søndag den 24. marts 2013

Solo skraldre første tur


Valgte af lade "mor" ligge på is og selv køre en skralde tur i dag, og jeg må sige af i det jeg kom første til alle kontainerne så fik jeg et rigtig godt udbytte syndes jeg selv. 
Det består af; 11 poser gløgmix, 1 æble, tomater, løg, dounots, sukker og lys. 

ikke meget men en rigtig god første gangs solo tur.
det tog også mindre tid end når jeg har en vis person på slæb. 

Dagen efter

Jeg må lige tilføje af når jeg tuder og skriver sammentid så er det ikke lige altid det giver mening, men det kort og det lange er af mine forældre falsk anklaget mig for tyveri, og det blev jeg enorm skuffet over.. og har der ved lagt dem på is.

men.. de er åben bart ikke så kloge af de ikke kan regne ud at jeg ikke vil havde noget med dem af gøre så længe de ikke kan se hvem jeg er eller i det mindste tro på mig.
(der var ingen spørgsmål, kun anklager og beskydninger)

Men så får jeg jo en sms fra min så kaldte "Mor" efter jeg spurte min mormor om hun ville tage min harddisk med hjem fra dem;
"Jeg vil gerne have du selv kommer op og 
henter din harddisk selv for vi skal snakke
sammen og vi er ikke sure,. "

og så kan i kalde mig mærkelig oven i hoved og så vider, men jeg blev så total rasende over den sms, for ikke nok med at de nægtet min mormor i at tage MIN harddisk med hjem, så skriver hun "vi er ikke sure" SELVFØLGELIG er de ikke sure de har jo lige tjent penge på at anklage mig falsk!!
Blev så gal oven i hovedet af jeg måtte bruge hele min koncentration på mit spil, for ikke at skrive noget grimt til hende..

sådan som tingene er lige nu så overvejer jeg stærkt om jeg skal boykotte Påskefrokosten og min søster konfirmation, er simpel hen så gal oven i hoved på dem. og det hjælpe ikke lige frem af der kommer nogle familie medlemmer som jeg ikke kan fordrage.
Men ved også bare af vis jeg gør det så er det mig der pludselig er det "Sorte får" IGEN!

"Kan forstå at du er sur på
os, vi er kede af at du er sur,
med hvad med at snakke med
os om det, lad os løse 
problemet sammen?"
Jaja det lyder jo rimelig solidarisk og kærligt ment den sms fra min pap far, men jeg må sige af jeg kender mine forældre godt nok, og jeg tro ikke en skid på ham. Jeg tro ikke engang af de er klar over hvorfor jeg blev så rasende at jeg bare stormet ud af døren.
Gad ikke så meget som at sige dem i mod eller spørge hvorfor de troet det var mig, det må jeg sige at jeg kender mine forældre godt nok til af det bare ville blive til endnu et kæmpe skænderi der først og fremmes kunne få mig ud over kanten.

lørdag den 23. marts 2013

på kanten

Mit hoved dunker som bare fandens, og tårnede og hulken bliver bare ved, den alkohol jeg har i glasset har en ækel smag, men drikker det fordi jeg ved af.. ja jeg ved ikke en skid men håber på at det vil få mine tåre til at forsvinde, det brænder i halsen men det er vel også det eneste jeg føler, jeg ved ikke hvorfor jeg græder men jeg ved af det som de sagde og gjorde overrasket mig og det føltes som at få en mavepuster uden lige.
Hvorfor bliver jeg overrasket og mega ked af det vær gang? Jeg ved jo de ikke stoler på mig.. jeg ved jo af... jeg ved af mit liv stinker og af jeg en taber uden lige, det behøver folk ikke fortælle mig.. jeg ved det..
Det er langtid siden jeg har grædt, og det er lang tid siden af jeg virkelig har følt mig såret, nok mest af alt fordi jeg aldrig føler noget mere.. jeg føler ikke glæde eller surhed. Når jeg endelig kan mærke noget inden i mig selv så er det altid irritation eller et hurtig snap af frygt. Frygt for hvad ved jeg ikke måske de tanker der gerne følger med tårnede..
vis jeg virkelig er bange for noget så er dem, jeg ved hvor de har fået mig hen før, jeg kender vejen der hen, det er som en vej man har gået en million gange før.
Jeg gad ikke engang af forsøge at få dem til at forstå den her gang, har haft nogle dårlige uger og jeg ved hvad det næste skridt på vej er.. ikke engang skolen har jeg af støtte mig til mere..

dem der lyttet til mig før hen, hvor er de nu?
Ganske stille føles det som en gammel kendt vej!
Jeg vil gerne stoppe, men kan ikke?
mine tanker forsætter selv om min hjerne siger nej!
Frygten tage til, men den der kunne stoppe dem før er væk?

Et flygtigt øjeblik, for jeg tvunget min tanker væk!
Men med et er de igen på vej tilbage til hylden?
Frygten tage til, drikker en tår til af alkoholen!
Ønsker stille tårnede vil blive ved og holde mine finger beskæftige
men tanker vandre og tårnede stilner, frygten stiger!

Jeg vil ikke, men trangen er der, tankerne præses på!
Hjælp, jeg vil ikke, hvorfor kan jeg ikke stoppe.
Hovedet dunker, er tom inden i.
tankerne låst fast til hylden, prøver et sidste forsøg.
Vil ikke, øjende brandet et øjeblik, men tankerne gør dem tørre.

Ville havde tilføjet endnu et vers, men vil ikke havde folk til at råbe op, ja jeg tænker på pillerne på hylden og alkoholen i mit glas, jeg ved endnu ikke om jeg gør noget ved det, ønsker i mit hoved af jeg ikke gør det denne gang men fristen er der, mit hoved er blevet tunger af alle tårnede, men bliver ved at skrive bare side og skrive, det holder mig vågen og væk fra dem.
Jeg ved ikke hvor længe jeg kan klare det den her gang, er bare så skuffet dels over mig selv og mine forældre, over mindre forældre fordi de ikke tro på mig, men også mindst lige så meget over mig selv fordi jeg troet de kunne ændre deres opfattelse af hvem jeg er som person. 

der skulle ikke meget til at skubbe mig over kanten denne gang. har jeg overhoved forbedre mig? er jeg mere vilje stærk eller er det en illusion for at udsætte det uangribeligt?   

søndag den 17. marts 2013

Happy St. Patrick's Day

Happy St. Patrick's Day..

Det kan godt være det ikke er en dag vi dansker er specialt kendt for at fejre men jeg må sige af denne dag er noget specialt for mig. og jeg ønsker mig til New York vær gang kalenderen visser den 17 marts bare for at føle stemning på egen sjæl.


Søndag

så ramte vi søndag.. og der blev bagt pølsehorn med mor og om lidt står den på skralde tur.. efter hånden noget tid siden jeg har været ude så det bliver godt at komme af sted..
og så er der ellers skole i morgen og det er jo så luksus at møde klokken 11 og tage hjem klokken 15.. per dag med MATEMATIK <3 og desværre også noget Engelsk men sådan er det.. kun 4 skole dage tilbage på VUC..

og så kom jeg da lige i tanke om af den musik video jeg smed ind før har Lindsey Stirling også lavet en udgave af jeg må sige jeg syndes hendes versioner er total fed,.

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ (OFFICIAL VIDEO)

Genial sang.. lige til en skralde aften eller tilbuds dag *gg*

lørdag den 16. marts 2013

Et par møg uger!!

Det er godt nok lidt langtid siden jeg har skrevet et ikke skralde, mad eller film emne her inde og jeg må da sige af nu holder den så hælder ikke længer har haft en del dårlige uger og i det jeg sider og ikke gider en pind i aften har jeg valgt at sætte mig ned og skrive.

Den største post på dagsorden er min depression og sygdom. har aldrig været så syg og "mildt" deprimeret som jeg har været de sidste uger og i denne uge har det gået mig så meget på at jeg virkelig er kommet ud af sengen med det forkerte ben. har vrisset ikke kun af mormor men også af mor og venner.. har general været mer sur og irritabel. så når der først skal "males", plantes, strikkes, scannes, og jeg ved ikke hvor mange andre millioner ting min mormor har gang i der skal laves, kan det godt være en smule svært for mig.
Jeg hader at hun skal lave 117 ting, men jeg prøver at komme oven på igen, ikke fordi hun larmer men fordi hun ikke sider stille, ja jeg kunne vel nok bare gå oven på mit værelse, og det er da også der jeg befinder mig mest. er hun alligevel en stress faktor for mig og det gør ikke lige frem mit humør bedre.
En af de ting jeg absolut ikke brydes mig om hun er begyndt mere og mere på, er at spørge mig om hun skal lave kartofler eller pasta, nogle tænker jamen det er da kun fordi hun vil høre hvad jeg har lyst til men jeg må lige åbnende munden sig sige ret bryst, det kunne ikke rave mig mere hvad hun vælger når hun laver mad, for det er alligevel noget gammelt mormor mad eller mad uden smag hun laver.
Hun er ikke meget for jeg laver mad for øjeblikket, og det irritere mig lidt, dog får jeg stillet trangen lidt når jeg vælger at bage osteboller eller pølsehorn i weekenden.

Har hælder ikke været meget i skole dels på grund af sygdom og ekstrem dårligt humør, tro ellers jeg ville havde godt af at komme i skole ud og opleve og lære noget, men det er lidt svært for mig at komme op for øjeblikket og det bliver da hælder ikke nemmer af at vi har Jane (Dansk og Engelsk lære) det meste af dagen.. Har jeg forresten fortalt jer om VUC og deres lære? tro jeg ikke at jeg har men det må jeg da lige skrive en lille ting om når vi jo nu går ind i sidste uge af denne forløb.
som jeg lige nævnte så går vi ind på de sidste 4 skoledage på Mandag og har da tænkt mig at tvinge mig selv af sted for hosten er holdt op og det er jo de sidste 4 dage før jeg har 3 ugers ferie inde jeg starter på ZBC i ringsted.

Tro lige at det bliver det for denne gang...

sidste skraldetur

uff det er altså langtid siden jeg har skrevet på bloggen.. og har da slet ikke fået lagt sidste skralde indlæg op så her kommer der altså lige nogle billeder fra vores sidste tur..
Det skulle kun være ikke fryseegnet vare vi skulle havde denne gang for vi har ikke plads i fryseren. så der blev til rugbrød, rosiner, maionese, dressing, hakket tomater, ramolade.. og alligevel sneg der sig en gang kylling med som blev frosset, kropølsen som min mormor er helt vild med og som butikkerne har vagt at halvere TIL SAMME PRIS á 24 kroner.
Lidt pålæg og en Nakkefilet vi fik dagen efter da mor kom til middag, den blev serveret med kartofler og whiskysovs som vi også fandt.  og så var det ellers en okay kort tur kun ½ time tog det..

søndag den 10. marts 2013

Skralde dag

Lige et billede fra sidste vi var ude og skralde, vi fik en masse pålæg med hjem, og vi har været nød til at side det er sidste skralde da ind til der igen er plads i fryseren, for mildt sagt er den stop fyldt nu.. det bliver dog ikke til så meget skriv men mere billeder denne gang.

 
Et lidt rodet køkken, men 3 pk. flæskesteg, og der var 4 af denne sådan nogle poser pølser da vi var færdige, og så 6 pakker gær, men dem smed vi ud igen da de ikke så for godt ud. 

 
Et billede mens cykel traileren er ved at blive tømt. der var blandt andet juice og dvs pålæg og 3 kasser rødvin, og mozzarella ost. 

flødeboller, kylling og  karse

 Næsten 2.5 kg. vingummier som bare er super lækkert

 
pålæg i store mængder.

fredag den 8. marts 2013

Dårligt arbejds miljø

Jeg må sige af jeg har vildt svært ved at finde tid og mulighed for et godt arbejdsmiljø hvor jeg kan koncentrere mig om at skrive min bog. Men når jeg sider på mit værelse, er der mange andre ting blandt andet oprydninger og så vider, så der sider jeg og kan ikke koncentrere mig nok til at kunne få skrevet noget som helst, kan normalt godt side i stuen og arbejde på min bog med musik i ørerne, vis mormor altså skriver på sin slægtsforskning eller hun ikke er hjemme, for ellers forstyrre hun mig hele tiden og kan blive ret så sur.. har dog fundet ud af at biblioteket er et smadre godt sted at side og arbejde med min bog, så har været på biblioteket mange gange de sidste to uger bare for at kunne side og skrive..

og så er det jo lige det med alt det der dansk, og det grundliggende ved at skrive en bog, der godt kan være ret så frustrerende og forvirrende for en som mig der aldrig har været specialt stærkt til det med det danske sprog, men jeg må sige at det dansk undervisning jeg har haft på VUC her de sidste par måneder har virkelig hjulpet mig med at kunne forstå det mest grundlæggende i opbygning af en historie. feks den som er vist her på billedet, det har også hjulpet mig af læse med på bloggen Skrivekrampe, som fortæller om det af være forfatter osv.

tirsdag den 5. marts 2013

Karaktere

Så kom der karakter og jeg må sige jeg absolut ikke er skuffet over den karakter jeg har fået i matematik eller den karakter jeg fik i samfundsfag.

Forløb Karakter Matematik
Skriftlig - 10
Mundtlig - 10
Fremmøde - God

Forløb Karakter Samfundsfag
Mundtlig - 4
Deltagelse - 7
Fremmøde - Tilfredsstillende

Eksamen - 00

Karakteren i matematik er jeg rigtig glad for da den retter op på mine dårlige karakter fra 10 klasse. Samfundsfag er helt okay, det er første gang jeg har et fuldt forløb med samfundsfag, grunden til min Eksam karakter var af jeg ikke gik op, havde så meget eksamen angst kørende oven i min depression så det var en fanden til uge. i næste uge kommer så "dansk", "samarbejde og kommunikation", og "Engelsk"  og jeg må sige at jeg frygter dem fra dansk og engelsk.. jeg må sige af jeg glæder mig lidt til karakteren i samarbejde og kommunikation da jeg syndes det var et godt fag.

søndag den 3. marts 2013

lille Skralde dag

Mormor's og min del før der er taget fra til 3. part. det består af rygbrød, æbler, pore, yoghurt, pålæg og to rigtig lækker stege, ja og en enkel net-melon og peberfrugt.. og det bedste af det hele er appelsiner til mormor og blomster til mig :0) men ellers var det bare en rigtig hyggelig aften som en afslutning på en ellers travl weekend. 
Billedet her under er mormor og min del efter der er taget fra, ikke meget med mere end rigeligt når vi kun er to mennesker der altid har køleskab og fryser fyldt med mad.


Et ganske kort emne om aftens fund men det har også været den hid til kortes tur
jeg har været af sted med mor, hele 30 minutter var vi om de to butikker vi var i.

En lang weekend

Jeg må lige starte med at sige at jeg efter hånden er ret så lige glad med om der er nogle der gider at læse min blog eller ej, for den er næsten blevet som en lille dagbog eller en form for mig at komme af med tanker og frustrationer samt glæder på. så til jer læser vis der alså er nogle, tak fordi i gider at læse med.. vis der ikke nogle læser er så er det bare et tab for jer. Denne weekend start med at jeg skulle ud med aviser selv om jeg hoster og hakker som fanden, jeg tro jeg brugte et par timer på at få delt de åndssvage aviser og reklamer, ud men det første jeg så også gjorde da jeg kom hjem og havde siddet to timer og gloet ud i luften for at få vejret og smerterne i ryg og hofte ville gå væk. var at jeg skrev til dem jeg var færdig med ruten og så sagde jeg op. Jeg er heldig vis i den situation af jeg ikke er afhængig af et job får at min økonomi skal kunne køre rundt, og det vil jeg aldrig gøre igen.. men stor respekt til alle avisbude der ude. Fredag aften lærte jeg så mormor at lave Tacos og jeg må sige at selv om det er lidt stærkt kan hun også rigtig godt lide det.. så der blev smovset :0) Lørdag startet op med at jeg sov længe dejlig når jeg nu startet i skole igen i morgen, (men vi starter med matematik og har ikke andet inkl jeg først skal møde klokken 11 så glæder mig til at komme i skole. faktisk) men lørdag nået vi til; ja jeg ryddet op og hen på eftermiddagen havde vores dejlige naboer tid og lyst til at hjælpe mig med at hente en kommode i jysk, så den blev hentet, og jeg begyndte at samle den, men opgav hurtigt fordi jeg ikke kunne finde noget orneligt værktøj, og mormor var kørt ud til brormand for at spise, min mor og far var taget til København ind til fødselsdag, når men jeg gad ikke forsætte
på kommode, så jeg gik ned og bagte pølsehorn og Boller med Alt-kan-bruges denne gang kom jeg en skrive røget mørbrad og lidt ost i begge ting vi har skraldet, hvor efter jeg lavet tidligt aftens mad som bare bestod af Taco, min spici version af den. efter en rigtig dejlig aftensmad alene hjemme med Susie (min mormor's hund) og Cille (min mor's hund som vi passede) tog vi en tur over kalbyrisvej hen til min Onkel og hans kone, samt deres to små børn.. det var super dejligt at være sammen med mine små "niecer" som jeg kalder den.. i et par timer, før vi igen begav os hjem for at rengøre køkkenet til mormor der kom hjem kort efter os, da mor kom hjem omkring en 8-stykker, hjalp hun mig lige hurtig med at samle kommode og jeg må sige den passer perfekt til mit værelse. i løbet af i dag har vi ryddet op ude på repoen, der eneligt bare bliver brugt som opbevaring, en sort reol der også blev brugt til opbevaring blev rykket der ud, min seng, flyttet og en 1000 andre små ting, nu mangler jeg kun at få sat de hylder op som jeg lige var en tur i biltema efter i dag. og så et det eneste der mangler et nyt skrivebord og en lille ting min printer kan stå på.. jeg og så skal mit tøj gennemgås.. men så har værelset også fået den helt store tur i denne måned. Næste måned står den så forhåbentligt på nye briller og måske lidt tøj. 

lørdag den 2. marts 2013

Dans

Når jeg en dag har tabt mig så meget af jeg tør lære at danse så ville jeg rigtig godt lære at danse som de drenge her for jeg syndes bare det ser total fedt ud og jeg er vild misundelig på dem..

STOR RESPEKT!!
til alle danser af denne kaliber




fredag den 1. marts 2013

Kotelletter i tomat sovs med alt-grøn-med-becon-låg!

Til 4 Personer

Du skal bruge:
dvs. grønt som du kan lide
4 koteletter eller andet kød.
1 pk. becon
250 g. smør
500 g. små tomater (der kan også bruges 10 store)
2 røde peberfrugt
1 gul peberfrugt
Sødmælk / Fløde efter behag.
2 tsk. paprika
2,5 ml. soya
200 g. revet ost eller ost i små tern

Sådan gør du:
Skær alle tomaterne så meget ud som muligt, smid dem i en gryde med paprikaen, 50 g. smør og soya. når det har kog en 5 minutter under nogle omrøringer, skæres alle 3 peberfrugter i tern og smides i gryden. tilsæt evt. lidt salt vis tomaterne er meget søde. når peberfrugten er bløde tages gryden af og det hele blændes i en blænder eller med stavblender, så sætte gryden med retten over bluset igen, og der tilføjes, mælk/fløde og halv delen af osten i små mængder ad gangen. i mens din tomatsovs simre, gør du grønsager og hvad du eller har valgt klar, skær dem ud i små tern hvor efter de ligges i et ild fast fad, 100 g. af smør skæres i små stykker og blandes med grønsagerne hvor efter der ligges et lag af bacon over dem. her efter sættes de i ovnen ca. den tid det tage af din tomatsovs og kød bliver færdig.
nu ligger du dine Koteletter (eller kødstykker) i sovsen, og lader den simre til kødet er helt mørt ca. 20-30 minutter, og så er der mad! velbekomme.

Tip:
vis baconen skal være rigtig lækker så hæld lidt soya over den før den kommer i oven. 

Skralde tur Onsdag

Det var  bare en lille del af alt det ost og pålæg vi fik denne gang, jeg må sige af blomsterne syntes jeg var rigtig dejligt, men de fleste madvare bliver frosset ned, og gemt til når der mangler pålæg. pølser og ost kan altid bruges til oste boller og pølsehorn der bare er total super til skole brug.

 ja og så fandt vi jeg ved ikke hvor mange krydderier, inkl en helt spand med brugs ting, blandet andet meget hårpynt, tøj, shampoo, klister mærker og en helt ny lampe.. ja og en pose hundeguf som min mors lille hund selvfølgelig var rigtig glad for..
vi skulle bare havde haft en lille tur denne gang da vi ikke havde plads i fryseren men vi havde begge to meget svært ved at lade så meget pålæg ligge da det altid er det vi kommer til at mangle..
alt i alt var det et rigtig godt fund som kan hjælpe vores 3 familier i denne ellers også halv dyre mrd.
Ja og så var der ellers også æble most, forårsløg, asspars, peberfrugt, ost, rugbrød, kartofler, pastinak, salat, druer, smør og en masse forskelligt pålæg i blandt det alt sammen.
Og vi mødte endnu en skralder vi ikke havde set før så nu er vi på 2 skralder for uden os

Bolle med Alt-kan-bruges


Til 10-12 stk.

1 Pizza dej feks. fra netto.
250 g. af det der ellers skulle blive til fiskefrikadelle.

Sådan gør du:
Rul pizza dejen ud til dobbelt størrelse og skær den i to. tag din rest eller hvad du har valgt at komme i (i dette tilfælde brugt jeg fiskefrikadelle fars. og afsæt det i små klatter med god mellem rum. lig den anden del dej hen over det, og udstik bollerne med fyldet evt. med et glad eller andet rundt. og bag dem så i 20 minutter måske lidt mere.. i en varmluftsovn på 200 grader. og vupti du har den bedste madpakke til dit barn.

Tip:
Gem resterne fra aftens maden til at komme ind i dem, en bolle med et skrive tomat og noget revet ost er også bare super lækker, men det er kun fantasien der sætter grænser.. du kan også bruge en ganske alm. bolle dej til dem her.