onsdag den 30. april 2014

I Am Number Four [2011]

I Am Number Four ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama / Romantik / Sciens Fiktion

kunne minde lidt om superman og så stadig så langt fra at den her film er meget bedre, effekterne og hele historien, er super god. Imponerende detaljer og kostumer, samt mystiske væsner og nogle total fede super kræfter. Alex Pettyfer spiller number four rigtigt godt men Teresa Palmer som spiller number Six er absolut hælder ikke værst. Genealt har plottet en rigtig god semsætning af Drama og Romantik begge blandet med Sciens Fiktion, det ville lige være en film for den der elsker superhelte film typen.

tirsdag den 29. april 2014

Despicable Me 2 [2013]

Despicable Me 2 ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Anime / Komedie / Krimi

En smadre sød og total sjov film, som kun bygger vider på det kæmpe grin man fik over den første film, den her fil fortjener endnu engang en kæmpe hånd. Gru er bare så skøn og han er bare så super sjov, og så er det jo næsten prikken over i'et at han bliver gift til sidst, musikken er også bare genialt lavet men det er endnu engang Minioner som giver den støtreste griner og de sjoveste scener i hele filmen.

mandag den 28. april 2014

3-Day Weekend [2008]

3-Day Weekend ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Drama

En god film der virkelig fortæller hvordan det er at være forelsket i en anden mand, og problemerne der ligger bag ved tankerne og følelserne. Og i et samfund der ikke altid kan acceptere hvem du er, filmen har ikke den store handling men alligevel så er den rigtig god fordi den giver handlingen på en helt anden og lidt uventet måde.

søndag den 27. april 2014

Sammy's Nationals Win (Dance Academy)

Valhalla Rising [2009]

Valhalla Rising ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Action / Adventure / Drama

en enestående film med Mads Mikkelsen, rigtig flot lavet og nogle flotte landskaber og en specialt men flot historie bag. Og så ved jeg sku ikke om der er så meget andet at sige om den her film, de store anmelder har været så venlige at give den højre karakter, men endnu engang må jeg skuffe lidt for jeg syndes filmen er lidt kedelig, Mads Mikkelsen siger ikke et eneste ord, selv om han er med i det meste af filmens lange scener, for den er lang, og scener bliver tit langtrukkent at se på.

Lara Croft Tomb Raider; The Cradle of Life [2003]

Lara Croft Tomb Raider; The Cradle of Life ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Adventure / Fantasi

En film med rigtig flot lavet effekter, specialt kuglens kort er jeg vildt imponeret over, og Lara Croft gør ikke filmen mindre interessant, dog syndes jeg af filmen plot ligner lidt den første og derfor får den hos mig ikke højre karakter, men man kan klart sige at det endnu engang er det her tøse action brag som mange film mangler. Ellers er der ikke så meget andet lige at sige om den her film.

lørdag den 26. april 2014

Epic Rap Battle: Navy Seal vs. Army Ranger

Lara Croft Tomb Raider [2001]

Lara Croft Tomb Raider ( **** 4 ud af 5 )
2001 – Action / Adventure / Fantasi

Tomb Raider er en af de første rigtig tøse action film jeg så, og den er lidt blevet indbegrebet af den kvindeligt action helt, som man så tit godt kan savne i andre film, men her får man den på fuld skrue med Lara Croft. I en rigtig fed action film. Jeg kan dog godt finde på at kritisere nogle af de ståondt hun laver, special i starten hvor man lydeligt ligger mærke til at der har været line på da man lavet det. Men ellers kun ros her fra.

13th District; Ultimatum [2009]

13th District; Ultimatum ( ***** 5 ud af 5 )
2009 – Action / Krimi

nogle fede effekter især i starten, replikkerne i den her film er altså langt sjovere end den første film, der virkelig nogle sort humor kommentar, der gør filmen ekstra god. Scenen hvor Damien smadre betjent efter betjent syndes jeg bare er så fed. Men den bedste scene er med Tao der nedligger de her soldater og så ellers når Damien sparker ham her fra ISS i skidtet, slutter lige af med at musikken er bare er kanon god

fredag den 25. april 2014

13th District [2004]

13th District ( ***** 5 ud af 5 )
2004 – Action / Thriller

Jeg må rose film holdet til at starte med, for nogle super seje Parkour scener, selve plottet syndes jeg er typisk amerikansk, men af filmen er fransk gør den helt special. Karaktersnitende for Leito, Damien og nogle af de større skurke, er virkelig specialt sjove, total cool og super interessante, og det gør filmen til en helt special oplevelse uden lige. Må lige påpege af Damiens kampteknik er ret fed af en fransk mand at være.

The Losers [2010]

The Losers ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Krimi / Drama

Bad Ass Guys And Girl, er nok den bedste beskrivelse af den her film, der er den her fede tegneseries effekt, de her rå soldater, med de fedeste våben og storteste humor. Rigtige fedt udstyr og nogle vilde special effekter. Det bedste er at man i starten af filmen også finder ud af at de også er nogle bløde fyre. Det værste i filmen er at børnene dør men også at der er et team medlem der forråder de andre. En lille sjov ting er Max der tro han vinder og så selvfølgeligt da Pooch møder op til sin kones fødsel.

torsdag den 24. april 2014

Bullet to the Head [2013]

Bullet to the Head ( ** 2 ud af 5 )
2013 – Action / Thriller / Krimi

Jeg tro det er første gang at jeg giver en film med Sung Kang og Sylvester Stallone så lav en karakteren, det er to helt kanon skuespiller, men filmen og dens effekter her under specialt blodet ligner det er lavet som en gammel 90'er film. Rigtig dårligt lavet, det eneste jeg eneligt kunne lidt ved den er skuespillerne og nogle af de smarte replikker som Stallone har det med at komme op med.

onsdag den 23. april 2014

Dead man down [2013]

Dead man down ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Krimi / Drama

en film der er ret så spænde, jeg må dog sige af at havde set de første 10 minutter gættet jeg rigtig med hensyn til billedet havde noget med Victor at gøre. Men det gjorde absolut ikke filmen mindre spændes eller uinteressant, en rigtig god film med nogle gode effekter og et rigtig godt plot, der var nogle rigtige gode skuespiller og nogle okay skuespiller men der var også nogle seriøs dårlige skuespiller med.

tirsdag den 22. april 2014

Fast And Furious 6 [2013]

Fast And Furious 6 ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Krimi / Thriller

Jeg elsker simpel hen den film, ikke nok med nogle total fede biler, og nogle total fede køreles scener, så er der nogle fandens gode skuespiller, nogle super sjove replikker, der virkelig giver filmen karakteren, det er svært at slå fast 5 hvor de smider rundt med en bank boks, men med den lille touche af Jason Statham i slutningen kommer den fandens tæt på, og så må jeg kan også sige påpege af musikken er ret så fed.

mandag den 21. april 2014

Gabriel Iglesias; hot and Fluffy [2007]

Gabriel Iglesias; hot and Fluffy ( ***** 5 ud af 5 )
2007 - Stand-up

Det er første gang jeg har set Gabriel Iglesias stand-up, og jeg må sige at jeg er helt solgt super sort humør når den er bedst, jeg kan ikke sige så meget om ham, ud over at jeg har grint en del. Jeg kan klart anbefalings hans shows vis man har noget selvironi og kan tage lidt løst på tingene ind i mellem

søndag den 20. april 2014

Mick Øgendahl; Tåfræser [2004]

Mick Øgendahl; Tåfræser ( **** 4 ud af 5 )
2004 - Stand-Up

Mick Øgendahl er lige en komiker for mit ved kommen, jeg elsker virkelig hans syn på såvel som stand-up og livet. Mange kan ikke holde ud af at se på ham på grund af hans rimelige mærkelige bevægelser, men for mit ved kommen er det kun sjovt. Det gør også af det ikke kun er sjovt at høre men også at se på. Endnu en virkelig humør bombe fra Mick Øgendahl, som man bare skal se.

At Risk [2010]

At Risk ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Mysteri / Krimi

må sige at Daniel Sunjata spiller ret så godt i den her film, jeg vil nok sige at det nok er den første spillefilm jeg har set med ham. Og han overrasket mig på den gode side. Men en helt ude mærket film, den ligner bare alle de andre krimier og ligene inden for den her, men skuespillerne er ret så gode og de gør hvad de kan, men jeg må igen sige at det ligner noget man har set før. Musikken kunne der godt gøre lidt mere arbejde ud af, den virker forkert i store dele af filmen.

lørdag den 19. april 2014

The Ghost Writer [2009]

The Ghost Writer ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Thriller / Mysteri

En special film om en ”skygge” den er kreativ fundet på, og med nogle gode skuespiller, det er dog lidt svært at følge med engang imellem, men helt okay plot, dog meget lang film når man tænker på der ikke er de store virke scener i filmen, den kan let gå hen og blive lidt kedelig den første time af filmen.

Lost City Raiders [2008]

Lost City Raiders ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Adventure / Science Fiction

til at starte med giver film coveret og den danske titel The End Of The World en til at tro man skal se en film hvor det gælder om at overleve jorden undergang. Og det er total misforstået, dette er en skatte jager film ville jeg mene, en anderledes rollebesætning men alligevel rigtig god. Plottet er også godt kunne dog havde håbet på lidt mere hist og her men den er god.

fredag den 18. april 2014

Max Payne [2008]

Max Payne ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Krimi / Drama

Mark Wahlberg spille Max Payne super godt, jeg har set ham i enkelte andre roller, men i den her film spiller han bare super, det er også den første film som jeg ser med Chris O'Donnell som jo ellers spiller ”G” i Ncis LA. Super godt plot og nogle seriøs gode skuespiller, lidt over dramatiseret skud scener men det giver kun filmen sin egen charme, og så er det fedt den måde de har fået stoffet virkning til af være på.

Ride Or Die [2003]

Ride Or Die ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Krimi / Musik

sjov action film, som de skal være, super sjove skuespiller der bare spiller deres roller rigtig godt, den lille ting med de her drenge og deres barskebal er en rigtig god lige indskydelse i plottet som bare er rigtig godt lavet. Musikken er fed nok, der skulle dog måske være arbejdet med det ind imellem. Lisa er et super godt påfund lidt lige som Q i James bond. En lille bonus af Chin fra Hawaii Five-0 spille skurk i starten.

torsdag den 17. april 2014

Brothers [2009]

Brothers ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Drama / Thriller / War

den mister en stjerne på at Tobey Maguire spille en hovedrolle i den her film, for jeg mener ikke han kan finde ud af at spille sådan en seriøs rolle her. Ville mene af de også kunne havde gjort mere ud af hans tid i Afghanistan. Men plottet i sig selv er rigtig godt, kan gode lide af de har brugt Jake Gyllehaal til broderen, men det er næsten og den eneste rigtige skuespiller jeg mener det er brugt i den her film

onsdag den 16. april 2014

Jarhead [2005]

Jarhead ( **** 4 ud af 5 )
2005 – Drama / Krig / Biography

en anden side af krigen, som sjælden bliver vist på film. En rigtig god og rørende måde at vise os det på, vi får både sorg, vrede, frygt og kærlighed at se, en super god film med nogle rigtig gode skuespiller, vist den skulle havde haft top karakteren, skulle delingen vi følger her være mere vist frem. Rigtig godt plot og nogle fede scener.

Så begyndte året i haven

I dag endte det med at jeg gik i haven med mor og mormor. det er super hyggeligt når vi er tre generationer der går i haven (af hvad der gerne er mor, fordi den endnu ikke er blevet tæmmet siden de her flyttet ind) halv delen af haven er godt nok gået ud til kanin løbegård for min søskendes tre kaniner og hendes veninde éne kanin, så det er ikke fordi området der skal ornes er så stort men det er alligevel et stor arbejde. tidliger på dagen var jeg også en tur oppe hos mor, og der tog jeg året første blomster billeder.. skriv gerne ros og ris, jeg tage kun billeder for hyggens skyld.






tirsdag den 15. april 2014

The Last Stand [2013]

The Last Stand ( **** 4 ud af 5)
2013 – Action / Thriller / Krimi

En fanden sjov film, men nogle ret så gode scener, der er virkelig arbejdet med den typisk old school action humor som gør den en fryd af se, det eneste der er lidt falsk lavet er den første der bliver slået ihjel, den måde han flyver af traktoren på. Mange mener af Arnold Schwazenegger ser gammel ud i den her film forttilhold Expendel 2 som var en af de tidligere han har lavet, det mener jeg absolut ikke, men det er jo smag og behag.

mandag den 14. april 2014

Striking Distance [1993]

Striking Distance ( **** 4 ud af 5 )
1993 – Action / Krimi / Mysteri

en spændes film, med et plot hvor man bliver overrasket over nogle dele, og andre dele siger lidt sig selv. En anderledes rolle for Bruces Willis men, han spiller super godt. Selv om filmen er næsten 20 år gammel, så er den rigtig godt lavet. Et rigtig godt plot med nogle fornuftige skuespiller.

søndag den 13. april 2014

Green Zone [2010]

Green Zone ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Drama / Thriller

Jeg elsker Roy Millers tanke gang, om ønsket rigtig at vil hjælpe, en rigtig god gå på mod, og vilje til at vil udrette noget, det kan være svært at se det nødvendige i nogle ting. Men som Roy Miller her oplever, så det her med at stoppe op 5 minutter og lytte til hvad folk har at sige, før de handler. Ville kunne ændre folk opfattelse af feks iraker og iraner, og det vil gå op for folk at de ønsker fed lige som alle andre.

The Raid Redemption [2011]

The Raid Redemption ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller / Krimi

slåskamp, slåskamp, slåskamp og endnu en slåskamp, jeg vil gætte mig på at, filmen er lavet på et meget simpel og kedeligt plot, som man så har smidt rigtig mange slåskampe ind i, for at gøre filmen længer og for der skulle ske noget. det er ikke den bedste jeg har set de få handlingen ting der sker, giver ikke den store mening. Man lære dog hoved trækende at kende men det er også det. Og så skal der lige tilføjes at med mindre man ser den med original tale, altså indonesisk.

lørdag den 12. april 2014

Lockout [2012]

Lockout ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller / Science fiction

Jeg ved ikke rigtig om jeg kan sige noget sådan vildt dårligt om den her, det skulle nok lige være af det ikke rigtig er noget i starten der fortæller os hvordan tingene er altså en for historie, men til gengæld så elsker jeg den her super gode humor som Snow stiller op med, og Emilie er da hælder ikke værst når vi kommet et godt stykke ind i filmen. Kan godt lide at hun snyder Snow lidt.

iron sky [2012]

Iron sky ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Action / Komedie / Science fiction

en blandet oplevelse. Dele af plottet er vildt spænde og rigtig godt tænkt, grafikken og det sciens fiction kunne klart være lavet bedre. Men den anden del af filmen er noget plat i det, og alligevel så er det som om af det bare gør filmen bedre, men vis filmens plot blev blev gennemfør i bedste 2013 stil så tro jeg filmen ville være rigtig fed. Men karakteren bliver ikke højre fordi det er lidt en blandet følelse

fredag den 11. april 2014

Coriolanus [2011]

Coriolanus ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Drama / Thriller / Krig

filmen gør det ikke helt klart hvad foldet mellem Coriolanus og Aufidius er. Efter min mening kan det være svært at forstå helt klart hvad der bliver sagt da der tit bliver talt i metafor og i hvad jeg ville kalde gammelt romersk sprog brug. Filmen i sig selv er okay, jeg kan personlig godt lide slutning af filmen.

Side Effects [2013]

Side Effects ( ** 2 ud af 5 )
2013 – Drama / Thriller / Krimi

der er meget psykologisk frem og tilbage i den første del, af filmen som gør den ret så kedelig. Tingene begynder først at tage fart når psykologen forsøger at finde ud af hvordan han kunne komme så langt ud. Da han finder ud af at de her to kvinder har pænt sagt taget røven på ham, sætter han de op imod hinanden ret så smart gjort.

The Calling - Wherever You Will Go

torsdag den 10. april 2014

Hitman [2007]

Hitman ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Action / Drama / Krimi

har læst mig til at der er mange som ikke kan lide filmen på grund af den er lavet over spillet men jeg må da sige jeg er ret så vild med filmen, og jeg kunne snild se at der blev lavet en toer hvor han gik efter dem der havde skabt ham, på også lige påpege at det er nogle rigtig gode skuespiller de har valgt især ham der er 47.

onsdag den 9. april 2014

True Lies [1994]

True Lies ( *** 3 ud af 5 )
1994 – Action / Thriller

det første jeg lige på sige er at man hurtig kan se det er en film fra midt 90erne, den er latterlig sjov og spænde, men vis den var lavet i nyere udgave og at plottet blev redigeret en smule så ville det være en rigtig fed film, jeg kan absolut ikke lige konen hun er sådan en trist grå ting, det jeg så bedst kan lide ved filmen er idéen med at han bliver afsløret over for sin familie at han er spion.

tirsdag den 8. april 2014

The Veteran [2011]

The Veteran ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Action / Thriller

den taber en del på at være britisk, da sådan nogle film hurtig bliver langtrukken og har nogle noget så kedelig scener og jeg må da sige af selv om den har et interessant plot så er den kedelig i længden og det er ikke en film der skal ses ud på natten for så falder man da i søvn til den, tro lidt at de har forsøgt at kopirer en af Jason Stathams filmen uden sauce

Oliver & Dodge - Mad World (Twist , Gay Themed)

Its a football thing

mandag den 7. april 2014

Parker [2013]

Parker ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Action / Krimi

mange siger at plotter er noget man har set før og jeg må da sige der er elementer i en vær film som man har set før, men det her er enestående på sin egen måde bare det af Jason Statham er med i den, giver det sig egen charme, en super god film, hvor Jason Statham igen viser at han bare er super til de her lidt mere krævende action film.

søndag den 6. april 2014

The Road to El Dorado [2000]

The Road to El Dorado ( *** 3 ud af 5 )
2000 – Anime / Adventure / Komedie

smadre sød og sjov, film hoved personerne er virkelig nogle rigtig ufine fyre, denne type ved jeg ikke helt om jeg er vild med eller ej, men jeg kan rigtig godt lide af den ene af fyrene lever sig ind i El dorado og om virkelig er det gode menneske jeg syntes de begge to skulle havde været, af de så måtte forlade El dorado begge to er agerligt.

The Transporter 3 [2008]

The Transporter 3 ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Adventure / Krimi

den tredje og sidste film i række og jeg må sige den var mere eksplosiv end de andre to og med en fandens god slutning, en rigtig sjov og action fyldt film, jeg må sige på pege af i de andre to film har det lykkedes Frank at vælte sig i olie i en slås kamp og selv om der er en rigtig god kamp på et værksted så er der ingen olie lidt sjovt. Men en smule anderledes handling men rigtig god som slutning. Kan rigtig godt lide af der er mere biljagt nu end i de tidligere to film.

lørdag den 5. april 2014

Familie Masood, EastEnders

Jeg vil gerne lige slå en tanke op omkring familien Masood fra EastEnders serien. Jeg er nu ret så godt inden i Christians og Syeds historie linje på Youtube, og må sige at jeg både har ekstrem harme og vrede over Zainab Masood (moren). Hun er så egoistisk, snæversynet med sin tro men frem for alt så sætter hun andres tanker foruden sin familie og sit liv. Jeg har absolut ingen medlidenhed eller tålmodighed for den her kvinde mere, jeg respektere deres tro og synspunkter på livet, men den her kvinde sætter virkelig ild i mig. For hun er så snæversynet og egoistisk som et menneske kan være.
Masood Ahmed (faren) har også en fast tro, og viser at han gerne vil afvise Syed men kæmper med sin beslutning og tro omkring det. For en gang skyld er det faren man ser kæmpe for det gode i deres familie og liv, og det giver en rigtig forfriskende syn på isslam og muslimer. Det viser i det mindste at det ikke altid er mænd som er dem der er det onde.
Tamwar Masood vil blive en meget klog mand med tiden. Selv om han har en fast tro og vil ære sine traditioner og religion så ser han det fornuftige og gode i alle folk omkring ham. Det bedste er at han ikke afviser sin bror når han finder ud af at han er gay, det er nok det bedste ved Tamwar. Det tegner kun til at han vil blive en stor mand en dag.

Efter Syeds selvmordsforsøg, mine øjende brændte af tåre da Zainab (moren) fortæller han at hans far skulle havde lade ham dø i stedet for at redde sin egen søns liv. Min vrede og harme over for Zainab vokser kun støt efter Syeds selvmordsforsøg. Selv da Zainab tigger Syed om at komme hjem har man ikke andet end harme og had for hende.
Efter Syed af umulig grund for mig at forstå alligevel tage hjem, selv om han føler morens had og ønske at han var død. En af de ting jeg har svært ved at forstå er at faren begynder at vise mistillid til Syed igen efter han er kommet hjem igen. Det er dog miserabelt at Syed prøver at blive kurret men jeg står helt klart på Tamwar side om at Syed bør stå ved sin brors side selv om han er som han er. (en ting jeg kan li er at Tamwar, ikke er specialt begejstret for Syeds valg)
efter at havde præsenteret Allan som skal kurrer ham for hans gay'næs, har Syed en samtale med Tamwar i køkkenet. Den her samtale mener jeg er et stort bevis på hvor meget familie betyder på Syed, at han er klar til at offer sit eget liv for sine familie. Jeg elsker Tamwars standpunkt i den her samtale og det viser endnu engang at han har et stort hjerte og vil blive en stor mand.

The Transporter 2 [2005]

The Transporter 2 ( **** 4 ud af 5 )
2005 – Action / Thriller / Krimi

for til hold den første transporter film, syndes jeg der er del scener som ser ret falsk lavet ud, og det ligger lidt en dæmper på hvor fed filmen eller er. Men der er nogle rigtig fede kamp scener i denne film, der kunne dog godt havde været lidt flere biljagter og sådan noget. Der er nogle helt enestående scener der gør filmen ret så fed

The Transporter [2002]

The Transporter ( **** 4 ud af 5 )
2002 – Action / Thriller / Krimi

der er nogle rigtig fede bil jagter og nogle ret så geret biler, samt nogle fantastiske kampscener, det eneste jeg gerne ville havde lavet om er Frank skulle være marine i stedet for pilot, det ville passe mere i denne film, og endnu engang levere Jason Statham bare så meget op til rollen, kunne dog godt tænke mig lidt flere smarte replikker, men når man ser filmen gør det absolut ingen ting.

Katy Perry - I Kissed A Girl

fredag den 4. april 2014

Miss Bala [2011]

Miss Bala ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Drama / Thriller / Krimi

Meget amatør artigt filmet, det første lange stykke tid er man ikke sikker på hvad der sker og hvorfor hun tage de valg som hun gør, og det bliver ikke nemmer af at forstå med den slutning med i løbet af filmen går det stille og rolig op for en hvorfor hun tage de valg hun gør, jeg mener dog der godt kunne være noget mere fortælling om den her narko krig og bande vs politi ting for man ved enelig ikke hvad der er hoved og hale på de her gutter.

The Rundown [2003]

The Rundown ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Komedie / Action / Adventure

En super sjov film, med et ret så spænde plot, og nogle geniale skuespiller, det er sjælden jeg har set en film der kan være så enestående og på sammentid kombineret af så mange ting man før har set i film. Rigtig godt fundet på. Af filmen så også har fået tilføjet sig nogle stjerne skuespiller af blandt andet The Rock er bare så meget bedre

torsdag den 3. april 2014

Tower Block [2012]

Tower Block ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Thriller

En meget rørende film der fortæller os hvordan det kan være at bo i de her bolig blokke og det ikke altid er ens egen fri vilje der vælger det, og man gør alt for at holde sig i live. Men nå tiden kommer så holder alle alligevel sammen på en eller anden måde. Jeg på peger det normalt ikke men af bruge en britisk og mere moden udgave af Lindsey Lohan til den kvindelig hovæderolle er et rigtig godt valg

onsdag den 2. april 2014

Border Run [2013]

Border Run ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Thriller / Krimi

En rigtig barsk film, men jeg må sige af ud fra de beretninger der finde, så har filmen en rigtig stor troværdighed. Den er barak men den overdriver ikke på et eneste tidspunkt og det er det jeg syndes gør den til en rigtig god film, dog mener jeg af der er noget i slutningen der kunne gøre bedre, så som vælger hun af gå politisk ind i kampen eller sørge hun bare for sig selv, sin bror og Javis barn eller hvad?

tirsdag den 1. april 2014

Peter plys og Hafferlaffen [2005]

Peter plys og Hafferlaffen ( **** 4 ud af 5 )
2005 – Anime / Adventure / Fantasi

en rigtig hyggelig børnefilm som jeg rigtig godt kan lidt, man kommer virkelig til at grine rigtig meget sammen med loffi og roo, elsker den her rigtig meget, det er prikken over i et af loffi i den engelsk udgave er meget britisk lavet, det er et rigtig godt mach til resten af banden. Og som altid er der jo noget at lære, men jeg vil lade det være op til de enkelte personer hvad det lige præcis er i denne film.