torsdag den 26. september 2013

Sæson præmiere NCIS og NCIS:LA

"arr!! http://www.televisionseries.org/ køre rundt med mig.. var inde på side for at se hvilken sæsoner der havde præmiere i dag, og den skrev Chicago fire og person af interesse så dem går jeg jo ind og henter og så dem efter skole... her til aften har den så også lige smidt NCIS og NCIS:La på som præmiere i dag... så nu hentet jeg dem ned, de SKAL ses her til aften, har ventet i spænding, da Tony, Ziva og McGee sagde op i sidste afsnit og Gibbs har en sniperriffel rettet mod Fornel,.. og Deeks kysser Kensi før han springer ind og reder Sam, hvor de ender med af de begge to bliver taget til fange og torturert!!! det kan de bare ikke være bekendt at fortælle mig det nu.."
Facebook opslag igår 

Så fik jeg set præmieren af begge afsnit i går morges, og jeg må sige de ligger næsten lige så hårdt ud som Chicago Fire gjorde, SecNav bliver slået ihjel med en 'cykel' rørbombe. hvor det er en 'home made' terrorcelle som står bag angrebet og ikke nok med det så bliver Tony og McGree forsøgt myrdet, og ikke nok med det så går Gibbs lige ind i en fælle.. og Ziva er forsvundet (igen)..
det er ikke lige frem fordi de slækker på tempoet i NCIS Los Angelas, hvor Sam og Deeks stadig er fanget og bliver torturet, de bliver dog heldig vis redet af resten af teamet, og de lige ledes får disse tre skurke slået ihjel eller fængslet.. og de finder selvfølgelig også de to atomvåben som de ledte efter..  synds dog at 'stemningen' mellem Kensi og Deeks er blevet ret advaret og mindre 'sjov/spænde' at følge med.. håber snart en af dem får nosser nok til at gøre noget ved det.. (mener det gerne skal være Kensi, da Deeks nu har taget først step og kysset hende)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar