onsdag den 25. september 2013

Sæson Start; Chicago Fire

Wauw en total spænde og drama fyld start Chicago fire sæson 2 åbner med, Leslie ligger hård ud med at fortælle Kelly om sin mistanke omkring hans så kaldte barn med Renée, og lige med et samme for vi smasket Kallys 'mordforsøg' lige i hovedet hvor efter man senere i afsnittet annoncere af det er en brandstifter der er ude efter ham.. og ikke nok med det så skal de da også lige hænge Casey ud i en kort line med livet som indsats.. og så krydsere vi politiet lidt også da i det Peter har valgt at søge ind som cop i stedet, og en gangster flugt leder til at der bliver smidt et skud offer for fødderne af Leslie og Gabriela foran station 51. det hele bliver så også lige sat på spidsen af budget nedskæringer og 'farer' for at blive lukket ned, lige som station 31 som vores station 51 får to medlemmer fra, og det viser så sidst i afsnittet af én af de her 'nye' medlemmer skal spioner på vores kære station 51.

så vis du vil havde drama, spænding og fire action så er Chicago Fire lige noget for dig.. kan også klart anbefale første sæson, serien er rigtig fed og vildt god!

og så er det jo hælder ikke nogen skidt, når der er sådan nogle lækre skuespiller med her ;)
min favorit er Casey<3 men Kelly er dog hælder ikke værst, den eneste grund til jeg nok bedre kan lide Casey, er nok på grund af Kelly's "lille" stof misbrug i den første sæson..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar