torsdag den 27. februar 2014

The Big Gay Musical, Dialoger, Regligion og hotte gay guys

Ang selve musicalen så elsker jeg virkelig deres fortolkningen af biblen, specialt det andet nummer hvor 'Eva' synger om hvordan biblen opstod, og det absurde sammen spil med at man ikke ved hvem der har skrevet biblen. filmen starter op på en ganske specialt måde med hotte engle der danser en form for step, som både er super hot og alligevel så super godt.. hele filmens start er dog en fantastik kombination af (evt) gay guys syn på hvordan biblen kunne være, men også en rigtig god kombination af nogle super sjove og dejlige gay karakter. 
I forbindelse med vores at skuespillet går vider, begynder vores karakters liv bag scenen gå skævt, regner man næsten med at deres optræden på scene også begynder at falde fra hinanden, men forfriskende nok lader produceren deres præstation på scenen forblive uændret og giver os et fantastisk stykke. mens deres liv stadig falder længer og lænder ud på et side spor, før de igen begynder at få rettet op på deres liv og finder de værdiger i livet der betyder mest for dem. 
der er faktiske også mange klingende og sjove sange med, som helt klart ville værd at høre igen, værd sang er i sig selv et virkelig godt musical nummer som fortæller noget om det at være gay eller / og religion
Det er utrolig hot og alligevel super cute af de har nogle rigtig gode scener med Brent Corrigan. og det er enligt ikke fordi det sådan er general sex scener de har med ham (som man ellers kunne være fristet til at tro).. elsker af de viser værdierne af at kunne føle sig alene og bare gerne vil havde nogle at holde i sine arme. det er nok den største værdig jeg kan lide i filmen.
og WAUW en af de ting jeg også elsker ved filmen er at en af vores main karakter, kommer ud til sine meget regiløse forældre, der dog alligevel vælger at komme til hans præmiere aften selv om de har svært ved at takle af deres søn er gay. men i selve skuespillet de spiller fortæller de også om et par regiløse forældre (?) der i sidste ende alligevel kommer til at acceptere deres søn som han var selv om han er gay. i det hele taget udfolder der sig rigtig mange værdier og dialoger der er så vigtige i den her film at det vil være umuligt ikke at kunne li den på en eller anden måde. 
Det er sjælden jeg har set en så gennemført film, med flere forskellige plot i. der skal sendes en stor ros til producer, skuespiller og andre der har været med til at skabe den her special overraskende gode film.. Vis du er til dialoger af både den ene og anden slags og alligevel gerne vil havde rigtig godt grin med på vejen er den her filmen bare den perfekte løsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar