fredag den 1. marts 2013

Kotelletter i tomat sovs med alt-grøn-med-becon-låg!

Til 4 Personer

Du skal bruge:
dvs. grønt som du kan lide
4 koteletter eller andet kød.
1 pk. becon
250 g. smør
500 g. små tomater (der kan også bruges 10 store)
2 røde peberfrugt
1 gul peberfrugt
Sødmælk / Fløde efter behag.
2 tsk. paprika
2,5 ml. soya
200 g. revet ost eller ost i små tern

Sådan gør du:
Skær alle tomaterne så meget ud som muligt, smid dem i en gryde med paprikaen, 50 g. smør og soya. når det har kog en 5 minutter under nogle omrøringer, skæres alle 3 peberfrugter i tern og smides i gryden. tilsæt evt. lidt salt vis tomaterne er meget søde. når peberfrugten er bløde tages gryden af og det hele blændes i en blænder eller med stavblender, så sætte gryden med retten over bluset igen, og der tilføjes, mælk/fløde og halv delen af osten i små mængder ad gangen. i mens din tomatsovs simre, gør du grønsager og hvad du eller har valgt klar, skær dem ud i små tern hvor efter de ligges i et ild fast fad, 100 g. af smør skæres i små stykker og blandes med grønsagerne hvor efter der ligges et lag af bacon over dem. her efter sættes de i ovnen ca. den tid det tage af din tomatsovs og kød bliver færdig.
nu ligger du dine Koteletter (eller kødstykker) i sovsen, og lader den simre til kødet er helt mørt ca. 20-30 minutter, og så er der mad! velbekomme.

Tip:
vis baconen skal være rigtig lækker så hæld lidt soya over den før den kommer i oven. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar