mandag den 30. september 2013

The Chronicles Of Riddick [2004]

The Chronicles Of Riddick ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Action / Adventure / Science Fiction

i den her slags roller elsker jeg simpel hen Vin Diesel. han spiller roller så som Riddick her til pression. den her film er rigtig god. når det endelig skal være Science Fiction så er det den her type jeg elsker. vis det skal være total råt, men stadig mystisk og med seje kommentar så tage man Vin Diesel til hovedrollen. for det er han bare for sej til. alle scener i den her film er rigtig godt lavet og der er tænk over hvordan det skulle se ud.

Kan som skralder..

Kan som skralder i disse dage blive rimelig harm over flere af Ekstra Bladets artikler
http://ekstrabladet.dk/ekstra/forbrug/article2110357.ece
http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article2108419.ece
Man kan jo så godt sige af det er gammel mad man som skralder får med hjem, men sådan som de maler fanden rød.. åhh nej du spiste en .. der var en dag over holdbarheds datoen,, skal du nu dø?

hold da helt fere hvor er jeg træt af at høre på dem.. vis man som forbruger ikke vil havde mad der er ved sidste eller over sidste holdbarhedsdato tjekker man sku varen før man køber det, så svært kan det sku da ikke være..

hvad er jeres holdning?

23-årige Chris: Lad mig være fed i fred!

http://www.bt.dk/slank/23-aarige-chris-lad-mig-vaere-fed-i-fred

"23-årige Chris Bjerknæs vejer for meget. Alt for meget. Med en vægt på omkring 113 kg og et BMI på 38,2, så lider Chris Bjerknæs af svær fedme. Han ved det godt, men han er ligeglad med det.
I et debatindlæg i dagens Politiken raser Chris Bjerknæs over, hvordan mediebilledet og omgivelserne skal bestemme og blande sig i, hvordan han ser ud. Han mener, at der også skal være plads til de tykke.
Til bt.dk fortæller han, at han bare gerne vil have lov til selv at bestemme over sin egen krop.
- Jeg er træt af at skulle undskylde for, at jeg er for tyk, og at jeg måske bliver en belastning for sundhedsvæsenet. Jeg vil bare gerne have lov til at se ud, som jeg gør og veje, hvad jeg nu vejer. Lad mig da bare være fed i fred, siger Chris Bjerknæs til bt.dk.
Mange danskere har ligesom Chris Bjerknæs lidt for meget på sidebenene. Omkring 47 pct. af befolkningen er overvægtige (BMI≥25), mens 13 pct. er svært overvægtige (BMI≥30).
Chris Bjerknæs føler ikke altid, at der er plads til tykke som ham i samfundet, og det fik ham til at skrive debatindlægget.
- Når jeg er ude at handle, så tager jeg en gang imellem lidt mere slik, og der har jeg bemærket, at rigtig mange kigger på mig. Jeg føler, at de tænker: Arhh du burde måske hellere tage et æble. Den irritation har jeg gået med i lang tid, siger han.
Chris Bjerknæs har vejet for meget, siden han var barn - kun afbrudt af et ophold på julemærkehjem og fire magre år. Han dyrkede sport flere gange om ugen som barn, men kom fra et hjem, hvor usunde færdigretter dagligt var på menuen.
- Da jeg blev ældre, gjorde mediebilledet og omgivelserne mig bevidst om, hvordan man burde se ud, og hvordan man ikke burde se ud. Det var yt at veje for meget.
Den tankegang gjorde, at Chris Bjerknæs i mange år var ulykkelig i sin krop.
I dag har Chris Bjerknæs accepteret sin vægt. Men det har været en lang og hård kamp at nå fem til den selverkendelse.
- I dag er jeg glad for min vægt, alle sundhedsidealer har jeg lagt fra mig. Jeg hviler i mig selv og i min krop, jeg er glad for at spise lidt ekstra og tænker ikke det store på, om der står 110 eller 115 kg, når jeg træder op på badevægten.
Vægten er desuden gået i stykker, så han har ikke vejet sig selv i et halvt år.
Overvægt øger risikoen for en lang række livsstilssygdomme som sukkersyge, højt blodtryk og de sygdomme, der skyldes åreforkalkning såsom blodprop i hjertet. Men heller ikke det ændrer ved Chris' syn på sin vægt.
- Lige nu har jeg det sådan, at jeg har lyst til at spise og drikke, hvad jeg vil, og hvis det betyder, at jeg dør 10 år tidligere, så må det være det. Jeg gør det op et oplyst grundlag. Jeg vil ikke leve hele mit liv på strikse kure, så vil jeg hellere nyde de år, jeg har, siger han.
Han fortæller, at han, trods sine usunde vaner, stadig motionerer, drikker meget vand og spiser grøntsager og fisk.
Chris Bjerknæs tror heller ikke, at børn vil kunne ændre hans spisevaner.
- Jeg tror da også, at mine børn bliver tykke. Jeg håber, at jeg kan sørge for, at de kommer til at spise sundt, men vigtigst vil jeg sørge for at give dem noget mere selvtillid og tale med dem om, at det er ok at have lidt for meget på sidebenene, siger han til bt.dk.
Chris Bjerknæs er hele sit liv blevet mødt med flere fordomme pga. sin overvægt.
Han ved godt, at han kan blive en belastning for velfærdssamfundet, da han sandsynligvis kommer til at trække mere på sundhedssystemet end de fleste.
- Jeg kan godt forstå tanken, for jeg kommer måske til at koste samfundet mere. Men hvor går grænsen? Først var det rygerne, man var efter, nu er turen så kommet til de overvægtige. Hvad bliver så det næste? Er det dem, der dyrker en bestemt form for sport, der giver slitage på knæet. Er de så en belastning, fordi de kommer til at koste mere i knæoperationer, spørger Chris Bjerknæs.
- Jeg prøver som en sindssyg at undskylde for, at jeg er tyk, for min belastning af samfundet, for mit behov for mad og min eksistens. Jeg vil blot bede om, at de tykke må være her, slutter han.
Fakta: Chris Bjerknæs er 23 år gammel og arbejder som farvehandler. Han er tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti og en del af bestyrelsen i Dansk Folkepartis Ungdom Nordsjælland. Han er med i Politikens debattør og kritikerskole."


Jeg kan ikke sige så meget andet end hold da helt ferie hvor jeg kender til det, og det kan virkelig gøre en total depri.. det han tage op med at skulle undskylde over sin vægt og 'hvad tænke andre om mig når der lige bliver handlet lidt slik med hjem' der er nogle af de ting i min hverdag der absolut kan gøre mig mere deprimeret og rigtig tist, det er dog utrolig at der konstant skal drives hekse jagt på en eller anden befolkningsgruppe først rygerne som der også nævnes her og hvem bliver det så nu? dem der drikker for meget eller os fede?
Jeg har indset hvordan jeg ser ud, men jeg må sige at der er ting i livet jeg hælder vil tage mig af end min vægt, selv om jeg ved den skaber problemer for mig.

søndag den 29. september 2013

Percy Jackson And The Olympians; The Lightning Thief [2010]

Percy Jackson And The Olympians; The Lightning Thief ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Adventure / Familie / Fantasi

rigtig fed film jeg bare vil se mere af. elsker den. i det jeg holder vildt meget af legender og eventyr er det her bare den fedeste film der findes inden for denne genre. rigtig fed film med de fedeste effekter. synes de skal lave en to'er for det kunne jeg godt tænke mig. af se mere af denne verden de befinder sig i. flere eventyr og flere dramaer flere action scener jeg vil bare havde mere af denne film. og af se den en gang til er ikke nok.

Eight Below [2006]

Eight Below ( ***** 5 ud af 5 )
2006 – Drama / Adventure / Familie

En sand helt er den der elsker sine hunde og vil gøre alt for dem. i mit hjerte er personerne bag denne film og dem filmen er lavet for de sande helte. filmen viser virkelig hvor står en kærlighed der er mellem et menneske og hunde. jeg elsker den her film og jeg er stolt af dens anbefaling. en film jeg vil se flere gange helt sikker. den kan få mig til af græde og juble af glæde den er fantastisk

Biff / Skralde tur



Sku en tur i biffen og se Riddick i går aftes, og i det filmen først startet 21:30, og biografen er igennem byen nede på havnen, besluttet jeg mig for at skralde på vej hjem.
RIGTIG godt valg vis jeg skal sige det selv, da vi så endeligt fik nogle af de ting vi manglede; porre, citroner, fennikel til suppe :0) men vi fik da også lige vindruer, kartofler, hele majs, hvidskimmel ost, Philadelphia, dressing, fløde, aspars, rokula, en kasse øl og 35 sodavande..
Kom kun lige ind af døren med godterne før der gik 'mormor' i majsen og sodavanden :) hehe. Min mormor elsker majs og det er den eneste grund til jeg gider at skralde dem for jeg ka' ikke selv lide dem.. men så er det da godt at hun vil havde dem<3 god skralde søndag til alle jer andre.. (tro også jeg selv skal ud igen, det er ikke tit chancen er der når man nu er startet i skole)

lørdag den 28. september 2013

Christina Perri - Sad Song

Stomp the Yard 2; Homecoming [2010]

Stomp the Yard 2; Homecoming ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Drama / Musik

Step up og fame samlet på en gang med tvist af Honey. en total fed combination som byder på helt vild meget dans lidt skole og et fedt kompleks. total fed film med den fedeste sammen sætning af skuespiller. total fede danse og et helvedes godt broderskab. elsker den film.

High School Musical 3; Senior Year [2008]

High School Musical 3; Senior Year ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Komedie / Drama / Familie

må nok sige af 1'eren var god . 2'eren var noget skod og jeg ved ikke rigtig om jeg skulle se 3'eren. men nu så jeg den og den var lige så god som 1'eren. en rigtig dejlig film med masser af musik men vis man er til action lige som mig skal man havde det rette humør for at skulle se den. men når man er i det humør så er det en fandens god film. fedt med en film der ligger valg på uddannelse og udgiver sig hvor svært det kan være med andres mening og forventninger til en.

fredag den 27. september 2013

Land Of The Dead [2005]

Land Of The Dead ( ***** 5 ud af 5 )
2005 – Horror / Science Fiction

sprængning hele vejen. rigtig god fil der optog mig helt fuld stædig der er både sjov og rama alvor gys i den. helt klart en film der er værd af se. vis man ikke har set den er den klart et emne vis man kan lide zombi film. rigtig gode skuespiller og total fede våben og replikker. over 05´standart. helt klart.

The Jackal [1997]

The Jackal ( ***** 5 ud af 5 )
1997 - Action / Adventure / Krimi

Nok en af de meget få sjælden film der er med Bruce Willis hvor han er skurken. rigtig god og spænde film. fedt plot og nogle rigtig gode skuespiller. der er virkelig tænkt over tingene i denne rigtig fede film. langt over 97´er niveau. det er rigtig fedt af se dem lave en action film med lejemorder hvor der er gjort godt.

torsdag den 26. september 2013

Klaveret Følelser [digt]

Klaveret følelser

Dine fingere danser over tangenterne
Kærtegner din krop, før de forsætter ud i rummet
Jeg føler din tristhed og vrede

Tonerne strømmer blidt ud i rummet
Glade såvel som vrede, snor de sig om dig
Pludselig en stilhed

Dine fingere sitre ganske let
Dine tanker snurrer rundt
Dine tåre løber ned af dine kinder

Med et tonerne rammer mig
Din vrede, glæde og sorg går lige igennem mig
Sender mig ud i rummet

Jeg føler mig alene og forladt
Jeg føler mig vred og misforstået
Jeg føler mig trist og magtesløs

Dine toner nagler mig til vægen
Mine egne tåre løber nu
Jeg kan ikke klare mere, jeg er ikke stærk som dig

Why did you leave? [Digt]

Why did you leave?

You promised me not to leave
Where are you now?
I'm looking at the streets
I'm looking in the houses
I'm looking in my heart
But you're nowhere

Why did you leave me?
Was my love not stong it enough?
Did i said something to you?
My heart cries
My head hurts
Why did you leave me?
Where are you?

Dette er mit andet digt på engelsk, som jeg skrev lige efter Sad Man, begge digt er inspireret af samme triste klaver sang, det her handler dog om at mist noget man er så tæt knyttet til at det føles som om man mister sit hjerte. 

Sad Man [Digt]

Sad Man

Why are people so evil?
Why can they not see me?
I'm not somebody normal person!
I'm not somebody you can mess with!
I also have a heart
I also can love, but not like you!

Can it be so hard, to see?
My heart hurts, my eyes crying!
If you could see me now
See me for who i am!
Because i love you, like nobody else

Sitting in my beedroom
Thinking of you,
Can you feel my feelings for you?
The first time i kissed you
My world came true.

I'm not to girls
I'm not to him
I'm to you
Can you feel my love?

Mit første engelsk digt, som er er rigtig stolt af, det er inspiceret af et trist klaver sang jeg fandt på youtube.. digtet handler i bund og grund om det at være noget som andre finder mærkeligt eller i strid med mennesket som nogle ville sige.. vil gerne havde nogle kommentar på det :0) 

Flight Of Fury [2007]

Flight Of Fury ( **** 4 ud af 5 )
2007 - Action / Thriller

Rigtig fed film med Steven Seagal. fede fly og kamp scener. rigtig spænde film. gode skuespiller både overraskende og vel sigende scener. man får hvad man håber på men af en film fra 2007 kunne kvaliteten godt havde været bedre mindre alt og alt om en film fra sidst i 90'erne og ikke en film fra 07'.

Første Engelsk karakter

Har lige fået min første Engelsk karakter og jeg blev noget overrasket da jeg så der kun var to fejl og der ved gav en karakter på 12 :-0

Mig som aldrig har fået mere end 4 i dansk er vildt imponeret over mig selv!  Engelsk er hurtig gået fra at være mit hade fag til mit ynglingsfag <3

Selv en dag som i dag har jeg stadig svært ved at tro at jeg har slået alle odds. Fik altid at vide af jeg skulle arbejde hårdt for at kunne skrive noget der gav mening i dansk.. mit engelsk har altid kunne få mit til at tude, har hadet engelsk igennem hele folkeskolen og 10 klasse med, det var først da jeg kom på VUC jeg oplevet at jeg faktisk kunne noget og jeg ikke var så dårlig igen som jeg gik og troet.. jeg kan ikke sige andet end i dag slog jeg alle odds og jeg er STOLT af mig selv!!

Sæson præmiere NCIS og NCIS:LA

"arr!! http://www.televisionseries.org/ køre rundt med mig.. var inde på side for at se hvilken sæsoner der havde præmiere i dag, og den skrev Chicago fire og person af interesse så dem går jeg jo ind og henter og så dem efter skole... her til aften har den så også lige smidt NCIS og NCIS:La på som præmiere i dag... så nu hentet jeg dem ned, de SKAL ses her til aften, har ventet i spænding, da Tony, Ziva og McGee sagde op i sidste afsnit og Gibbs har en sniperriffel rettet mod Fornel,.. og Deeks kysser Kensi før han springer ind og reder Sam, hvor de ender med af de begge to bliver taget til fange og torturert!!! det kan de bare ikke være bekendt at fortælle mig det nu.."
Facebook opslag igår 

Så fik jeg set præmieren af begge afsnit i går morges, og jeg må sige de ligger næsten lige så hårdt ud som Chicago Fire gjorde, SecNav bliver slået ihjel med en 'cykel' rørbombe. hvor det er en 'home made' terrorcelle som står bag angrebet og ikke nok med det så bliver Tony og McGree forsøgt myrdet, og ikke nok med det så går Gibbs lige ind i en fælle.. og Ziva er forsvundet (igen)..
det er ikke lige frem fordi de slækker på tempoet i NCIS Los Angelas, hvor Sam og Deeks stadig er fanget og bliver torturet, de bliver dog heldig vis redet af resten af teamet, og de lige ledes får disse tre skurke slået ihjel eller fængslet.. og de finder selvfølgelig også de to atomvåben som de ledte efter..  synds dog at 'stemningen' mellem Kensi og Deeks er blevet ret advaret og mindre 'sjov/spænde' at følge med.. håber snart en af dem får nosser nok til at gøre noget ved det.. (mener det gerne skal være Kensi, da Deeks nu har taget først step og kysset hende)


onsdag den 25. september 2013

Pulp Fiction [1994]

Pulp Fiction ( **** 4 ud af 5 )
1994 – Drama / Thriller / Krimi

en meget lang film en hel aftens film er det. man skal koncentrer sig om hvad der sker i filmen hele vejen igennem ellers misser man handlingen. men rigtig god film med mange af de store navne i en tidlig periode feks. John Travolta, Samuel L. Jackson og Bruce Willis. filmen lever op til dens årstal som jeg personlig ikke forventede specialt meget af. det er kun nogle få titler før 95´erne jeg er glad for.

Sæson Start; Chicago Fire

Wauw en total spænde og drama fyld start Chicago fire sæson 2 åbner med, Leslie ligger hård ud med at fortælle Kelly om sin mistanke omkring hans så kaldte barn med Renée, og lige med et samme for vi smasket Kallys 'mordforsøg' lige i hovedet hvor efter man senere i afsnittet annoncere af det er en brandstifter der er ude efter ham.. og ikke nok med det så skal de da også lige hænge Casey ud i en kort line med livet som indsats.. og så krydsere vi politiet lidt også da i det Peter har valgt at søge ind som cop i stedet, og en gangster flugt leder til at der bliver smidt et skud offer for fødderne af Leslie og Gabriela foran station 51. det hele bliver så også lige sat på spidsen af budget nedskæringer og 'farer' for at blive lukket ned, lige som station 31 som vores station 51 får to medlemmer fra, og det viser så sidst i afsnittet af én af de her 'nye' medlemmer skal spioner på vores kære station 51.

så vis du vil havde drama, spænding og fire action så er Chicago Fire lige noget for dig.. kan også klart anbefale første sæson, serien er rigtig fed og vildt god!

og så er det jo hælder ikke nogen skidt, når der er sådan nogle lækre skuespiller med her ;)
min favorit er Casey<3 men Kelly er dog hælder ikke værst, den eneste grund til jeg nok bedre kan lide Casey, er nok på grund af Kelly's "lille" stof misbrug i den første sæson..

tirsdag den 24. september 2013

Bronson [2009]

Bronson ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Action / Krimi / Biography

Manden er sku skør oven i låget det eneste han vil er de vilde slåskampe. syndes dog han bliver total mærkelig efter den lukket. sjov film fortalt på en helt anden måde end det man er vandt til. der er dog meget lidt action i filmen og det meste af tiden håber man på om der ikke snart sker noget. vis han er Englands mest voldsomme mand så er det en sær måde han viser det på. havde håbet på flere slåskampe og nogle sejre kommentar. og mere grundlag for handlinger.

mandag den 23. september 2013

The Lincoln Lawyer [2011]

The Lincoln Lawyer ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Drama / Krimi / Thriller

En advokat, domstols film men helt uden af være politisk for en gang skyld. det er fedt sådan advokater kan køre rundt både med dommer, anklager, politiet og alle de andre uden selv af få snavs på sig. og så viser den også hvilket netværk en forsvarsadvokat får han eller hun forsvare skyldige personer. han er logisk klog tænkende. fed plot og nogle gode skuespiller.

søndag den 22. september 2013

Nude Nuns with Big Guns [2010]

Nude Nuns with Big Guns ( * 1 ud af 5 )
2010 – Thriller / Action / Komedie

Den her film minder alt om alt noget der er lavet med tømmer mænd eller i en passiv hash tåge. ikke hvad man lige regner med af en film fra 2010. og aldeles ikke i den standart man vil kunne forvente. mener alt om alt en film fra 80'erne hvor de ikke kunne finde ud af at lave andet. dårlige skuespiller. og hvad er det lige for en forskruet virkelighed den der nonne er i?

The Last Boy Scout [1991]

The Last Boy Scout ( ***** 5 ud af 5 )
1991 – Action / Komedie / Krimi

Endnu en rigtig god film med Bruce Willis. filmen er fra samme år som jeg blev født men alligevel lever den op til mindst en 98'er 00'er film. super godt plot og nogle rigtig fede skuespiller. og som i næsten alle film med Bruce Willis vinder han ikke bare en ond / god kamp men han vinder også sin familie respekt og hjerte igen. det er nok en af de ting jeg elsker mest ved hans film.

lørdag den 21. september 2013

Doghouse [2009]

Doghouse ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Komedie / Horror

hylende grin agte kvinde zombie film. det er sjælden en zombie film er sjov men den her er bare et stort grin. den fortæller også lidt om hvor stupide mænd kan være og de fleste tænker med pikken. det absolut sjoveste er når Vince endelig får en midtvejskrise eller når Neil dummer sig total. rigtig rigtig sjov film man virkelig kan grine over.

Children of Men [2006]

Children of Men ( ***** 5 ud af 5 )
2006 – Drama / Science Fiction / Adventure

urolig historie der skakkens kan blive til sandhed. rigtig dejlig film, der både er sandhedssigende og livsbekræftende. vis man ved jorden er på vej til dårligere tider eller bare ved af vi ikke kan leve sådan her for evigt. så vil den her film måske være det nærmest sandheden vi kommer. kort fortal så tro jeg dette kan være vores fremtid. både desværre og heldigvis. da de går ud af bygningen efter Kee er blevet taget med af fiskene er virkelig et livsbekræftende del af filmen.

fredag den 20. september 2013

Bunraku [2010]

Bunraku ( ** 2 ud af 5 )
2010 – Action / Drama / Thriller

filmen minder mest om alt en spillekomedie fra 80'erne af. okay skuespiller og nogenlunde plot. det meste af filmen er kedelig vis man som mig er vant til af se action film i en 10- 11- 12-standart. det er en meget mærkelig måde af skifte scene på. og selv om jorden har været udryddet kan de da i det mindste godt havde noget moderne tøj og et bad. vil nok havde kaldt det en Drama komedie film i stedet for action. godt spillet af Woody Harrelson.

Race to Witch Mountain [2009]

Race to Witch Mountain ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Action / Adventure / Familie

god film vis man er til Science Fiction. rigtig gode skuespiller til børn og kvinden jeg syndes dog der er lidt sært af de har brugt The Rock til hovedrollen. jeg ville nok havde valgt en lidt anden. en film der er baseret på mange menneskers og specialt amerikaner forestilling om personer og ting fra rummet. samt af landet dækker over det. feks. med FBI osv. godt plot og nogle fede effekter.

torsdag den 19. september 2013

Bangkok Dangerous [2007]

Bangkok Dangerous ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Krimi / Thriller

jeg kan lige så godt sige det nu som senere Nicolas Cage er en skide god skuespiller men lige en rolle som lejemorder kan han altså ikke spille. men god film og okay skuespiller jeg ville dog personligt havde valgt Statham som hovedrollen i stedet for Cage for han kan altså ikke spille de her roller. han er mere til roller der kræver en mere stille action helt. god film men vil ikke mene den er på niveau med andre 2007 film.

onsdag den 18. september 2013

War [2007]

War ( ***** 5 ud af 5 )
2007 – Action / Krimi / Thriller

wow virkelig en film der sætte blodet i omløb, de sejeste kamp scener jeg længe har set. det bedste sprængnings moment jeg længe har set. og den mest overraskende slutning jeg længe har set. Jet Li og Jason Statham spiller skide godt sammen det har de blandt andet også vist i andre film. fed action man gerne vil se flere gange. dog kan det være lidt indviklet hvem der er til hvilken klan men det giver bare filmen sin egen charme.

tirsdag den 17. september 2013

Ultraviolet [2006]

Ultraviolet ( **** 4 ud af 5 )
2006 - Science Fiction / Action

Rigtig fed film, med de fedeste kamp scener, man får det man forventer og Violet er bare så fucking sej. total rå kvinde med had og kærlighed. en film man kommer til af holde af og vi se flere gange meget hurtig. som sagt de fedeste kamp scener men helt klart i en science fiction klasse. fedt plot og gode skuespiller.

mandag den 16. september 2013

Raise Your Voice [2004]

Raise Your Voice ( ***** 5 ud af 5 )
2004 – Familie / Romantik / Musik

Må ærligt sige jeg kom til af fælde en tåre i mit indre. tanken om af miste en bror der forstår og elsker end mere end hvad man føler ens forældre gør en i mellem. rigtig dejlig og elskelig historie. elsker musikken, elsker skuespillerne og elsker hele historien. virkelig en film jeg meget gerne vil føje til min samling.

søndag den 15. september 2013

What a Girl Wants [2003]

What a Girl Wants ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Drama / Komedie / Romantik

Rigtig sød og charmerende der fortæller en historie om to menneskers kærlighed og som bliver skilt på grund af andre menneskers grådighed mod titel og magt. men jeg vil give produceren og manuskript forfatteren ret i af det engelsk overklasse selvskab godt kan tåle lidt amerikansk charme og noget mere gæst frihed. sig tingene lige ud. det er ikke altid man skal finde de rette ord for af beskrive den fulde sandhed. så længe man ikke gemmer noget.

Mary Poppins [1964]

Mary Poppins ( *** 3 ud af 5 )
1964 – Komedie / Familie / Fantasi

Jeg ved ærligt ikke hvad jeg skal sige om denne film, af en 60'er film af være er den vel okay. jeg har længe gerne ville se lige præcis denne film. jeg ved ikke helt om jeg er skuffet eller overrasket. men hold da helt op den er helt special og med masser af musik dog syndes jeg mange af sangene gentage sig.

lørdag den 14. september 2013

Cyberbu//y [2011]

Cyberbu//y ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama

Filmen får absolut højeste karakter, for filmen kunne lige så godt være sandheden jeg har været der. jeg er der stadig lidt. det er lige så hårdt som de viser det, man går tit med det alene og ingen kan hjælpe en. kunne virkelig tude nogle gange i denne film. for det er sandheden om hvordan det er af blive mobbet online. fantastisk film og meget troværdig plot.

The Expendables [2010]

The Expendables ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Thriller / Adventure

Når man blander Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews og Bruce Willis sammen på de godes side er den en film der sparker røv med action scenerne og man bliver ikke på nogle måde skuffet i den her hæsblæsende action film der har de fedeste kamp scener og en del rigtig sjove replikker. der er dog mere Action end komedie i den men sådan er det når de er vores alle sammen Sylvester Stallon der laver film.

fredag den 13. september 2013

Killer Elite [2011]

Killer Elite ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller / Krimi

Fed film. dog havde jeg forventet mere sniper end som så. havde håbet på nogle feder scener når det nu var Jason Statham og Robert De Niro der var hovedroller i denne fede action film. fedt plot og gode skuespiller. jeg blev så hurtig forvirret af der der blev blandet 2 eller 3 måske endda 5 part ind i havde jeg ikke styr på hvem fjenden var eller ikke var og det taber den lidt på.

Trust_ [2010]

Trust_ ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Drama / Thriller

En film der kan sætte kroppen i kog. en film der vise hvor svært det kan være vis en af vores kære kommer ud for et overgrab. hvor svært det kan være af får står eller vide af man har svigtet. en film om hvordan det er af være passiv tilskuer og ikke kan se den mest logiske måde af hjælpe vores kære når de kommer ud for noget grusomt. filmen vækker også meget vrede og had til personer der gør alt for at skade børn.

torsdag den 12. september 2013

Unbreakale [2001]

Unbreakale ( *** 3 ud af 5 )
2001 – Drama / Mystik / Science Fiction

En film med en af min ynglingeskuespiller Bruce Willis. det er en meget special blanding af Disney begiver sig ud i. og jeg ved ikke rigtig om jeg kan lide den eller ej. men specialt som sagt. jeg har svært ved af placere den da jeg helst ser Bruse Wills som en action skuespiller og Samuel L. Jackson som en mere Drama / Romantisk skuespiller. derfor mener jeg ikke de er de rette til de roller her.

onsdag den 11. september 2013

The Rainbow Love - Første 3 malerier er nu færdige!



 Nu er de første malerier, endnu ligt færdig efter mange ugers intens arbejde, og jeg må sige
jeg er ret så vild med resultater.. idéer, ris og ros modtage meget gerne i kommentar felterne..


Maleri titel: Love is not a crime
Maleri tema: The Rainbow Love
Størrelse: 30 x 40 cm

OBS: farverne snyder på billedet, den grønne er en græs grøn og den lilla er meget mere lilla i det

Pris: 95 kr. uden porto.





Maleri titel: Break the Silence
Maleri tema: The Rainbow Love
Størrelse: 30 x 40 cm

OBS: farverne snyder på billedet, den grønne er en græs grøn og den lilla er meget mere lilla i det

Pris: 95 kr. uden porto.




Maleri titel: Love it's Love
Maleri tema: The Rainbow Love
Størrelse: 30 x 30 cm

OBS: farverne snyder på billedet, den grønne er en græs grøn og den lilla er meget mere lilla i det

Pris: 75 kr. uden porto.





Ved køb af billederne kan i kontakte mig på 27 29 75 24 eller Zandrassen@gmail.com


Underdog [2007]

Underdog ( **** 4 ud af 5 )
2007 – komedie / Action / Eventyr

sød og charmerende film om en superhund. rigtig sjov og en god familie film. lever helt klart op til forventninger og er ellers bare super godt. godt plot og super sejt af kunne træne en hund til af virke så livagtig i en film hvor den enelig skal kunne tale. rigtig godt film med godt plot og gode skuespiller.

tirsdag den 10. september 2013

The Burma Conspiracy [2011]

The Burma Conspiracy ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Thriller / Action / Eventyr

De vinder kun alle 5 stjerner på grund af slut sangen. hæsblæsende Action film der bare er allertiders. virkelig en film man bliver rør og overrasket over til aller sidste øjeblik. selv den mest gud forladte i denne verden kan få en familie og venner for livet. filmen handler om en kamp ikke bare for penge og ry men kamp for en familie han finder undervej. venner af alle typer blandes her. rigtig god fedt plot og nogle super god skuespiller.

mandag den 9. september 2013

Et super lækkert tip

Et super lækkert tip til jer der har vindruer i haverne eller bare skralder rigtig mange af dem
frys dem ned i små potioner og tag dem op og spis dem frossen, fx i stedet for is eller som isterninger
i drink eller bare almindelig sodavand, det er super lækker og jeg blev hurtig vildt med dem.


Source Code [2011]

Source Code ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Thriller / Science Fiction / Mystik

helt specialt film. havde dog håbet på en lidt anderledes slutning end som så. desværre var det ikke lige den slutning der kom. gode skuespiller. dog lidt mangle info om vores hovædeperson. men helt specialt er plottet. det udeføre rigtig godt af skuespiller. og nogle rigtig fede effekter.

søndag den 8. september 2013

Den of Lions [2003]

Den of Lions ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Thriller / Krimi

Rigtig spænde film. og den gøres kun bedre ved af de bruger Stephen Dorff. som er rigtig god til de der "undercover roller" men rigtig godt plot. både sjovt og meget action/drama fyldt. helt klar en film der lever om til ens forventninger. den fortjener helt klart sin karakter.

Home of the Brave [2007]

Home of the Brave ( ***** 5 ud af 5 )
2007 – Drama / Action / Krig

wow, denne film fik virkelig mine følelser over ikke af kunne tjene mit eget land til af løbe af med mig, man kommer til af tude og grine og alligevel elsker og hader man personerne. at vide af en person kan havde det dårlig og ikke føle af man høre til et sted mere er en ting jeg kender. denne film har virkelig taget mig med storm og det er ikke sidste gang jeg ser den. helt ud top karakter. plottet er virkelig godt og de har virkelig sat sig ind i hjertet af den hjem vente soldat.

lørdag den 7. september 2013

The Hurt Locker [2008]

The Hurt Locker ( ***** 5 ud af 5 )
2008 – Drama / Thriller / Krig

denne film har fortjent alle 6 Oscars og alle de super anbefalinger den har fået, nok den film om amerikansk krig i Afghanistan og Irak jeg holder mest af. den er spænde hele vejen igennem. og jeg elsker James. han er for rå når han skal havde med bomber af gøre. hidtil bedste film i krig efter min mening. rigtig gode skuespiller. rigtig fedt plot der virkelig er blevet inspireret af den virkelig krig i Mellemøsten. troværdig hele vejen igennem. kan klart anbefales. over 08' standart kan komme op og slå selv film fra i år af 12'er.

Torque [2004]

Torque ( ***** 5 ud af 5 )
2004 – Action / Thriller

en af de fedeste film med motorcykler. total lækker kværne fede effekter og skide godt plot. kan blive ved men af sige motorcyklerne er total fede. en film fuld af de fedeste biker tricks og action scener. total hot love uden af det er for meget. fede skuespiller. gode personligheder og nogle af de fedeste bikes. virkelig en film i top fart i mere end en forstand.

fredag den 6. september 2013

30 Days Of Night - Dark Days [2010]

30 Days Of Night - Dark Days ( ** 2 ud af 5 )
2010 – Horror / Thriller

det er sjælden jeg giver to'er eller efterfølger så dårlig karakter, men.. men.. jeg har længe ikke set så dårlig en efterfølger. ja plottet er fint nok til en grad men ting i filmen feks. Kvinden A. Modet på Vampyr dronningen og generelt hele slutningen gør af jeg giver den så lav en karakter.