, du er min bedste ven!” svaret jeg, og lukket øjende et øjeblik, det havde gjort mere ond at indse at vi kun var venner og ikke mere end det. Pludselig mærket jeg Leons hånd på siden at mit hoved, jeg ture ikke åbnede mine øjende. ”da jeg så dig synke sammen ved det træ, blev jeg så bange.. ” begyndte Leon, Jeg åbnet øjende og så lige ind i Leons øjende ”for tanken om at miste dig, gjorde mig så bange, at jeg indså hvor meget jeg også elsker dig.. og altid har gjort det” sluttet Leon. Hvor efter vores læber mødtes.

Af Fie Berdin – okt. 2013

Pistoler & Kærlighed [Novelle]

Pistoler & Kærlighed

"Det var jo ikke det jeg sagde" udbrød Marcus, efter fulgt af et grin. "Men det var din kones opfattelse af det" forklaret Michael og grinte af Marcus opfattelse. "14-10, Alka Street 46, lejlighed 4" skrattet radioen. Med et tog Michael radioen i det samme Marcus spurte "Er det ikke.." Men han nået ikke at spøge om mere før Michael kaldt over radioen "Ditche back; vær venlig at gentage adressen!" Marcus havde ikke behøvet et svar fra Michael han ansigtsudtryk havde fortalt ham alt hvad han ville vide så han vendte øjeblikkelig politibilen og satte hurtig i retningen af adressen.

"Adressen er; Alka Street 46, lejlighed 4." Svaret Ditche back, "Ditche back, vi tage den, da vi kender personen" svaret Michael. "10-4, Officer Taylor og Fins er på stedet jeg giver dem besked" svaret Ditche back. Da de nået frem, var den første Michael fik øje på en lyshåret kvinde der stod og græd mens hun knuget sine hænder, han gik hen til hende. Men i det kvinden så ham løb hun direkte ind i hans arme..
"Daisy, hvorfor gør han det her?" Spurte Michael og holdt hende ud for sig så han ku se hende i øjende. "Jeg ved det ikke han har ikke ville snakke med mig i..." Svaret Daisy men Michael afbrød hende og afsluttet hendes sætning "To måneder" Daisy så overrasket på ham mens hun nikket.
"Fins!" Råbte Marcus der havde stået lige bag Michael. Fins kom hen til dem, i det Daisy gik væk fra dem. "Hvordan ser det ud der oppe?" Spurte Marcus mens de gik hen til opgangen der førte op til lejligheden. "Naboen hørte et skud omkring 16:40, da vi kom 16:47, hørte vi endnu et skud.." Forklaret Fins. "Hvad er jeres strategi nu?" Spurte Marcus
"Han sider i stuen med pistoler rettet mod hans hoved, Taylor er der oppe, vi prøver at afholde ham fra at skyde hoved af sig selv ind til der kommer en forhandler" afsluttet Fins i det samme de kom op til lejligheden.

"Taylor det her er Marcus og Michael" forklaret Fins lavt. Taylor bakket lidt væk fra døren, og hilste på dem. ”Han virker rolig lige nu!” forklaret Taylor lavt, i det Michael gøre mine til at nærme sig den åbne dør ind til lejlighed nummer 4.
Han hedder Antony” tilføjet Fins i det Michael nået helt hen til døråbning, ”det ved han godt” forklaret Marcus i det Fins skulle til at gentage sig selv. Både Tylar og Fins kigget undrende på på Marcus, der var jo ingen af dem der havde nævnt hans navn før.

Tony!” kaldte Michael ind i den åbnede lejlighed, der var først en rummende stilhed, før en grødet stemme spurte undrende ”Michael?”.. Michael smilte lidt for sig selv og svaret så ”Ja Tony det er Michael”.
hvad siger du til at ligge pistolen og komme ud for at snakke med mig?” spurte Michael. ”du er velkommen til at komme her ind!” svaret Anthony efter en kort stilhed. Michael gik ud til Tylar, Fins og Marcus der stod i opgangen og fulgte med. ”Fins få fat i Mrs Jaculin, hendes adresse er Tinkstreet 32” forklaret Michael lavt mens han først tog sin egen pistol op af dens hylster og rakte den til Marcus før han tog sin vest, radio og pistol hylster af.
hvad har du tænkt dig at gøre?” spurte Tylar, i det han dog imod hans vest, radio og pistol hylster. ”Snakke med ham” svaret Michael.
skal du ikke havde vest på?” spurte Tylar og rakte hans vest ud mod ham, Michael rystet på hovedet og så Marcus ind i øjende. ”Selv vis han skyder mig, så lad vær med at tage hans liv, det har han ikke fortjent” Marcus så alvorlig på ham, men nikket til svar. Tylar og Fins så vantro på ham, men Michael vente sig blot om mod døren og gik ind i lejligheden, før han skulle til at gå ind i stuen sagde han højt ”Tony jeg kommer ind nu!” i det han gik ind i stuen så han Marcus liste ind i gangen.
Inde i stuen sad Anthony i den ene lænestol, og havde rettet sin lille kaliber 45 mod sit eget hovedet. ”Tony vil du ikke godt sænke din pistol så vi kan snakke sammen?” uden at svare lod Anthony sin arm synke ned på armlænet så pistol kom til at pege mod gulvet, Michael tænke for sig selv af ifølge tekst bogen, ville hans mål være at få pistolen fra Anthony, men Michael viste at selv om han i normale omstændigheder ville havde gjort var det ikke noget han vil gøre over for Anthony.”hvorfor vil du pludselig blæse dit eget hovedet af?” spurte Michael, og så på Anthony, der ikke ville lade ham få øjenkontakt med ham. ”Hvad ved kommer det dig?” spurte Anthony, og for første gang i den tid han havde kendt ham, kunne han høre et undertrykt had i hans stemme. ”fordi min bedste ven forsøger at blæse sit eget hoved af” svaret han brysk uden at afsløre at han havde lagt mærke til Anthonys vrede. ”Ven!?” udbrød Anthony sarkastisk og så Michael vredt ind i øjende. Mens han i det samme affyret endnu én skud fra sin pistol som stadig var vendt lige ned i gulvet, Michael rørte sin ikke ud af stedet eller fjernet sin øjenkontakt med Anthony. ”Alt okay!” råbte han ud til Marcus der stod i gangen med sin pistol klar, og Taylor der stod ude i opgangen også med sin pistol klar.

lig den pistol fra dig og gå ned til Daisy, hun står og er helt græde færdig!” udbrød Michael, da Anthony så væk igen. ”Michael gå din vej så jeg kan blæse mit hoved af” sagde Anthony træt, og rettet pistol mod hans hoved igen. ”nej Tony jeg bliver her til du ligger den pistol fra dig” svaret Michael og gik et skidt tætter på Anthony. ”hvad betyder det for dig.. du har jo Julie!” udbrød Anthony, Michael lagde mærke til en tåre der løb hurtigt ned over Anthony ene kind, og det gik op for ham at han var skyld i af Anthony sad her i dag. Det gjorde ondt dybt inde i ham. ”ja men det betyder ikke at vi kan forblive venner” svaret Michael og tog endnu en lille skidt hen mod ham.

Jeg husker den dag du fortalt mig, at du ville fri til hende. Jeg blev så vred på dig og råbte ting jeg ikke burde, men mest af alt så følte jeg det som om du havde ødelagt mig..” fortalte Anthony, men en trist grødet stemme. Efter en kort pause forsatte han ”jeg gav dig mit hjerte i hånden, og du valgte at kvæle det med alt din kræft. Bare fordi du ikke kan fortælle dine venner og familie sandheden” i det Michael ikke sagde et ord, så Anthony op på ham, og til hans egen overraskelse kunne han mærke et par tåre forlade hans øjenkrog, ”Jeg er virkelig ked af at jeg ødelagde dig, men vis du trykker af nu kommer jeg aldrig til at kunne gøre det op for dig” svaret Michael efter at havde rømmet sig.
du skal giftes så du kan aldrig gøre det op for mig” udbrød Anthony vred og trykket mundingen af sin pistol hård ind mod sit hoved. ”jeg kunne ikke fri til Julie!” svaret Michael irriteret mens han forsøgte at undertrykke sin håndløshed. ”hvorfor ikke?” spurte Anthony overrasket og så ham ind i øjende, og nu kunne Michael ikke hold sin tåre tilbage længer, ”fordi jeg indså at..” forsøgte Michael, men måtte stoppe op og trække vejret dybt før han forsatte fordi det er dig jeg elsker!” Anthony så først så overrasket på han, at han helt glemte sin pistol og derved igen vente den mod gulvet et kort øjeblik før han ansigtsudtryk forvandlet sig til vrede og han igen rettet sin pistol mod sit hoved. ”du var glad sammen med Julie.. så jeg tror ikke på dig!” udbrød Anthony.
den eneste grund til at jeg var sammen med Julie, var frygten for hvad min familie og venner ville sige og tænke om mig.. Men jeg har fundet ud af at det ikke er værd at leve vis man ikke kan elske den person man elsker!” forsvaret Michael sig med en stemme der både var såret men også vred. Tony så først mistroisk på ham, men lod så pistolen pege ned mod gulvet igen.
Tony, jeg ville ønske du ville give mig en chance for at være lykkelig med dig igen!” sagde Michael, i det Tony rejste sig fra stolen, og lod pistolen dumpe ned på gulvet med et hult bump. Michael lagde godt mærke til Marcus og Tylar der stod i døråbningen ind til stuen, men han var lige glad han tog Anthony i sine arme og deres læber mødtes i et kys som ingen kunne være i tvivler om at kun med ægte kærlighed kunne sådan en kys gives.


Af Fie Berdin – Okt. 2013

Rummet..

Rummet..

Jeg sider her i et lille rum
der er ikke andet end mørke
det er hende der har sendt mig
ned uden lys
kun mærke omringer mig
jeg er så lille og bange.

Et Koldt hjerte

Et Koldt hjerte

Hendes Hjerte er så koldt.. så koldt
Hun har aldrig hold af en lille person som mig
Der har brug for kærlighed.
hendes hjerte er så kold som is.
Kan ikke beskytte og give kærlighed
Man forsvinder og dør..
men hendes hjerte er stadig kold som is

Venner for Livet!

Venner for Livet!

En ven for livet er
en der holder af en
en der spørg hvordan man har det.
en der holder med en
en der elsker en som man er
en der hjælper når man har brug for det
en der holder på hemmeligheder
en der aldrig svigter
DET er en ven for livet!

Jeg Får..

Jeg får..

Mit Hjerte synker ned i sandhedens sand
Jeg kan ikke Klare flere løgne. for at de
skal lukke øjne op for mig.
Jeg Mangler kærlighed..
men der er ingen
ingen lytter til en i mørket!

Skilsmisse barn

Skilsmisse barn

Når forældre bliver skilt
siger de 3 ting til mig
1. det er ikke din skyld
2. det er ikke din skyld
3. det er ikke din skyld
Men det er jo min skyld!?

I elskede hinanden da i mødtes
i elskede hinanden da i giftet jer.
I elskede hinanden da mor var gravid
det blev svære at elske hinanden da i fik mig
i stoppet med at elske hinanden da jeg vokset op

så næste gang så giv disse 3 grunde
1. vi elsket hinanden
2. vi elskede hinanden
3. måske er det lidt din skyld

The Lumineers - Ho Hey

Kids React to Gay Marriage

Jeg tro den ene dreng forstår spørgsmålene men ellers.. Kan rigtig godt lide deres holdninger.. og det er modigt at tage emnet op.. jeg er dog en smule splittet ved spørgsmålet omkring 'kids'..

Teens React to After Ever After

After Ever After - DISNEY Parody

Den er faktisk rigtig godt.. må sige jeg blev ret overrasket da jeg hørte den..

Fluffy!!