lørdag den 31. maj 2014

Mambo Italiano [2003]

Mambo Italiano ( *** 3 ud af 5 )
2003 – Komedie / Drama

Ja filmen havde et gay tema, men syntes godt nok ikke den var specialt sjov, det var sjov og underholdende men nok ikke en film jeg kommer til at se endnu engang, dog vil jeg da gerne alligevel rose filmen for at bruge en italiensk film som gør af den skiller sig ud fra de andre, men slutningen er virkelig dårlig efter mine mening, han skulle havde fundet sammen med sin barndoms ven igen og ikke fundet en ny fyr.

Center Stage 2; Turn it up [2008]

Center Stage 2; Turn it up ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Drama / Musik

den første film kunne virkelig lidt kedeligt da historien kun gik ud på ballet træning og en kærlighedshistorie, man kan ikke komme uden om at der også er et vis romantisk emne i filmen her, men der ligge meget mere vægt på dansen og det der er fedest ved filmen er at de blandet ballet med 'club' dans som gøre det rigtig fedt at se, nogle rigtig gode skuespiller og et fedt sammen sætning af musik og dans.

fredag den 30. maj 2014

Center Stage [2000]

Center Stage ( **** 4 ud af 5 )
2000 – Drama / Musik

En imponere film, men nogle rigtige dygtige danser, syndes dog der er for meget vægt på dramaet mellem dem samt det her kærligheds tema kan hurtigt blive for meget, og så må jeg da ærligt sige af en af de her piger tage et valgt til sidst som jeg absolut ikke mener hverken passer ind i filmen eller vil være det rigtig valg i den virkelig verden

Cellular [2004]

Cellular ( **** 4 ud af 5 )
2004 – Action / Krimi / Drama

Et ret så sjovt og spænde plot, og ret så anderledes end de andre Jason Statham film jeg har set, har vist nok aldrig set spille en 'dirty' cop rolle som denne her før. kan ikke sige andet end filmen er rigtig god og meget sjov selv om man ikke skulle regne med det i sådan en film her. ret sjovt fundet på at det var den her useriøse knægt der pludselig skulle modtaget Jessicas opkald. men det sjoveste er af han kommer forsendt både til sønnen og manden.

torsdag den 29. maj 2014

Ambushed [2013]

Ambushed ( ** 2 ud af 5 )
2013 - Action / Krimi / Drama

Jeg er ikke vider imponeret over den her film, det er enligt bare endnu en drug film, med 'durty cops' og nakomaer der gerne vil scorer kassen for at kunne noget andet med deres film, det med at hive en ren sjæl ind i form af den her kvinde er også noget de fleste drug film har, så intet nyt i den her film.

The Sims 4 "Arrival" -- officiel trailer

onsdag den 28. maj 2014

Street Run [2013]

Street Run ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Romance / Thriller

man kan vel sige endelig en parkour slash freerunning film, hvor det er 'børn' og ikke voksende kriminelle der udfolder sig med freeruning, og så alligevel dog, da der er et rimeligt stort forbryder emne i hele filmen. Jeg er ikke specialt imponeret over skuespiller sammensætningen, men plottet og miljøet er rigtig godt.

tirsdag den 27. maj 2014

Step Up Revolution [2012]

Step Up Revolution ( **** 4 ud af 5 )
2012 – drama / Musik / Romance

Jeg indrømmer gerne som noget af det første, at jeg ser Step up for dansen og musikken da jeg syndes det er, det bedste. Af den her film ligger mere vægt på mobs og ikke så meget på en ellers lam kærlighedsromance som i mange andre street dance film, gør den her film til den absolutte bedste Step up film der er lavet.

mandag den 26. maj 2014

Freerunner [2011]

Freerunner ( ** 2 ud af 5 )
2011 – Action

dårlig grafisk arbejde, som gør det vildt irriterende og forvirrende at se, ikke ret godt skuespil. Tvistet men okay handling, freerunningen er ret fed men der måtte gerne være mere parkour ind over det. Total useriøs film, minder mest om en dårlig idé der er lavet med et lavt film budget. Ikke værd at se.

New Evolution of Dance

EU Valg 2014

 Europa Parlamentsvalg og valg omkring Patentdomstol. afskræknings kampane eller informationer? det syndes jeg generelt er en af de ting der for mig til, ikke at ville deltage i dette valg. Jeg er normalt en aktiv politisk lytter, og vil gerne deltage i folketingsvalg og give min mening tilkende.
Men denne gang, har jeg helt mistet lysten til at ville så meget som deltage i valget, da medier og partier, vælger at køre en personlig 'fight' i stedet for virkelig at tale politik.
Så ja folkens denne gang melder jeg mig til den gruppe af dansker ikke har brugt sin rettighed til at vælge. Jeg havde intet overskue eller lyst til at sætte mig ind i patentdomstolen på nogen måde. og jeg er da nok hælder ikke den, der følger alle mest med i EU politik. da jeg ikke har nogen idé om hvordan de påvirker min hverdag.
Men når det nu er skrevet, så vælger jeg stadig her søndag aften at fælge med i valget på Dr, i stedet for at bruge tiden konstruktiv på fx min bog eller ligne. for på sin vis er det stadig noget jeg interessere mig om at høre. Og selv om jeg ikke har sat mig ind i kandidaterne politik, håber jeg for alle LGBT personer rundt om i hele Europa, at der er valgt kandidater for alle lande ind som vil kæmpe vores rettigheder og ILGA. 
Må tilføje af til de kære venstre stillet folk, at jeg kan havde svært ved at se hvordan social dumping, kan være et emne for Europa Parlament, når almindelig human right, ikke er et minimum i en stor del af Europa.
 

søndag den 25. maj 2014

Human Rights!


Assassins Tale [2013]

Assassins Tale ( ** 2 ud af 5 )
2013 – Action / Krimi

useriøse lejemorder, eller retter sagt lejemorder med seriøse problemer. Handlen specialt i starten giver sig ud for at være kronologisk, men det er svært at vide hvad der er op og ned i handlingen. Plottet kunne godt være mere gennemtænk, selve skuespillet er godt, men sammensætningen kunne godt havde gjort bedre.

Riddick [2013]

Riddick ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Sciens Fiction / Thriller

Jeg må sige at jeg hurtigt blev imponeret over 'hunden' og de andre dyr hvor godt lavet de var, og jeg må virkelig sige af den der hund, bare er vild kær og rigtig sjov. Selve handlingen er rigtig spænde, mener dog at starten med nekomagerne godt kunne havde været en smule bedre og det er nok derfor den mister sit plus. Bag efter kom jeg til at tænke på af det jo ligner pitch black i plottet, men efter min mening er det ikke noget som gør den mindre sjov og interessant at se.

lørdag den 24. maj 2014

The Purge [2013]

The Purge ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Gys / Sciens Fiction / Thriller

Jeg må nok sige at den her film har et plot som efter min mening er helt syg i hovedet, at gøre det lovlig og ligefrem gøre det til en god ting at myrte folk? Forhelt gåsehud af det, men jeg må da så også sige at det er en af de bedste lidt gys aktie film jeg har set længe, det er et rigtig godt plot, og super spænde hele vejen igennem.

World War Z [2013]

World War Z ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Gys

Brad Pitt dur ikke til en 'soldater' rolle eller ligne som han eneligt er i det her tilfælde, han er alt for klodset og derfor bliver filmen mindre god af det, men selv handlingen ligner såmænd andre zoombie film, men syndes det er rigtig god i det, det er andre sygdomme der eneligt bliver deres redning i sidste ende, og så kan jeg da rigtig godt lide hende mossard soldaten, som han hugger hånden af, hun spiller godt.

fredag den 23. maj 2014

Oblivion [2013]

Oblivion ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Mystery

hvorfor skal alt teknik i fremtids film altid være hvidt, gråt og sort? Men må nu sige den er rigtig godt lavet, og Brad Pitt er en super skuespiller til den her rolle. Jeg må sige at jeg havde nogle forestillinger til hvordan filmen ville være, men jeg er da rigtig glad for at jeg blev positiv overrasket, og overrumplet af en rigtig godt og spænde film.

The Epic [2013]

The Epic ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Animations / Adventure / Family

Jeg forstår ikke hvorfor helsten og den gode unge helt altid skal havde far søn problemer og af den unge helt altid skal være kloset og sådan noget, det er ikke altid jeg mener den passer ind, tværtimod ville det være dejligt med en helt der var selvsikker for en gang skyld, men en allertiders film som både er rigtig sjov og super spænde, kan dog hurtig finde andre tegnefilm som handler om det samme.

torsdag den 22. maj 2014

The Croods [2013]

The Croods ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Animations / Adventure / komedie

helmands tarzans familien, der er hvad min første tanke ville være, men alligevel er den også komplet noget helt specialt. Super sjov og vildt flot lavet, det er virkelig en film hvor der er blevet brugt en del fantasi, og så er familien croods bare total sej og helt klart noget for sig selv, en god film for hele familien

onsdag den 21. maj 2014

Sherlock Holmes [2009]

Sherlock Holmes ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Action / Adventure / Crime

En film hvor der både er spænding og sjov i, det er ellers ikke tit man falder over sådan en film, men det formåre Sherlock Holmes altså at gøre i den her rigtig gode film. Og ikke noget med af der er blevet puslet meget omkring plottet så er selv filmen og effekterne samt scenerne rigtig godt lavet, også et stort plus til alle skuespillerne.

tirsdag den 20. maj 2014

Elysium [2013]

Elysium ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Drama / Science Fiction

Første gang jeg virkelig er bliver imponeret i min grundvold af Matt Damons skuespil, jeg har aldrig været helt vild med Matt Damon selv om han ser brænd godt ud, men lige den er film spiller han virkeligt godt, og det gør det kun bedre af at det er en Science fiction film men en rigtig god handling. Specialt slutningen er jeg både overrasket og rigtig glad for, for selv om den slutter lidt anderledes end de fleste helte film, er det ikke bare en god handling, men virkelig en handling der passer ind i plottet.

mandag den 19. maj 2014

The Kingdom [2007]

The Kingdom ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Drama / Thriller

Det er første jeg jeg syndes at Jamie Foxx kommer i arbejdstøjet, med en hovedrolle, han spiller rigtig godt, og det er ikke bare politisk eller tale talenter der kommer frem i den her film og det giver et rigtig godt flot, det er ikke første gang jeg ser Jennifer Garner og Chris Cooper, som er begge to gode skuespiller, alt i alt en rigtig god film, med en plot der gerne vil gå lidt ind under huden og give et andet slags billede end andre krigs film.

søndag den 18. maj 2014

Full Metal Jacket [1987]

Full Metal Jacket ( *** 3 ud af 5 )
1987 – Drama / War

Endnu en film i den lange række om krigen i Vietnam, den her har stort set det samme plot som de andre, dog følger man en af journalisterne og ikke en af de oprindelige felt soldater og det er nok det eneste der skildre den for resten af fående, vis man er til den er type gamle krigs film, så er det nok noget man gerne vil se, ellers kan den godt springe over, uden man går glip af noget.

Maximum Conviction [2012]

Maximum Conviction ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Action / Adventures / Thriller

Er overrasket over hvor godt Steven seagal og Steve Austin spiller over for hinanden, før hen havde jeg eneligt sat dem i vær deres bås af action helt og troet ikke jeg kom til at se dem spille sammen i en film, men her er den altså og den er ret så godt. Steven Seagal har som altid nogle ret så fede kamp moves, og Steve Austins størrelse gør ham jo næsten til en The Rock eller Vin Diecel og det i sig selv giver nogle ret fede kamps moves. super god film med interessant plot.

lørdag den 17. maj 2014

Red 2 [2013]

Red 2 ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Komedie / Krimi

Hyldende morsom, og top underholdning er bare nogle af de få ord jeg vil bruge til at beskrive den her film. Vis vi starter med grafikken og scener er der arbejdet i bund med dem og gør den til en rigtig fornøjelse at se. Skuespillerne er næsten en anbefaling værd for sig selv, for det er da virkelig en fryd af en sammensætning, og super sjovt. Filmens plot er også rigtig godt, men man går nok mest op i hvor meget komedie Bruce Willis og alle andres andre medspillet laver, skal lige rose Hans kampteknik her på det sidste også.

