fredag den 28. februar 2014

Cowboys And Aliens [2011]

Cowboys And Aliens ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Science Fiction / Thriller

der mangler fede og sjove replikker, ved at bruge Daniel Craige bliver filmen alt for seriøs efter min mening. Det er nogle rigtige fede effekter, plotter er lidt kedelig i starten men den bliver bedre jo mere ind i filmen man kommer. Det er ellers et helt okay plot og nogle gode skuespiller der er bare visse ting jeg ville lave om

Cleanskin [2012]

Cleanskin ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Drama / Thriller / Krimi

Jeg må desværre siger at trailer og film absolut ingen lighed giver. I traileren ligger den meget vægt på hvordan terroristerne opspore og dræbes. Det er dog bare sådan af det meste af filmen omhandler hvordan en enkel mand oplæres til at blive en terrorist. Og så er der en lille del med forræderi, opsporing og drab på de her terrorister.

torsdag den 27. februar 2014

Fire With Fire [2012]

Fire With Fire ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Drama / Krimi

Det er en mindre rolle Bruces Willis har men det gør absolut ikke filmen mindre god, de har tilgengæld søret for at hovedrollerne er godt besat med nogle yders gode skuespiller, filmen og filmen plot er rigtig godt lavet, vis jeg skulle kunne på pege noget der gerne skulle være bedre så ville det være forholdet mellem brandmændne og hvorfor ham skurken her banker den her sorte brandmand. Og i det hele taget givet besked om, om han overlever og hvad der sker når skurken nu engang er død i branden

Metallica - The Judas Kiss

The Big Gay Musical, Dialoger, Regligion og hotte gay guys

Ang selve musicalen så elsker jeg virkelig deres fortolkningen af biblen, specialt det andet nummer hvor 'Eva' synger om hvordan biblen opstod, og det absurde sammen spil med at man ikke ved hvem der har skrevet biblen. filmen starter op på en ganske specialt måde med hotte engle der danser en form for step, som både er super hot og alligevel så super godt.. hele filmens start er dog en fantastik kombination af (evt) gay guys syn på hvordan biblen kunne være, men også en rigtig god kombination af nogle super sjove og dejlige gay karakter. 
I forbindelse med vores at skuespillet går vider, begynder vores karakters liv bag scenen gå skævt, regner man næsten med at deres optræden på scene også begynder at falde fra hinanden, men forfriskende nok lader produceren deres præstation på scenen forblive uændret og giver os et fantastisk stykke. mens deres liv stadig falder længer og lænder ud på et side spor, før de igen begynder at få rettet op på deres liv og finder de værdiger i livet der betyder mest for dem. 
der er faktiske også mange klingende og sjove sange med, som helt klart ville værd at høre igen, værd sang er i sig selv et virkelig godt musical nummer som fortæller noget om det at være gay eller / og religion
Det er utrolig hot og alligevel super cute af de har nogle rigtig gode scener med Brent Corrigan. og det er enligt ikke fordi det sådan er general sex scener de har med ham (som man ellers kunne være fristet til at tro).. elsker af de viser værdierne af at kunne føle sig alene og bare gerne vil havde nogle at holde i sine arme. det er nok den største værdig jeg kan lide i filmen.
og WAUW en af de ting jeg også elsker ved filmen er at en af vores main karakter, kommer ud til sine meget regiløse forældre, der dog alligevel vælger at komme til hans præmiere aften selv om de har svært ved at takle af deres søn er gay. men i selve skuespillet de spiller fortæller de også om et par regiløse forældre (?) der i sidste ende alligevel kommer til at acceptere deres søn som han var selv om han er gay. i det hele taget udfolder der sig rigtig mange værdier og dialoger der er så vigtige i den her film at det vil være umuligt ikke at kunne li den på en eller anden måde. 
Det er sjælden jeg har set en så gennemført film, med flere forskellige plot i. der skal sendes en stor ros til producer, skuespiller og andre der har været med til at skabe den her special overraskende gode film.. Vis du er til dialoger af både den ene og anden slags og alligevel gerne vil havde rigtig godt grin med på vejen er den her filmen bare den perfekte løsning.

onsdag den 26. februar 2014

Gay kisses drunk straight (gay) guy

Total Recall [2012]

Total Recall ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Science fiction / Adventure

Det er meget lang tid siden jeg har set en Scient Fiktion film hvor der er blive kræset lige meget om teknikken som om handlingen, men inden for Sciens Fiktion genreren er det er nok den bedste film jeg har set siden Matrix, den er virkelig god, man sider dybt optaget af den fra start til slut. Og så er der også nogle gode skuespiller med.

tirsdag den 25. februar 2014

Untitled Short Film - for LCC Film and Television course application

Unknown [2011]

Unknown ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller / Mysteri

Til at begynde med kan den være lidt kejtet at se, men jo længer ind i handlen man kommer jo mere spænde bliver filmen, og jeg må sige at slutningen overrasket eneligt rigtig meget men den er på sin sære måde den enelige rigtige slutning, nogle gode skuespiller kan godt lide de har brugt flere personer som også har spillet med i Taken.

mandag den 24. februar 2014

Elliott Tittensor

Er blevet pænt overrasket i dag efter at havde slået Elliott Tittensor op. i 2010 spillet han med Boys on film 4, som enligt er en short films samling. i kortfilmen Protect Me From What i Want som er en af mine absolut favoritter blandt kort film. spiller han den her (indtryk at være) ældre fyr der lære Saleem at det er okay at føle det at være tiltrukket af en anden mand. det har altid givet mig det indtryk af Daz som han spiller er ældre og mere moden end Saleem. Men da jeg lige faldt over Elliott Tittensor fik jeg da noget af en overrasket fordi han spiller Carl Gallagher i Shameless.. altså 'Carl' har jeg ikke før nu set som en dreng der er lige i starten af teen årene og enligt ikke er noget.
Kunne havde troet at han havde spillet med Shameless fra 90'erne af og imdb havde lavet en fejl og skrevet den fra 2004-2013 af.. men da jeg slog det op på google fandt jeg et billede der overbeviste mig.. ved ikke rigtig om jeg er positiv eller negativ overrasket over da jeg har høje tanker om karakteren Daz fra kort filmen Protect Me From What I Want.. men knap så høje tanker om karakteren Carl fra Shameless

Eastenders - Johnny [coming out]

Den måde hans far tage det, er den måde alle forældre bør tage det når man 'coming out' til sine forældre. hader dog den måde moren tage det på, men faren er bare total cool. og er mere end bare okay med det... absolut ynglingsmoment er at selv om Johnny ikke selv er okay med det så står hans far op for ham. og fortæller ham det er okay..

The Hidden Cameras - Gay Goth Scene (Official Video)

True Love?

Midnights With Adam

Homophobic Westboro Baptist Church Gets New Neighbor

Arron Jackson.. er her med en af mine favorit personer, det er så fedt det han har gjort..

Two Gay Dads, Two Kids, A Normal Family

Santiago Tupper & Francisco Celhay (1)

Man On A Ledge [2012]

Man On A Ledge ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller / Krimi

Det er svært at give den her film andet end top karakteren, filmen er spænde fra begravelsen af og helt ind til slutningen, der er både kanon sjove ting og nerve spænde scener fra han vælger at gå ud på den her kant. Helt klart en film der kan ses flere gange, med rigtig gode skuespiller og to helt overraskende tilføjelser i slutningen.

søndag den 23. februar 2014

G&T season 2 official teaser promo (+playliste)

HOMOPHOBIA

To set eyes again upon your heart ♡

Catch .44 [2011]

Catch .44 ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Action / Drama / Thriller

Jeg må sige af den her film er, fortælle hvorfor og hvad der er sket, og der sker ikke ret meget andet i filmen. Og desværre er den så derfor meget kedeligt, jeg plejer at elske film med Bruce Willis og kan side og grine rigtig meget men jeg må sige at den her film virkelig skuffer mig og det er nok den eneste Bruce Willis film jeg nok ikke skal havde i mine samling, nogle okay skuespiller til en ellers dårlig film.

DodgeBall [2004]

DodgeBall ( *** 3 ud af 5 )
2004 – Komedie / Sport

Rigtig sjov film, den er dog på nippet til at blive sådan noget dumt sjov men den holder sig tilpas på måtten til at jeg rigtig godt kan lide filmen. Selve turneringerne er rigtig godt lavet og det er godt nok nogle fantasi fulde kostymer de har valg.

Say Something (I'm Giving Up On You)

Dawson's Creek - Jack & Doug 2/2

Dawson's Creek - Jack & Doug 1/2

Let's Make a Move (Gtm Montage-JJFanvids)

Squared (2013) Trailer

lørdag den 22. februar 2014

The Grudge [2004]

The Grudge ( ***** 5 ud af 5 )
2004 – Horror / Mysteri

nok den eneste sådan rigtig gyser hvor jeg virkelig har fået et gys, filmen er rigtig godt lavet og har en allertiders handling. Selve gyset er virkelig godt i filmen. Det eneste jeg nok vil kritisere er af folk ikke som sådan snakker om det når hende her pigen forsvinder. Rigtig fin også af give noget baggrundshandling.

Bring It On [2000]

Bring It On ( *** 3 ud af 5 )
2000 – Komedie / Sport

Sjov film der omhandler cheerleader det er nok den første film jeg har set omkring Cherleader og jeg blev imponeret over deres bevægelse og først og fremmest over deres teknik og den måde de træner på.

fredag den 21. februar 2014

Mission: Impossible 4 Ghost Protocol [2011]

Mission: Impossible 4 Ghost Protocol ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller

Først og fremmest vil jeg gerne lige påpege af deres gere er total fedt, og af hele filmen faktisk et et stort action brag med nogle kanon sjove scener i også. Og så kan jeg altså ikke komme uden om af Tom Cruise er en sej skuespiller og af hans spil altid får mig til af smile. Lige meget hvilken scene det er.

The Holiday [2006]

The Holiday ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Romantik / Komedie

En smadre sød og vild sjov film. Der er romantik på den gode måde, man sider ikke og føler sig flov eller ligene. Man smiler bare en helt masse og så er det vildt dejlig der er masser af sjov i den. Cameron Diaz spiller bare super godt.

Mit liv?

De sidste par dage har jeg lært noget om mig selv, jeg har lært at jeg er en 'quitter' vær gang det har været svært har jeg dropt out eller muret mig inde... Mærkeligt nok er at selv om jeg mest af alt har lyst til at gøre noget ved det og bare sige at jeg har lyst til at forsætte på skolen... Så kan jeg ikke!!
Det gør mig bange at indrømme til mig selv, at flere og flere af mine tanker kredser om piller, alkohol og cutting jeg har aldrig før skåret mig, men tanken og lysten er blevet stærkere samt lyst til at tage de forkerte piller og drikke er blevet stærkere..
Det eneste jeg har lyst til er at grave mig ned i et hul og ville kunne bruge hele dagen på at skrive og se film, så jeg kan flygte fra den her verden...
Det eneste tidspunkt hvor jeg virkelig kan grine og smile så det gør ondt i læberne eller græde så det helt gør ondt i brystet er når jeg ser film eller skriver.. Jeg er træt af at putte min maske på når jeg går ud af min dør... Jeg er træt af at føle ingen ting... Men mest af alt er jeg træt af at spille skuespil for at min liv ikke skal ændre sig til det værre!! 

torsdag den 20. februar 2014

Ice Age 4 [2012]

Ice Age 4 ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Anime / Adventure / Komedie

Man skulle tro af de efter hånden ikke kunne lave flere ice age film men de bliver bare ved og ved uden af blive ringer. Dette er endnu en film med total sjov humor og både et spændes og kanon sjov plot. Den er helt klart den bedste i rækken men skal ikke undre mig de laver en som er endnu bedre. Filmen er rigtig godt lavet og elsker de karakter de tilføjer til familien virkelig en sjov film i top klasse.

Megamix 90's

What does the fox say? (Minions Version)

Everybody Dance Now!

Baby Vuvu aka Cutest Baby Song in the world - Everybody Dance Now - Full...

Agron & Nasir || Clever strategy

VALENTINES DAY SURPRISE (+playliste)

ThePianoGuys - Let It Go (Disney's "Frozen") Vivaldi's Winter

I think I do (Gtm-JJFanvids)

Blaine & Xander (Shape of my heart-JJFanvids)

Love is in the Air (Gtm Montage-JJFanvids)

The Hinterlands - Episode 6: "Worthy" (+playliste)

The Ultimate Stendan Story

Expert Ways To Handle Wrong Number Texts

Let's Live Forever (Gtm Montage-JJFanvids)

"Return to Love" gay themed

onsdag den 19. februar 2014

Manuel and Lalo (Floating in Me) (Gtm-JJFanvids)

The Magic of Gay Love Suite 2013 Part 7

Glee - Kurt And Blaine's Big Kiss

Florence and the machine - Never let me go Lyrics HD

"I love you, but I can't..."

The Gay Short Films of Branden Blinn

The Wilding, Alemania 2012 / Gay Themed

I Wanna Feel Your Love (Gtm Montage-JJFanvids)

coming out to my bestfriend, does it get better?

Skin Deep the Series - Full 10 minute Teaser video

Ice Age 3; Dinosaurerne Kommer [2009]

Ice Age 3; Dinosaurerne Kommer ( ***** 5 ud af 5 )
2009 – Action / Adventure / Anime

Man skulle tro af de ikke kunne lave flere film uden den blev for ensformig men jeg må sige de har endnu en gang over gået nummer to og tre. Endnu en sjov og kæmpe latterbrøl af en film. Og meget fornyende af bruge dinosaurerne

Coming to Terms

'Ronan's Escape' - Short Film on Bullying [HD]

Eli Lieb - Young Love (Official Music Video)

Telling my dad that I am gay-LIVE

Eric the Short Film

tirsdag den 18. februar 2014

Ice Age 2; The Meltdown [2006]

Ice Age 2; The Meltdown ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Action / Adventure / Anime

Ja der var jo ikke de høje forventninger til den første film men nu hvor man har set nummer et så har man forventninger til toer og jeg må sige den skuffer bestem ikke. Filmen er endnu sjove og med et mindst lige så spænde plot

mandag den 17. februar 2014

Ice Age [2002]

Ice Age ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Anime / Adventure / Komedie

Første gang jeg så Ice age tænkt jeg lidt over hvad var det her for en type tegne film og hvad kan jeg forvente. Jeg kan ikke sige andet end jeg fik et latter brøl uden lige. Stemmerne passer perfekt, handlingen er smadre spænde og man forventer ikke for lidt af den. Den perfekte børnefilm

Life On Mars - Sam Tyler tied up to bed

Stand Up! - Don't Stand for Homophobic Bullying. Excellent film & vital ...

Think Of England

søndag den 16. februar 2014

Abduction [2011]

Abduction ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Action / Drama / Mysteri

Jeg troet af jeg kunne ville kunne se Taylor Lautner som Jacob fra twiligt men den her rolle syntes jeg falder ham helt naturlig og jeg kan godt se ham i andre roller, som er rimelig dejlig. Selve filmen er overraskende god og byder på mange gode overraskelser. Den er nem af følge med i fordi de ligger handlingen frem mere end en gang.

Inside Man [2006]

Inside Man ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Drama / Thriller / Krimi

det eneste jeg ikke rigtig kan lide ved filmen er den måde optagelserne under forhøret er lavet, det syndes jeg er komplet dumt grafisk lavet. Musikken er meget specielt med alligevel så skiller den sig til pas ud uden af være dårlig. Og nogle gode skuespiller. Utroligt udtænkt plot som virkelige er flot udført

Jim Verraros You turn it on(Kisses gay version)

lørdag den 15. februar 2014

City Of Men [2008]

City Of Men ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Drama / Krimi

En sandfærdig film om hvordan livet er i de Rio. Er en smule imponeret over hvor godt filmen er lavet når den nu ikke er en af de her store Hollywoods film. Kan godt lide af filmen har flere aspekter og af de kommer tydeligt frem i hele filmen. Efter min mening er slutningen passende til sådan en historie

Brave [2012]

Brave ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Anime / Adventure

Det eneste sådan negative jeg har af sige om filmen er af i det de vælger bjørne som dyret ligger de sig rigtig meget op af bjørnebrødrende som jeg absolut ikke kan lidt. Men jeg elsker af de har lavet børnene så rødhåret og af pigen er så drenget og så god med våben i stedet for de mere adelige ting.

Curta - Eu Não Quero Voltar Sozinho

Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

Wifi Fun


Fald over den her på Tumblr


[Pump It Up] Beethoven Virus (Remix) (135bpm)

Diana Boncheva feat. BanYa - Beethoven Virus Full Version

Beethoven Virus DDR Level Asian

"Bears Love Me" Gabriel Iglesias Standup Revolution

"Martin and Siri" Gabriel Iglesias Standup Revolution

TOP SECRET Drum Corps

James Blunt Tears And Rain

James Blunt - She will always hate me (Lyrics)

Getting Over Him (Gay)

Violin (2012) - Gay themed short film

MBLAQ - This is war (전쟁이야) MV [eng subs + romanization + hangul]

fredag den 14. februar 2014

Looper [2012]

Looper ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Sciens Fiction / Krimi

En rigtig fed film, det er første gang jeg ser Bruce Willis være ond over for børn i nogen film, en overraskende afslutning men aldeles passende efter min mening. Det første stykke af filmen er en del kedelig men lige så snart man rammer selve handlingen er filmen rigtig fed og helt klart værd af se.

Barbie: The Princess And The Popstar [2012]

Barbie: The Princess And The Popstar ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Anime / Familie

En super sjov og dejlig film. Med nogle specialt gode sange. Filmen har sin helt egen charme og selv om der finde mange film hvor personer bytter roller må jeg sige af den her film er helt og aldeles sin egen. Super film stemmer og nogle kanon gode sange der er til af synge med på. Og selve filmen er flot lavet

torsdag den 13. februar 2014

Pixar Short Films Collection Vol. 1 [2007]

Pixar Short Films Collection Vol. 1 ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Familie

en smadre sød samling af nogle af de mange kort film Pixar og Disney har lavet gennem årende, på denne dvd er der feks mine ynglings kort film med Det Glade Får og Det Rene Pip som jeg finder rigtig morsomt. Vis man ikke lige har tid eller lyst til en af de mere lange film men gerne vil grine lidt så er det her en af dem man skulle sætte på.

onsdag den 12. februar 2014

Taken 2 [2012]

Taken 2 ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller / Krimi

Jeg kan sige så meget af den er ikke skuffende men den overrasker ikke. Den passer perfekt som en efter følger til Taken. Filmene med Liam Neeson i hovedrollen har det desværre med af blive en smule for seriøse. Men jeg må sige af de klaret det flot med lige af balancer på kanten. For mit vedkommen du der sagtens være mere sjov i filmen.

Gay Twins Share Their Coming Out Story

tirsdag den 11. februar 2014

Sinbad: Legend of the Seven Seas [2003]

Sinbad: Legend of the Seven Seas ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Adventure / Fantasi / Anime

En rigtig sjov og sød børnefilm som har lidt en krydsning af Pirater of the caribien og Aladdin. Filmen er rigtig godt lavet og replikker og handler er der gået i dybten med så den blev endnu mere sjov og alligevel med et skide godt plot. Og det er da noget godt musik de bruger hele filmen igennem.

mandag den 10. februar 2014

The Mummy Returns [2001]

The Mummy Returns ( *** 3 ud af 5 )
2001 – Action / Adventure / Fantasi

Endnu en i række, ja man kan vel sige af den her Mumie ikke kan blive ved med af overleve og alligevel så vender han tilbage gang på gang. Ikke fordi det er upassende men handlingen kan godt blive lidt af det samme og det samme. Men alligevel så er filmen ret så interessant på sin egen måde.

søndag den 9. februar 2014

Blades of Glory [2007]

Blades of Glory ( *** 3 ud af 5 )
2007 – Komedie / Sport

En vild sjov film med ice-skøjter, filmen ligger ikke så meget vægt på det elegante eller på dramaet mellem visse hold. Og det giver filmen et frisk pust og hele filmen bliver kun sjover af at skøjterne er næsten voksende mænd.

Centurion [2010]

Centurion ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Adventure / Drama

En film der overrasker og har et rigtig interessant plot. Filmen er rigtig godt lavet, og den drager virkelig en med ind i en anden verden. Det mindre en smule om Gladiator og alligevel har den 100 procent sin egen handling og sin helt egen helte.

Ventet på Louise da hun kom hjem


Nyeste Art work

Mit nyeste lille art work; movie poster fra hver film jeg ind til vider har anbefalet.. må sige at jeg var overrasket over hvor mange der var og hvor meget de kom til at fylde..

les bleus gay storyline (playliste)

les bleus gay storyline (playliste)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLMahMkNcBhSK-yq_ef0hTyQVE0BeWrom4

TorQ Percussion Quartet plays Stinkin' Garbage, by E.Argenziano

Gay People Nonsense: Twink Edition!

James Blunt - Why Do I Fall

Gay Short Film (Coming home)

Gay Couples - Never Let Me Go

lørdag den 8. februar 2014

Joseph: King of Dreams [2000]

Joseph: King of Dreams ( *** 3 ud af 5 )
2000 – Anime / Adventure / Biography

Selv om man ikke er til de her bibelske historie eller ikke tro på gud og så vider, så er det en allertiders børnefilm alligevel. Det er en god tegene film den er værke af den nye eller den gamle type men den er sådan en mellem ting.

Seabiscuit [2003]

Seabiscuit ( *** 3 ud af 5 )
2003 – Drama / History / Sport

En sød heste film der virkelig viser af med venskab og tro kommer man langt. Løbene i filmen er rigtig godt filmet. De skader og uheld der er med i filmen er rigtig godt lavet, og frem for alt er det en rigtig god og troværdig historie de fortæller. Jeg syntes dog godt af replikker og nogle dele af handlingen godt kunne være arbejdet noget mere igennem.

fredag den 7. februar 2014

The Book Of Eli [2010]

The Book Of Eli ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Adventure / Drama

En helt special film om at overleve jordens undergang. Jeg vil først og fremmest lige rose den måde hele verden er bygget op på og de skuespiller de har valgt er de helt rigtige. En smadre god film med et rigtig flot plot og nogle gode scener. Slutningen er også rigtig god og passende når man tænker over hele plottet.

The Nest [2002]

The Nest ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Action / Thriller / Krimi

Endelig en god fransk action film der har en handling der betyder noget og som man kan finde hoved og hale på. Nogle helt okay skuespiller og et rigtig interessant plot, hele skud scene i slutning af filmen er overraskende godt lavet. Dog syndes jeg den slutter lidt brat mere end jeg havde forventet.

torsdag den 6. februar 2014

Cop Out [2010]

Cop Out ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Action / Komedie / Krimi

Det er ikke bare Komedie det er virkelig dumhed uden lige og det mindste den noget på i min verden for den må godt være sjov men ikke så blondine dumt som det er. Men den er da sjov og der er nogle fede action scener i filmen. Hele plottet er rigtig godt lavet.

onsdag den 5. februar 2014

Spirit; Hingsten fra Cimarron [2002]

Spirit; Hingsten fra Cimarron ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Komedie / Adventure / Anime

En vild dejlig heste tegnefilm, flot lavet og med nogle rigtig dejlige scener. Først og fremmest er jeg virkelig glad for sangene i filmen de er virkelig gode. Der er ikke mange replikker men det har ingen betydning for filmen er rigtig god uden også.

tirsdag den 4. februar 2014

Hidalgo [2003]

Hidalgo ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Adventure / Western

En god og narve pirrende film om et helt special heste væddeløb. Der er nogle barske scener en i mellem, men alt i alt har filmen et rigtig godt plot der ikke komme til af ligene nogle af alle de andre heste film der nu engang er.

mandag den 3. februar 2014

Ghost Rider [2007]

Ghost Rider ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Fantasi / Thriller

det er flot lavet når han forvandler sig til Ghost Rider. Men hele plottet er lidt kedelig i det. Den er rigtig god når man ser den første gang men det er en film man nok ikke komme til af se mange gange for den bliver lidt hurtig kedelig når man har set den et par gange.

søndag den 2. februar 2014

Skyfall 007 [2012]

Skyfall 007 ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Adventure / Thriller

Kan beskrive filmen med to simple ord skuffelse og kedelig. Og alligevel giver jeg den 4 stjerne. Jeg syndes filmen er humor forlad og den vare alt for længe. Den nye rolle besætning på noget af ledelsen og specialt Q er skuffende og dele af filmen er simpel hen ret kedelig. Plottet og nogle af skuespiller er virkelig i top klasse men den er for langtrukken og humor forladt.

Friends With Benefits [2011]

Friends With Benefits ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Komedie / Romantik

Jeg elsker den måde Jamie gør New York levende på, men føler virkelig byen. Hele filmen er enorm sjov og hudløs ærlig, jeg havde tænk af det nogle bare alt sammen handlet om kærlighed og så vider, men jeg blevet meget glædelig over af hele filmen faktisk handlet om ærlighed, venskab og af føle man er i stykker inden i. af venskab så første til kærlighed er bare en af de dejlige ting i denne film. Syndes deres sorte humor bare er genial.

lørdag den 1. februar 2014

Sweet Home Alabama [2002]

Sweet Home Alabama ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Komedie / Romantik

nok den første Romantik / Komedie jeg anbefaler, og jeg kan ikke sige andet end den er dejlig og smadre sød og sjov. Man kommer virkelig til af føle deres forhold uden af det går i dybten. Men smadre god film.

Shoot 'Em Up [2007]

Shoot 'Em Up ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Komedie / Krimi

Der er så mange effekt ting der ikke vil kunne lade søg gøre i virkeligheden af filmen nærmest bliver til en komedie. Og man kan da ikke sige andet end Clive Owen er den perfekte til sådan en hovedrolle. Der ligges vægt på skyderierne og ikke så meget på handlingen af hvad der nok er meget godt for den kan virke lidt tam. Det den vinder på er de her useriøse effekter.