torsdag den 13. december 2012

Fødselsdag


21 år hold da helt op, føler mig ikke lige så gamle som alle de unge mennesker der går en tur i byen vær weekend men må da sige af mine interesser aldrig har ligget det så det er fint nok for mit vedkommen. Dog syndes jeg af 21 år virkelig er noget af et mål for mig.
Jeg kan virkelig også begynde at mærke af de sidste 2-3 år er jeg nået langt i min udvikling. Er eneligt også stolt af mig selv. Af jeg har kunne udvikle mig så meget til at blive mere mig når kommunen nu blev taget ud af billedet. Der er mange ting jeg ser helt anderledes nu end jeg gjorde før, jeg er mere selvstændig og jeg tage konflikterne nu jeg render ikke bare for dem.
Generelt så tage jeg mere og mere ansvar alt fra at komme op om morgen, til økonomi og egen lærdom og uddannelse...
Jeg ved ikke om der er nogle der ude bag skærmene der kan følge mig i det her med at udvikle sig og lære sig selv bedre at kende?
Men det er sådan en periode jeg har haft de sidste 2-3 år. Og jeg bliver ved at lære.

December og Jul

Så nået vi December folkens og julen er lige rundt om hjørnet, December startet med en travl weekend for mig, Tobias kom fredag og tog hjem søndag aften og i mellem tiden nået vi at købe ind, tage til julefrokost og holde to fødselsdage så den bød ikke på så lidt, weekendten efter havde jeg fri og alligevel fik jeg bagt dejlige jødekager, havregrynkugler og pølse horn sammen med Henri og ungerne.. de er nu nogle rigtig frække unger når det først tage dem gg. Og næste weekend står den på loppemarked og juletræsfest. Ikke så lidt december byder på.
Julen skal holde ganske stille og rolig med mormor og brormand så der forventer vi hælder ikke det helt store stå hejs som jeg altid får det dårligt af. Men i år syndes jeg nu at der er taget noget hensyn for mit vedkommen men det har måske også noget at gøre med at Mor, Far og pigerne tage ind til familien i København.
Og der er heldig vis kun mormor traditionelle julefrokost mellem jul og nytår så det er jo bare super. Til nytår kigger Tobias forbi igen så det skal nok blive sjov. Og så er begge piger hjemme til nytår så det skal nok blive hyggeligt håber bare meget på at det er far der overtage maden og hyggen til nytår igen i år for han stresser ikke over det lige som mor gerne gør..
vis jeg skal være helt ærligt så er det mere hyggeligt med far i køkkenet i stedet for mor i sær når vi skal fejre nytår. 
Dejlige julesmåkager.. der blev til rigtige mange småkager ud af ganske få ting og 
så smager de rigtig godt. opskriften ligger jeg ind på bloggen snareste. 


Sne / Vinter

Ja så kom sneen og jeg må da sige den virkelig kom, det startet lørdag/søndag nat her og det snet helt til mandag aften så hold da helt op. Og vi har haft ned til -15 grader i nat.. det eneste jeg ikke brydes mig om med den kulde er at den får min ryg til at gøre ond og at det ikke lige er alle cykel stier m.m. der er ryddet for sne så det er mange steder hvor man skal af og trække cyklen igennem en kæmpe snedrive.
Men det er også vild sjovt at der endelig er kommet sne, forleden da min bror, mormor og jeg gik op til mine forældre fra min mormor leget min bror, mormor og jeg sneboldkamp som var vi 10 år gamle. Det var rigtig sjovt..
Men det er ikke kun os der syndes det er sjovt når jeg går med Susie så leger vi også hun elsker jo at lege med boldt og snebolde er lige så sjove som hende boldt inden for. Så når vi fodre kanin bliver der også lige leget sneboldt med Susie og den hund elsker det simpelthen. 

Brormand der har lavet en sne stol!

VUC skole start

Den 19 november 2012 start jeg på VUC's læringsekspatrieret og jeg må sige af jeg elsker det.. det er en super god klasse og jeg har nogle rigtig dejlige og indspirende mennesker omkring mig. undervisningen er rigtig spænde og sjov. På skemaet har vi fagene; Matematik, Dansk, Samfundsfag og et fag det hedder Samarbejde og kommunikation (forkortet til S/K) er rigtig spænde og læring fag som jeg mener mange mennesker selv min mormor på 60 år ville kunne lære noget af. Lige nu køre det bare for mig. Jeg kan smadre godt lide af alle fag er tilrettet til vær enkels persons niveau. Feks. Arbejder jeg normalt på et niveau der hedder A (svare til over HF niveau) i matematik hvor min side kammerat Mette feks. Arbejder på C (svare til 9-10 kl.) og vi arbejder sammen lige så snart vi kan fordi det er en klasse med meget samarbejde men undervisningen bliver også bedre når vi samarbejder som vi gør.. på den her måde lærerne (de fleste) underviser på kommer den viden man får delt ud af til at side på ryggen og det bliver ikke lige som i folke skolen hvor det bare går ind af det ene øre og ud af det andet.. Jeg glæder mig generelt til at komme op og i skole.