Sex And The City 2 [2010]

Sex And The City 2 ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Komedie / Drama / Romantik

Endnu engang forsætter Carrie, Smantha, Charlotte og Miranda deres store eventyr som denne gang går til mellemøsten i jagten på forretning og eventyr. Jeg var super glad for den første film, men denne gang syndes jeg det bliver en smule for pinligt, og derfor får den ikke så høj en karakter som den første film, selv om det er nogle rigtig gode skuespiller og effekter.

fredag den 16. maj 2014

Sex And The City [2008]

Sex And The City ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Komedie / Drama / Romantik

Carrie, Smantha, Charlotte og Miranda forsætter deres eventyr fra tv serien til filmen her, hvor den står på frieri og masser af sex og familie dramaer. En super sjov og rigtig dejlig film. De fire veninder der spiller Carrie, Smantha, Charlotte og Miranda, er nogle super gode skuespiller og giver filmen et lille tvist af en rigtig kvinde humør.

The Spy Next Door [2010]

The Spy Next Door ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Komedie / Familie

Den type film her er virkelig Jackie Chan i nøddeskal, han giver den hele armen i udgave af seje spion stunds, den sjove og passende klov.. men han viser også endnu engang hvor god han er til at spille over for børn. Den her film giver dig et stort grin og nogle kanon gode oplevelse. Den vil være den bedste familie film der er lavet med Jackie Chan.

torsdag den 15. maj 2014

Jumper [2008]

Jumper ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Adventure / Science Fiction

det er lidt en historie om den her knægt der pludselig finder ud af at han har superkræfter, men jo mere and bruger dem finder han ud af at der er regler i den del af verden også, og før han ved af det står man endnu engang over for den her superhelts kæreste der er fanget og han så skal redde hende, meget originalt og aldeles underholdende.

onsdag den 14. maj 2014

Hellboy [2004]

Hellboy ( ***** 5 ud af 5 )
2004 – Action / Adventure / Fantasi

Hellboy er rigtig godt kreatet, og hans speciale og nogle vil måske sige ubehøvlet personlighed giver filmen en rigtig sjov drejning, men i det hele taget er filmen lidt en blanding af da Vinci, anden verdenskrig og en helte film, men ikke helt almindelig mennesker, alt i alt en rigtig god og underholdende film.

tirsdag den 13. maj 2014

Wanted [2008]

Wanted ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Action / Krimi / Thriller

Skrugene skud? koder i stof? Lejemorder for hirre, det er eneligt hvad der er i den her film, plottet er der ikke det store ved, men det er dog rimeligt sejt af de kan snurre kuglerne sådan som de gør, med hensyn til de her hop især i starten det er meget Matrix agtigt.

mandag den 12. maj 2014

Colombiana [2011]

Colombiana ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Krimi / Drama

Oplæringen af den kvindelig lejemorder, lidt ala Leon, men helt klart noget total andet, Zoe Saldana er den perfekte til den her rolle. Hun er meget adreat og hun har det her toche over sig som en ægte action kvinde. Spænde plot og nogle gode skuespiller af hvad der binder handlingen i filmen rigtig godt sammen, i den her film.

søndag den 11. maj 2014

Salt [2010]

Salt ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Krimi / Mysteri

Salt er den russiske James Bond, og Angelina Jolie spiller hende super godt, der er nogle rigtig fede tricks og nogle mega fede narstreger, først kan man få indtrykket af hun er den her russisk soven spion, men jo længer ind i filmen du kommer jo mere spænde bliver handlingen. Og i takt med af hende fup nummerer bliver afsløret jo bedre er filmen. Udtyret og skuespillerne er også rigtige gode.

Babylon A.D. [2008]

Babylon A.D. ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Adventure / Science Fiction

Vin Diesel spiller den her type roller rigtig godt, og den her film er ikke en undtagelse, langt fra. Vin Diesel er lige så rå i den her film som de to kvinder er blide, men den byder også på masser af mystik og mange sjove og ufoligene scener, med sjove replikker og nogle gode skuespiller.

lørdag den 10. maj 2014

G.I.Jane [1997]

G.I.Jane ( ***** 5 ud af 5 )
1997 – Action / Drama

Jane, gør det af hun simpelthen beviser at kvinder kan være lige så hårde som mænd kan være, og det gør jo filmen i sig selv noget for sig, specialt når filmen er så gammel. Der er nogle ret så gode scener blandt andet når Jane bedre hendes overordnet om at ”suck my fucking dick”. Med de få ord vinder hun også respekten hos de mænd der ellers hader hende.

The Rite [2011]

The Rite ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Drama / Horror / Thriller

Det er efterhånden en del af de her præste film, hvor vores hovedperson begynder at tvivle på guds mening, og derfor drager på en rejse for at finde guds stemme igen. Og den her film kan jeg kun sige at den ligner alle de andre næsten da, der er nogle rimelig gode skuespiller, men det opvejer ikke at den bliver kedelig i længden.

fredag den 9. maj 2014

Season Of The Witch [2011]

Season Of The Witch ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Adventure / Fantasi

Når filmen her begynder i tempelridernes tid, giver den et anderledes synd på hvad filmen eneligt viser sig at være, men genralt så er den ret så god og har et rigtig flot landskab og to kanone skuespiller i spidsen, i det at filmen bliver noget overnaturligt i forbindelse med en heks og andre monster giver den en anden charme end andre film der nemt vil kunne ligne den her.

Crank [2006]

Crank ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Action / Krimi / Thriller

jeg ville næsten havde været sikker på at den her film ville være kategoriseret som Science Fiction, men det er den altså ikke. Filmen giver plads til en masse grin, og man kan hurtigt få ondt i maven af grin. Effekterne i filmen er lidt sær, og jeg kan ikke rigtig sige om jeg kan lide det eller ej. Det her adrenalin kick han skal havde for at holde sig i live gør filmen super sjov.

torsdag den 8. maj 2014

Powerful Drums Shaman Magical Mandala Magico Meditation Trance Drumming ...

300 [2006]

300 ( *****+ 5+ ud af 5 )
2006 – Action / Fantasi / History

Den her film må jeg sige virkelig tage den bedste karakter, for kvalitet, det er nemlig en film som er vildt smuk lavet, men skuespillern, plottet, våbene, historien bag og replikkerne passer så godt sammen af, man har svært ved at finde en film der bare kommer op i nærheden af den her kvalitet. Spartanerne i den her film er de sande mænd og kvinder.

onsdag den 7. maj 2014

Pitch Black [2000]

Pitch Black ( ***** 5 ud af 5 )
2000 – Action / Thriller / Science Fiction

Jeg kan ikke starte med at sige andet end Riddick bare er total sej og Vin Diesel spiller total godt, han er rå men samtidig er han blød, Selve planeten og Monsterene er ret godt lavet når man tænker på at filmen har en del år på bagen, selve plottet kan jeg kun tale godt om, effekter og skuespiller er også super gode, helt klart en film der kan ses flere gange.

tirsdag den 6. maj 2014

Er stolt af min familie


Har lavet en rigtig sej foto væg, i det jeg har lavet total om på mit værelse. Og lige nu ligger jeg på min seng og nyder vært billede og tænker at jeg er heldig at havde så dejlig en familie. Og vi er langt fra perfekte. 

Favorit sang fra B13

Just Dance 2014 - In The Summertime - 5* Stars

G.I.Joe; Retaliation [2013]

G.I.Joe; Retaliation ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Science Fiction

Skuffende at Duke dør i starten, film ville havde været så meget fede vis han ikke var død. Et epic øjeblik er når Storm Shadow og Snake Eyes slås side om side. Rigtig godt lavet med effekterne og udstyret, også en rigtig fed sammen sætning af skuespiller den mister dog en stjerne på at Channing Tatum kun er med nogle minutter i starten.

mandag den 5. maj 2014

White House Down [2013]

White House Down ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Drama / Thriller

filmen er rigtig godt lavet med effekterne af det hvidehus som sprænges, men mest af alt så ligner den lidt Oplympus Has Fallen, og alligevel så er vær film noget speciel på sin egen måde. Jeg elsker at de har karakteren Emmily, den giver virkelig film liv, og tilføjet et helt special emne filmen som jeg syndes bliver svære og svære at finde i sådan nogle film her.

søndag den 4. maj 2014

In The Summertime..

Tidlig maj morgen, tonerne af ”in the summertime” lyder klingende og fristene, fra min højtaler. Længes efter sommeren og solen varme stråler. Himmelen bliver lyser og lyser for hver time, solen står op over tagryggene. Mit humør er godt, trods jeg har været oppe i mange timer. Tænker tilbage på da livet stadig var nemt og lige til.

Men hvem får ikke et lille smil på når man høre den her sang!

Children Of God [2010]

Children Of God ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Drama

Den er film går virkelig i dybten, men følelserne og hadet der ligger bag det at være gay på Bahamas. Det der virkelig rør mig er at den sortes familie er så ødelagt og har så stærk udbehag ved gays at manden her ikke tør stå frem for sig familie, selv om hans venner og egen mor har mistanke om det. Men det bedste og værste er hvordan vores hovedperson blive behandlet og så er det super trist at filmen ender som den gør. Men eller rigtig god film.

Back Soon [2007]

Back Soon ( *** 3 ud af 5 )
2007 – Drama / Romantik

Anderledes film end hvad jeg normalt har set, men den er absolut ikke dårligt, mente godt der kunne være gjort noget mere ud af deres forhold, men sådan er det efter hånden tit med Romantiske film, handlen i det hele taget er rigtig spænde og smadre sjov.

lørdag den 3. maj 2014

Dog Tags [2008]

Dog Tags ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Drama

En special film, men endnu engang er den forhandlet som gay film, uden af der er det store i det. Selve fortællingen er super god og rigtig følelses mæssig spænde, man kommer straks til at vide at der er en dybere mening med filmen, og den sætter da nogle tanker i gang så filmen er ikke helt ude af takt med det den giver sig ud for.

Ciao [2008]

Ciao ( ** 2 ud af 5 )
2008 – Drama / Romantik

Ciao er som stille stående vand, hvor blesten skubber lidt til det ind imellem, og skaber en lille smule spænding, hele filmen er baseret på en fortæller om en mand man ser to sekunder i filmen, det eneste der betegner den som en Gay film efter mine mening er af de begge ti er Gay og af de kysser, men det er også det. Ikke vider imponerende film.

fredag den 2. maj 2014

Gone, But Not Forgotten [2003]

Gone, But Not Forgotten ( *** 3 ud af 5 )
2003 – Drama / Mysteri / Romantisk

Det er en lidt skuffende slutning, havde regnet med at der ville være mere i det når Mark kom tilbage, men eller er det en ret så god film. Med et spænde plot og nogle helt okay skuespiller, men den ligene noget fra 90'erne og det gør den ret så trist at se desværre. Jeg må også lige tilføje af den måde deres forhold er på, og det lille tvist af den sande historie om redningen giver filmen lige det ekstra.

Olympus Has Fallen [2013]

Olympus Has Fallen ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Thriller

der er virkelig smæk for skillingen i den her film, specialt omkring våbnene. Det er dog også noget at et blodbad den byder på, men det er ikke useriøs eller Over-Kil. Mike er den her Jake Bauer type som i 24 timer, og jeg må sige at det passer rigtig godt og gør kun filmen en fryd at se. Effekterne og de indbyrdes dramaer er nær perfekt lavet, en virkelig god film til action typen.

torsdag den 1. maj 2014

The One [2011]

The One ( ** 2 ud af 5 )
2011 – Drama / Romantisk

Jeg må sige at jeg ind til slutningen havde tænkt mig at give den 4 eller 3, men den taber fuldt ud på slutningen, som jeg ville ønske var anderledes, men desværre er den ikke det, men ellers en god film vis man er til det her lidt plader romantik ind i mellem, dog vil jeg gerne frem hæve forholdet mellem de her to fyre som jeg mener er vild spænde og anspændt, man sider og håber på at de vil finde sammen, men desværre slutter filmen uden af der kommer en ende på det af hvad jeg mener er dårligt.