onsdag den 26. marts 2014

Spørgsmål liste

i dag kunne jeg tilføje flere spørgsmål og svar til den liste jeg har liggende med spørgsmål til min hjemmeside.. og ville lige dele dem med jer da det enligt var nogle ret gode spørgsmål og svar der kom op.

Hvilken gay serie kan du forslå?; det er meget afhængig af hvad man er til for der er The New Normal for dem der gerne vil se noget omkring gays der vil lave en familie og som indholder ægteskab og børn men som ikke har nogle decideret gay romantiske scener af den gode slags. Men det er også den helt anden boltgad som er Queer oas folk, som handler meget det om at være gay og deres problemer, og så har de nogle rigtig hotte og mange super gode og romantiske erotiske scener. De to jeg har nævnt her er bare dem med main karakter, der er også andre serier som fx Glee der har et ret så populært gay par i kurt og Blain, men det er kun en teen serie der er ikke rigtig noget seriøs over den. Men der er også Oz som er en fængsel udgave af et gay par, den er dog meget psykisk triller agtig og man hved ikke rigtig hvor main karaktererne helt præcis er i hver deres forhold osv.. men nogle af de gode serier med bi / lead gay karakter er der blandt andet at nævne Southland, Dantes Cove og en del tyske som soap serier. Være dog opmærksom på af mange af de tyske serier med gay karakter ikke er så interessante efter de har haft det en million skænderi over få episoder, her i blandt at nævne Olli og Christian fra Verbotene Liebe som er et rigtig sødt par, men har så mange useriøse skænderier og historien gentage sig selv en hel del gange. Og så er det også lige i den her serie af når det ene gay par ryger ud kommer der et nyt ind eller der er flere og de har ingen idé om af de begge er med i samme serie. Det er nogle som er meget typiske for de tyske og franske soap serier.

Hvilken non-main gay serie kan du forslå?; som jeg svaret på tidligere så er der mange non-main gay karakter serier at se, her i blandt er nogle af mine favoritter Soutland og 90210 som er har den her bi gay karaktere men på ingen måde enligt har en seperat historie omkring dem. Men der er også serier hvor det bare ser ud som om af den her gay karakteren bare er lavet som et ekstra lille krydderi til serie her i blandt Revenge.

Hvilken serie kan du ikke forslå vis man vil se noget med gay karakter? Queer as folk, som er en af mine ynglingsserier special fordi de har nogle ret hotte og romantiske gay scener, men også Oz vis man kan håndtere det psykiske thriller og triste slutninger. Men vis man er den større youtube bruger kan storylines af den tyske serier Verbotene Liebe, den franske Les Bleaus og de to britiske Emmersdal og Hollyoaks vil dog ikke anbefale at man ser Christians og Ollis storyline fra start til slut med mindre du er den store fan af at høre på kæreste problemer ikke bare fra Christian og Ollie men også fra næsten alle andre omkring dem.

Hvilken soap med gay par vil du fraråde?; Jeg vil som sån ikke fraråde at se nogle af dem men jeg vil gerne advare mod Verbotterne Liebe's Christian og Olli, som køre deres historie i ring. Og har rigtig mange kæreste psykologiske udredning ikke bare med hinanden med med stor set alle de kender og det kan være rigtig trivielt at høre om, nogle af deres mere romantisker scener og få af deres skænderier er dog næsten et must. Emmersdag's Aaron og Jackson, der fortæller os en rigtig god historie lige ind til Jackson bliver lammet, her fra begynder deres storline kun at byde på triste historier af hvad der ikke er værd at se, efter min mening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar