mandag den 31. marts 2014

The Night Before Christmas [1993]

The Night Before Christmas ( *** 3 ud af 5 )
1993 – Anime / Familie / Fantasi

Det er nogle speciale film ham Tim Burton han laver, og jeg kan ikke rigtig sige om jeg kan lide det her dukkespil eller ej, det jeg nok bedst kan lide ved hele filmen er sangene, handlinger er helt okay og det er rimeligt sjovt sådan som personerne er lavet, men det den vinder mest på for mit ved kommende er sangende som efter mine mening er rigtig klingende og super gode

En Tanke

Syndes det engelsk system med boyfriend, girlfriend, fiacé, wife, husband, partner osv vider er ret så interessant, fordi du som i det danske system med kæreste, forlovet, kone, mand, partner har mindre mulighed for at vide kønnet af den 'partner' der er tale om fx.
"My boyfriend is cute" Siger han / hun. og derved ved du af personer der er sød er en mand/dreng, og det er det samme vis du bruger girlfriend.. men i det danske når han eller hun siger kæreste kan det være begge køn. det kan på sin vis være 'nemmer' at skjule vis man er gay, da du ikke afgiver kønnet på din kæreste vis du vælger at bruge den fortolkning. hvor i det engelsk har du to muligheder enten at fortælle at du er gay eller straight. (af hvad der jo enligt ikke er færre) med fiancé er det en anden måde.
lige meget om du bruger det engelske fiancé eller det danske ord forlovet. så vil du på ingen måde udgive personen køn. men når i så bliver gift så ville det være mest normal af bruge de engelsk ord Wife eller Husband, lige ledes ville man bruge ordene Kone eller mand i det danske. og det afgiver helt klart personens køn.
der er dog så nogle per der bruger ordet partner, det er et intet kønt ord, men der er rigtig mange der knytter det til gay personer, lige ledes fiancé og forlovet som også er intet køn, der tit knyttes til at være en kvinde.

Grandma Dancing to "Ice, Ice, Baby"

søndag den 30. marts 2014

De Frygtløse, the muuhvie [2004]

De Frygtløse, the muuhvie ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Familie

En rigtig sjov, og særdeles anderledes og hundred procent rigtig amerikansk tegne film af sin bedste klasse, den har et virkelig interessant og humoristisk plot, den kan klart anbefale, og som altid med en Disney film så høre der rigtig mange gode sange med til den så jeg nød virkelig filmen.

Disney Princess Enchanted Tales – Follow your Dreams [2007]

Disney Princess Enchanted Tales – Follow your Dreams ( *** 3 ud af 5 )
2007 – Familie

en special måde at se to af disney prinsesser på og jeg kan ikke rigtig sige om det er godt eller dårlig, der er nok nogle ting hvor jeg spørg mig selv, hvorfor ser vi ikke ham? Eller hvorfor har man aldrig hørt om det før nu? Altså ting der absolut ikke passer ind men også ting der kommer til at passe rigtig godt ind i den vidre film.

lørdag den 29. marts 2014

Mickey's House of Mouse – The Villains [2002]

Mickey's House of Mouse – The Villains ( *** 3 ud af 5 )
2002 – Familie

det absolut bedste ved de her film er af der er så mange forskellige Disney figuren med så man sider og gætter hvem der er fra hvilken film og hvem man har set og ikke set, men det giver også en rigtig god mulighed for af se nogle af de helt gamle små tegneserier med mickey mouse, fetmule og anders and.

Piglet's Big Movie [2003]

Piglet's Big Movie ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Anime / Adventure / Familie

Jeg syndes af Peter plys, tigerdyren og de andre dyr i hundredemeterskoven god kan være ret selviske specialt over for gislig men den er film syndes jeg giver grisling den stolthed og helte status som han fortjener. Rigtig god film med et særdeles godt plot. Jeg ville være stolt af at kalde gisling min ven.

fredag den 28. marts 2014

Fun and Fancy Free [1947]

Fun and Fancy Free ( *** 3 ud af 5 )
1947 – Anime / Familie / Musik

en fortælling der vækker mindre af bandomsfjernsyn, en allertiders fortælling med de bedste og sjoveste eventyr fra Disney, når man tænker på af den er udgivet i 1947 er jeg rigtig overrasket over hvor godt den er lavet. Endnu en gang en rigtig god fortællingen og rigtig sjovt også.

The Reluctant Dragon [1941]

The Reluctant Dragon ( *** 3 ud af 5 )
1941 – Anime / Familie / komedie

En rigtig sjov og særdeles anderledes Disney film, man kommer til at grine rigtig meget og den er spænde at se fordi man lidt oplever den måde en tegne film kommer til verden på, og han får lov at se lidt af Walter Disneys værksted. Super hyggelig film.

Noget af det YT kan byde på

Jeg syndes TheNerjaveika youtube bruger har nogle ret spænde og gode video liggende, så vis du er interesseret i blandt andet noget asiatiske gay dramaer og så vider skulle du tag at tjekke ham profilen ud. der ligger blandt andet også nogle ret så cool gay team Disney film der er redigeret rigtig godt.. tjek det ud :)

Agron & Nasir || Clever strategy

En ret så fed måde de har valgt at lave teksterne på


Gale Harold

Kan vi lige stoppe op et øjeblik og tag et kig på Gale Harold? det er enligt først gået op for mig i dag hvor meget Gale Harold har spillet med i. i det jeg lige lande på hans IMDb side. ( Gale Harold ) de fleste af jer der følger den er blog vil nok vide at det er Gale Harold der spiller min favorit gay karakter i Queer As Folk nemlig Brian Kinney. jeg har altid opfatter ham som den her utrolige hotte gay skuespiller der ikke havde spillet med i så meget andet. men blev pænt overrasket over at jeg har set ham i mindst 3 andre serien uden at vide det.. blandt andet The Unit som er en af mine favorit serier også og som jeg faktisk har på dvd, men han er ret så forklædt, tag et kig for jer selv i billederne her..

Syndes der er utrolig sejt at Gale Harold har haft nogle ret så store roller i Vanished som Agent Graham Kelton, Desperate Housewives som Jackson Vranddock, Hellvats som Julian Parrish, The Secret Circle som Charless Meade og Defiance som Connor Lang. der er en del Science Fiction og Drama i det han har spillet med i. ud over det har han også medvirket i rigtig populære serier som CSI New York og Greys Anatomy for uden Desperate Housewives som alle tre er serierne der er ret så godt kendte.
Der ligger nogle rigtig gode portrætter af Gale Harold over hele nettet, men mit favorit er dem er fra nycastings.com som har spurt ind til blandt andet hans gay skuespil i Queer As Folk og hvordan han kunne spille ret godt. Gale Harold giver selvfølgelig nogle sjove og gode svar som jeg syndes der er værd at læse vis man har ham som en favorit skuespiller som mig.

Det omtalte portræt;

What was the audition like for "Queer As Folk?”
“When that audition happened, I had already decided to leave Los Angeles. I hadn't decided where I was headed but it was going to be either Chicago or New York. I couldn't decide which because I had $5 to my name. The cart was definitely before the horse.

Vanished; Gale Harold helt til højre
I had no reservations about the part. I had reservations about auditioning. I was slightly traumatized by my 99% record of rejection. I had been cast in one part. That film was a blast, but I was still trying to toughen up to survive the brutality of the other 99%. I didn't believe I'd ever get another job in front of a camera, and wanted to figure out if I could cut it on stage in New York or Chicago. At the audition I read from sides for Linda Lowy, the casting director, and I read with her associate John Brace. I had seen the original on a VHS tape my girlfriend had. I thought Aiden Gillen was a total badass, but didn't think it would ever work as an American adaptation. Anyway, I'd vowed this would be my last Los Angeles audition. Apparently it went well.

There were a series of callbacks which required a haircut (I think), and the purchase of a suit I couldn't afford. The callback and test process was a nail-biter. The strangeness of performing in a boardroom environment surrounded by executives was so intense I might as well have been walking through a remake of the video for ASHES TO ASHES by David Bowie. And that was only slightly less bizarre than an actor who was testing for the character of Michael telling me he wasn't going to kiss me just before we went into the room. Had he even read the scene? We'll never know...”

Once you had the part, what type of research did you do to portray the selfish, gay Brian Kinney?
“I had enough gay friends to have taken a few spins through the happy bars of San Francisco (where I lived for almost nine years) and Los Angeles. And I grew up in Atlanta. I'd worked and lived in mid-town for a few years, so a lot of the 'social' research was already done.

The Unit; Gale Harold (næsten ikke til at kende)
My take on Brian was foremost one of free will. It seemed to me that the most direct way to find him was to underplay all the cliches. He simply wanted men and believed he was right. He had no need to question himself. Of course those were my angles. How he came across was the result of those choices I made blended with the way the part was written, shot and edited. I kept returning to my belief that his sexuality was not up for debate by anyone, himself included. That was very freeing, and it inspired me to deflect all speculation about my own sexuality. I'm straight, but the character was too important to me to muddle his world with my private life. As a nobody, I got away with that deflection. I think it may have helped to introduce Brian as a believable gay man. Maybe not. However it played, it's been out of my hands for a long time.”


Brian Kinney was a very strong character to bring to American television at the time. Did you have any fears or thoughts that people around the globe would say you're not properly portraying a gay man?
“Hell no! Well, I say that now with the benefit of hindsight. Seriously, at the time I was just a naive hetero thinking that all gay men would slap me on the back and say "right on". I was basically unfazed by gay culture as I understood it. But I hadn't even scratched the surface of what it means to grow up and survive being gay in America. In the 13 years since QAF hit America, much has changed. Thank goodness for that. But honestly, I was not prepared for the affect that role would have. I probably thought that because I was a serious devotee of Burroughs, and Cocteau, and Genet, I had a deep understanding of gay culture. I wasn't even close! And I definitely wasn't prepared for the backlash I got from those who saw me as an unwelcome trespasser.”

Did you at any point feel uncomfortable when having such intimate scenes with other men?
The Secret Circle; Gale Harold i forgrunden somCharless Meade
“Revealing yourself, physically or emotionally, to cast and crew is frequently uncomfortable. But it is essential if you want to to tell the truth. I felt more at ease being bold with some than I did with others. I was incredibly fortunate to have worked with Randy Harrison as Justin Taylor. We share enough taste in music and art to have had a real camaraderie, and luckily that evolved into a deep friendship.”

What's your advice to actors who will be doing same-sex scenes for the first time?
“Tricky question. I'm no expert. All I can say is that if you are fortunate enough to be playing a character who is developed enough that you can mine his or her identity-which isn't always the case-decide what or how the character behaves before and after sex. Basic. And then be yourself. Kiss well and passionately (if that makes sense), and move like you mean it!”

Anything else you'd like to say?
“Stay tuned!”

HELE PORTRÆTTET KAN LÆSES HER!!

Best gay kisses movies - Thank You for Loving Me

torsdag den 27. marts 2014

Hart's War [2002]

Hart's War ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Drama / Krig

Det er noget af en magt kamp denne film fortæller os, ikke nok med at vi er i en krigsfange lejre under anden verdenskrig, den viser os, nogle af krigens mest ædle sider som man sjælden for lov at se. Men denne magt kamp mellem Bruce Willis og Colin Farrell kommer virkelig til syne når Lincoln bliver anklaget. Snart finder flere af dem ud over at dette dækker over den sidste krampe trækninger af anden verdens krig. I sandheden en rigtig god film, med en bemærkelsesværdigt plot og nogle super gode skuespiller.

onsdag den 26. marts 2014

Information

Til jeres information så er bloggen opdateret med film anbefalinger og der er planlagt film anbefalinger frem til den 17 April. der vil med en vis garanti ikke være flere problemer ind til vider.

Dredd [2012]

Dredd ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Science fiction

Jeg er ikke den store tilhænger af slow scenerne, men selve handlingen er rigtig godt, og det kan godt være at deres virkelighed virkelig er barsk, men efter min mening er den et rigtig godt bud på fremtiden efter min mening, måske ikke lige alt sammen men det meste af filmen. Rigtig godt plot og nogle super gode skuespiller.

Spørgsmål liste

i dag kunne jeg tilføje flere spørgsmål og svar til den liste jeg har liggende med spørgsmål til min hjemmeside.. og ville lige dele dem med jer da det enligt var nogle ret gode spørgsmål og svar der kom op.

Hvilken gay serie kan du forslå?; det er meget afhængig af hvad man er til for der er The New Normal for dem der gerne vil se noget omkring gays der vil lave en familie og som indholder ægteskab og børn men som ikke har nogle decideret gay romantiske scener af den gode slags. Men det er også den helt anden boltgad som er Queer oas folk, som handler meget det om at være gay og deres problemer, og så har de nogle rigtig hotte og mange super gode og romantiske erotiske scener. De to jeg har nævnt her er bare dem med main karakter, der er også andre serier som fx Glee der har et ret så populært gay par i kurt og Blain, men det er kun en teen serie der er ikke rigtig noget seriøs over den. Men der er også Oz som er en fængsel udgave af et gay par, den er dog meget psykisk triller agtig og man hved ikke rigtig hvor main karaktererne helt præcis er i hver deres forhold osv.. men nogle af de gode serier med bi / lead gay karakter er der blandt andet at nævne Southland, Dantes Cove og en del tyske som soap serier. Være dog opmærksom på af mange af de tyske serier med gay karakter ikke er så interessante efter de har haft det en million skænderi over få episoder, her i blandt at nævne Olli og Christian fra Verbotene Liebe som er et rigtig sødt par, men har så mange useriøse skænderier og historien gentage sig selv en hel del gange. Og så er det også lige i den her serie af når det ene gay par ryger ud kommer der et nyt ind eller der er flere og de har ingen idé om af de begge er med i samme serie. Det er nogle som er meget typiske for de tyske og franske soap serier.

Hvilken non-main gay serie kan du forslå?; som jeg svaret på tidligere så er der mange non-main gay karakter serier at se, her i blandt er nogle af mine favoritter Soutland og 90210 som er har den her bi gay karaktere men på ingen måde enligt har en seperat historie omkring dem. Men der er også serier hvor det bare ser ud som om af den her gay karakteren bare er lavet som et ekstra lille krydderi til serie her i blandt Revenge.

Hvilken serie kan du ikke forslå vis man vil se noget med gay karakter? Queer as folk, som er en af mine ynglingsserier special fordi de har nogle ret hotte og romantiske gay scener, men også Oz vis man kan håndtere det psykiske thriller og triste slutninger. Men vis man er den større youtube bruger kan storylines af den tyske serier Verbotene Liebe, den franske Les Bleaus og de to britiske Emmersdal og Hollyoaks vil dog ikke anbefale at man ser Christians og Ollis storyline fra start til slut med mindre du er den store fan af at høre på kæreste problemer ikke bare fra Christian og Ollie men også fra næsten alle andre omkring dem.

Hvilken soap med gay par vil du fraråde?; Jeg vil som sån ikke fraråde at se nogle af dem men jeg vil gerne advare mod Verbotterne Liebe's Christian og Olli, som køre deres historie i ring. Og har rigtig mange kæreste psykologiske udredning ikke bare med hinanden med med stor set alle de kender og det kan være rigtig trivielt at høre om, nogle af deres mere romantisker scener og få af deres skænderier er dog næsten et must. Emmersdag's Aaron og Jackson, der fortæller os en rigtig god historie lige ind til Jackson bliver lammet, her fra begynder deres storline kun at byde på triste historier af hvad der ikke er værd at se, efter min mening.

tirsdag den 25. marts 2014

Red Dawn [2012]

Red Dawn ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Action / Krig

Jeg må sige at jeg lige afsløre en stor ting i handlingen og det er at, jeg mener ikke det er det rette af broren dør næsten i slutningen. Mener absolut ikke han skulle dø, og det tvister så slutningen for mig. Men eller en super god og underholdene film som har nogle rigtig gode skuespiller. Kan ikke lide lillebroren men det er jo smag og behag.

mandag den 24. marts 2014

My Straight Son Official Trailer - TLA Releasing

Gay Couple or Straight Friends

Safe [2012]

Safe ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller / Krimi

Endnu en god film med Statham det er dog ikke så tit man ser han spiller over for børn men jeg må sige af det er et rigtig godt plot men nogle rigtig gode skuespiller. Kan godt lide at statham er en kile mellem flere forskellige kimindle grupper og at han selv har haft en baggrund med de ”durty” cops. Han slås mod

søndag den 23. marts 2014

Captain America The First Avenger [2011]

Captain America The First Avenger ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Science fiction / Adventure

Jeg troet ikke jeg skulle forvente noget af en film som Captain America, men jeg må sige jeg blev rigtig positiv overrasket over den her film. Til at starte med syndes jeg den er lidt flad i det specialt fordi jeg er til seje våben som i Avenger og smarte kommentar som Iron Man men selv om den her film kun har Maks halv af dette er den stadig rigtig god

Die Hard; A Good Day To Die Hard [2013]

Die Hard; A Good Day To Die Hard ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Thriller / Krimi

Jeg må sige af den er noget helt andet end de andre Die Hard film, men den skal helst klart også tilføjes til samlingen den får ikke + lige som de andre da jeg syndes der mangler lidt af den er originale Die Hard komik, Scener er dog enorm godt lavet stort plus der. Det var med glæde der blev præcenteret endnu en Die hard film, men så skal den nok også stoppes her. Mens legen stadig er god

lørdag den 22. marts 2014

Chugyeogja [2008]

Chugyeogja ( 3 ud af 5 )
2008 – Thriller

de her mere asiatiske krimi film kan være en del rå og jeg må sige af den her har godt nok sat sine spor, det er sjælden af man ser så rå en krimi film kultur i det europariske eller amerikanske film kultur. Selve plotter er rigtig godt men der er mange løse ender, og der mangler maget beskrivelse og forholds information. Samt det er let at blive forvirret over hvem der er hvem og hvad deres formål er.

Cleaner [2007]

Cleaner ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Krimi / Mysteri / Thriller

En dybte gående film om hvordan det er at miste nogen tæt på sig, at man ligger ens livsstil om. Men den handler også om tro, håb og venskab, hvor let det er at foræde en der er så som en makker, når ens familie og kærlighed bliver bragt i fare.

fredag den 21. marts 2014

The Whole Ten Yards [2004]

The Whole Ten Yards ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Komedie / Thriller / Krimi

denne type film er normalt ikke noget for mig men jeg tænkte af nu hvor Bruces Willis var med i den kunne den da ikke være så dårligt og i princippet har jeg jo også set ni fod under. Filmen er ret så sjov jeg kan dog ikke lide den type rolle som Bruces Willis er, men jeg må sige det er noget af en humør bombe den her film.

DreamWork Kortfilm Volume 2 [2006]

DreamWork Kortfilm Volume 2 ( ** 2 ud af 5 )
2006 - Familie

det er altså sjovt når DreamWork laver kortfilm de er rigtig humoristiske og så er det tit små glip eller gengivende personer fra ens ynglings tegnefilm som bare gør det hele endnu mere sjov, kan varmt anbefales vis man har lyst til at grine lidt.

torsdag den 20. marts 2014

Phineas og Ferb i den anden dimension [2011]

Phineas og Ferb i den anden dimension ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Anime / Adventure / Familie

den er ret så sejt når man tænker på det normalt bare er en 20 minutters tegnefilm der kommer ind i mellem. Phineas måde at takle det er hemmeligt agent på ville jeg nok havde valgt at lave anderledes. Men ellers et rigtig godt plot, kan godt lige Candys og de andre i den anden dimension fordi de er ret så seje

onsdag den 19. marts 2014

Zero Dark Thirty [2013]

Zero Dark Thirty ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Drama / History / Thriller

der er en stor fejl ved den her film og det er af baggrundsmusikken skulle første og fremmest havde været mere tydelig og for andet andet så skulle de havde skruet lidt op musikken i de stille scener. Men generelt er hele filmen næsten lavet som en dokumentar og efter hvad jeg ved så skulle det gerne være en spille film, men den okay spænde beretninger om OBL.

Adele - Rolling in the Deep

tirsdag den 18. marts 2014

Hansel and Gretel; Witch Hunters [2013]

Hansel and Gretel; Witch Hunters ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Fantasi / Horror

Jeg valgte at se filmen i 2D på præmiere dagen jeg må sige jeg blev aldeles ikke skuffet, men traileren til film giver et lidt andet opfattelse af filmen, men jeg må sige at trailer og film lever op til hinanden så det var et godt mach, selve filmen er fantastik godt lavet og den er også rigtig sjov, havde dog håbet på nogle lidt mere sjove kommentar.

Christian + Syed Marry Me

mandag den 17. marts 2014

Assassination Games [2009]

Assassination Games ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Action / Thriller / Krimi

selve kamsporten tro jeg på af den findes men af den er så ekstrem som de gør den til i den her film tro jeg ikke helt på. Filmen er rigtig flot lavet med mange kampe scener uden dog af forringe de andre secerner er der blevet lagt stort vægt på dette. Det eneste de skulle havde lavet bedre var blodet.. det ser total falsk ud og det mister den lidt på.

blog info

OBS: der vil være nogle forsinkelser på film anbefalinger pt da min pc giver problemer.. det bør gerne være løst efter denne weekend og bloggen skulle så gerne være op at køre igen..

søndag den 16. marts 2014

Stolen [2012]

Stolen ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Drama / Krimi

Der mangler sjove og sarkastiske kommentar men det er desværre en af de ting der tit mangler når Nicolage Cage spiller hovedrolle. Ellers er det en rigtig fed film. Der er nogle geniale planer og nogle gode skuespiller med.

Epic Movie [2007]

Epic Movie ( *** 3 ud af 5 )
2007 – Komedie / Adventure

en sjov film der sætter sig lige på grænsen til at være stupid dummis film. Det er vildt sjov og vis man er lidt af en film nørd som mig så sider man og gætter på hvem der er fra hvilket film. Selve filmen er godt lavet med et godt plot også. Der er virkelig sjov ting med men der er også bare ting hvor man helst ville havde været for uden.

The Ting Tings - That's Not My Name

lørdag den 15. marts 2014

Transit [2012]

Transit ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Krimi / Thriller

smadre spænde film der har en rigtig god handlingen og nogle gode skuespiller. Det er dog lidt syndet man ikke ser politiet ankomme til sidst og så ligger den jo en smule op til en toer ved allersidste scene. Men generelt en super god film der dog har sine små fejl.

Due Date [2010]

Due Date ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Komedie / Drama

oh my god! Kan beskrive den her film, stakkels mand. Jeg ville havde taget livet af mig selv efter et døgn med den person. Han er sku så dum som man nok kan blive. Det er lige trådt over grænsen engang i mellem men det har ellers være en helt okay film.

Kalle's story part 18

fredag den 14. marts 2014

Adrián & Julián

Truth Official Trailer - TLA Releasing

The Last Match (La Partida) Official Trailer - TLA Releasing

Dean's "Gay Thing" (8x13)

James Bligh - Falling Away (Gay Themed)

Just Kish 12-30-09: Sex! [HD]

Doscha - Joscha and Deniz

General Hospital - Lucas, Brad, & Felix 2014-03-11

Bjørnen i det blå hus #3

Katyusha (full version) AMV - Girls und Panzer OST

Disney Housewives - Saturday Night Live

Jack Sparrow (feat. Michael Bolton)

Aladdin - Never had a friend like me (Danish)

Lion King - Hakuna Matata (Danish)

Agent 007; A View to a Kill [1985]

Agent 007; A View to a Kill ( ***** 5 ud af 5 )
1985 – Action / Adventure / Krimi

Det her er en ægte James Bond film, der er spænding og romantik i høj sæde, de væsentlige fakta for en James Bond film er der også, red en kvinde, slå en skurk og frem for alt forføre James Bond alle dejlige kvinder i filmen. Og så er det jo med den rigtig James Bond efter min mening.

Out Of Reach [2004]

Out Of Reach ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Action / Drama / Romantik

en rigtig dejlig og spænde film med Steven Seagal, det er ikke så tit man ser at han spiller over for børn men jeg er da positiv overrasket over det. En rigtig spænde film som har noget action men den køre sådan i Drama og Thriller mere end i action, som så mange andre Steven Seagal film er der dog ikke biljagt og så vider men det gør den ikke mindre god af se.

onsdag den 12. marts 2014

Hard to kill [1990]

Hard to kill ( **** 4 ud af 5 )
1990 – Action / Drama / Krimi

En rigtig 90'er action så det kan blive til noget, den er faktisk ret så god man skal dog tænke på at den er lavet med en meget ung Steven Seagal og i det hele taget skal man ikke forvente det store af den. Men plottet er rigtig godt.

tirsdag den 11. marts 2014

Sniper: The Return [2002]

Sniper: The Return ( **** 4 ud af 5 )
2002 - Action

Af en film fra 02' at være er den ikke specialt godt lavet, der kunne godt være gjort mere ud af teknikken og selve filmningen. Plottet er helt okay, men slutningen fladt ikke lige i min smag må jeg sige. Skuespillerne og helt okay men fjende er godt lavet men der mangler dog lidt. Når man har set den kan man selv fornemme det.

mandag den 10. marts 2014

Rynkeby - Monkey Dance

The Baytown Outlaws [2012]

The Baytown Outlaws ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Komedie / Krimi

Smadre sjov film, der også er en del ærlighed i den især deres det forhold de opbygger til drengen syndes jeg er rigtig sødt, af det er en film om selvtægts mænd viser de jo både de dårlige og de gode sider ved sådan nogle personer, personligt kan jeg rigtig godt lide filmen der er til dels troværdig og så er den eller bare smadre sjov også.

søndag den 9. marts 2014

Ticker [2001]

Ticker ( *** 3 ud af 5 )
2001 – Action / Thriller / Krimi

Det er ikke den bedste Steven Segal film jeg har set, måske en af de værste han efter min mening har lavet, det skulle nok havde været en film som skulle være total spænde når de afmonteret bomber og så vider, men jeg må sige af den absolut ikke laver op til standart og den rolle steven segal har fået er ikke en rolle jeg vil mene passer ind i den type film her.

Alle Tiders Halloween [1970]

Alle Tiders Halloween ( *** 3 ud af 5 )
1970 - Familie

en eneligt ret god gennemgang og fortælle af skurkene i diverse Disney film, i vært fald de mere kendte af dem. Men det er sjov at side og gætte med på hvilket skurke den udvælger og hvilken Disney film den er fra. For de mindre vil den da også være spænde af se med på. Den har dog ikke meget handlingen i sig selv.

lørdag den 8. marts 2014

Most Shocking Second a Day Video

The Bourne Lagacy [2012]

The Bourne Lagacy ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Action / Adventure / Mysteri

Jeg syndes den her film er en smule svært at bedømme da jeg mener af selve ”sags” emnet omkring Bourne og de forskellige der har været viklet ind i det. Får sit lys i denne film, men hele handlingen drejer sig kun om Agent 5 og af han forsøger at slippe væk sammen med doktoren. Jeg syndes den for et helt James bond handlingen i steder for at handle om Bourne.

The Bourne Ulitimatum [2007]

The Bourne Ulitimatum ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Krimi / Thriller

Filmen effekter, kampscener, biljagt og flashback er virkelig godt lave denne gang, spænding på højeste niveau, dog er jeg uenig i teksten bag på dvd'en der mener Bourne ikke tilgiver nogen. Men er er nok den her film hvor man dræber mindst personer end de fodgengenre film. Nogle gode skuespillers

fredag den 7. marts 2014

The bourne Supremacy [2004]

The bourne Supremacy ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Action / Krimi / Thriller

Endnu en hæs blæsende film med Bourne der prøver at finde ud af hvem han er. Jeg syndes dog af denne gang er det ikke altid lige til af gennemskue hvad næste punkt på dagsorden er så man bliver godt overrasket specialt over starten og slutninger hvor der kommer nogle nøgle personer ud og ind af filmen.

The Bourne Identity [2002]

The Bourne Identity ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Action / Adventure / Drama

En smadre spænde film, der eneligt kort fortalt handler om en mand der skal finde ud af hvem han er og hvem der vil havde ham død. Den kommer helt klart til at gå under action film og jeg må da sige af nogle af alle hans træks er noget så imponerende.

EFTERLYSNING!!


Efterlysning.
Er der nogle der har set min bror Christian Hartvig Hansen eller hans bil en bordeaux rød BMW 5 med reg. nr. AH37897. Hvis der er nogle der har set ham eller bilen så kontakt da venligst politiet på 114. Politiet har kikket efter ham omkring Svinø, og efterlyst ham på Twitter.

Vi er meget bekymret for ham, da han via sin FB har sagt han vil begå selvmord

torsdag den 6. marts 2014

Snow White and the Huntsman [2012]

Snow White and the Huntsman ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Adventure / Fantasi / Drama

Man skulle tro den nemt kunne blive en genfortælling af snehvide og de syv dværge men absolut ikke. Den er fantastik god lavet og selve handlinger er både spænde og en smule sjov, det eneste dårligt jeg har af sige om denne film er af Kristen Stewart ikke kan spille den her rolle som jeg mener den bør spilles. Jeg kan ikke se hende end andet som Bella fra twilligt. Men Chris Hemsworth spiller endnu engang smadre godt.

Nødde patruljen intro

GAY - 41 Secondes

Cine Temática gay / Boys on Film 6: Pacific Rim

Pokemon danish introsong

Go Hugo Go Wulle wulle wap wap Danish

Teen titans in danish på dansk

Powerpuff Girls Danish intro

Quack Pack theme danish, Rap sjak intro dansk

Mumitroldene - Sangen

Bubbi bjørnene - intro

onsdag den 5. marts 2014

Beethovens Christmas Adventur [2011]

Beethovens Christmas Adventur ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Komedie / Fantasi

en smadre sød og rigtig sjov film med beethoven, filmen er rigtig godt laver jeg kunne dog godt havde valgt nogle lidt anderledes skuespiller men helt okay. Elsker hunden Henry den er virkelig dejlig. Betthoven er som altid mega fræk og vild sjov så det er noget af en film man kan grine med på. Og den har en allertiders juleånd.

tirsdag den 4. marts 2014

The Fantastic Four; Rise of Silver Surfer [2007]

The Fantastic Four; Rise of Silver Surfer ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Fantasi / Adventure

Endnu engang slår The Fantastic Four mine forhåbninger til filmen. En super god film og denne gang er der kommet orden i sagerne så selve plottet og karakteren er nu super fede en allertiders film. Slutningen er lige som den skal være, og i det der er blevet lagt mere vægt på Johnnys bløde side er det lige prikken over i et.

Tantric - Breakdown (Video)

Freier Fall | My Immortal

Short Gay Movie: Just

Is Being Straight Wrong?

mandag den 3. marts 2014

The Fantastic Four [2005]

The Fantastic Four ( ***** 5 ud af 5 )
2005 – Action / Adventure / Fantasi

En smadre sød og rigtig sjov film, kan rigtig god lide den sjov Johnny laver men den kan også være en smule strid engang i mellem. Det er eneligt genialt lavet sådan som plottet nu en gang er lavet. En alle tiders film som helt klart ligger op til en nummer to. Den er også rigtig godt lavet og der er mange gode skuespiller med i filmen.

søndag den 2. marts 2014

I Want You

The Debt [2010]

The Debt ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Drama / Thriller

en lidt special Thriller. Der står i teksten af det er isrealske mossard agenter de her hovenderoller jeg må da sige at jeg forbinder dem ikke med isreal eller mossard hverken med useedet eller deres kamp teknik. Når den skuffelse er over så er filmen enelig okay men den er absolut ikke en af mine ynglingefilm.

Ninja Assassin [2011]

Ninja Assassin ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller

våbnene og kampene kunne der helt klart godt være gjort mere ud af. Det er nogle gode skuespiller der er brugt og selve plottet og karakteren er godt lavet. Der var dog visse ting jeg ville havde valgt at gøre bedre. Men en rigtig god film dog en smule stille af en action film at være.

lørdag den 1. marts 2014

Always There Short Film

How to Do the Electric Slide | Sexy Dance Moves

DJ Casper - Cha Cha Slide lyrics

Journey - Don't Stop Believing Lyrics

Gay Military Marriage Proposal

Gay millitary Marine homecoming kiss

US Soldier Returning Home from Kuwait Surprises Father-in-Law

Cross [2011]

Cross ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Action / Fantasi

En lidt anderledes film. Jeg kan godt lide af de bruger tegneserie form både af grafisk og som humor, vis man er til de her tegneserie helte så er det her en film lige for en. Den kan godt virke lidt latterligt i starten men den er enelig rimelig god. Det er smag eller behag om man kan lide plottet personligt ville jeg gerne havde lavet nogle bestemte ting over hvor jeg syntes den hopper lidt for hurtigt over.

John Carter Of Mars [2012]

John Carter Of Mars ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Adventure / Fantasi

den var absolut ikke det jeg troet den ville være.. meget langt fra. Til at starte med blev jeg skuffet over starten og det der nu engang skete, men jo længer og længer jeg kom ind i filmen jo bedre syntes jeg den blev. Nogle rigtig gode skuespiller og en helvedes godt plot og en rigtig god fantasi. Super god film.