lørdag den 18. oktober 2014

how to make a wand

how to make a wand

NAte

“Nate,
I overheard your phone conversation with Mike last night about your plans to come out to me. The only thing I need you to plan is to bring home OJ and bread after class. We are out, like you now. I’ve known you were gay since you were six. I’ve loved you since you were born.
P.S. Your mom and I think you and Mike make a cute couple.”

fredag den 5. september 2014

The Boy With The Sun In His Eyes [2009]

The Boy With The Sun In His Eyes ( ** 2 ud af 5 )
2009 – Komedie / Drama / Thriller

nævn en ting jeg syndes der var godt ved det her plot? Det er svært ikke fordi der er så mange scener som jeg enligt kunne li' ret sagt så var plottet rigtig dårlig. Den eneste grund til den ikke har fået bund karakter er fordi jeg godt kan li idéen der har været i nogle dele af plottet og der er nogle okay hotte skuespiller med.

Elizabeth Mitchell - You Are My Sunshine lyrics

5 Cool Acapella Groups

torsdag den 4. september 2014

Gray Matters [2006]

Gray Matters ( ** 2 ud af 5 )
2006 – Komedie / Romantik

man kommer virkelig til at grine af den her film. Tal lige om et søskende par med energi som de her to. Det er nogle gode skuespiller. Dog et red kedeligt plot. Nok ikke en film jeg vil bruge meget tid. Syndes ikke der sker det store i det. Det med at være gay som kvinde er ikke nær så interessant som vis det fx havde været mænd.

onsdag den 3. september 2014

Antarctica [2008]

Antarctica ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Drama / Romantik

En kærligheds historie og 'find sig selv' historie lige som så mange andre film. Det er nogle ret hotte sex scener når man tænker på at filmen er fra Israel. Og nogle ret så hotte skuespiller også. Deres verden kan ikke været ret stor når de er kærester på kryds og tværs af deres venner erobringer

tirsdag den 2. september 2014

Denied [2004]

Denied ( * 1 ud af 5 )
2004 – Drama

den her film er spild af tid, der sker ikke noget specialt i den. Afvisning oven på afvisning fra den fyr som både er hans bedste ven og den person han elsker. Kedelige repliker, kedelige skuespiller. Det eneste der er bare i nærheden at være interessant er idéen bag plottet her.

mandag den 1. september 2014

The Living End [1992]

The Living End ( * 1 ud af 5 )
1992 – Komedie / Drama

Nok den værste film jeg har set længe. Vis der ikke havde været de her mord med i den og det havde været nogle gode skuespiller. Så ville den måske havde virket. Men nej det var et kedelig plot. Urinspirende skuespiller og scener. Det eneste gode ved filmen er den har frygt for at dø af Aids og deres måde at fuck med livet på når de nu begge to er syge.

søndag den 31. august 2014

No Night Is Too Long [2006]

No Night Is Too Long ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Krimi / Drama / Thriller

Jeg ved ikke om man skal være vred eller havde medlidenhed med vores main karakterer men det er måske mening at det skal være lidt splittet. Alligevel så er det her ikke et plot man ser verden. Det er både smuk, rædsomt og utroligt spænde. Nogle gode skuespiller og et rigtig godt plot. Kan rigtig godt lide vores hovedperson ikke kun er fx Gay men af han er mere sådan 'Bi'

Every Day [2010]

Every Day ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Komedie / Drama / Romantik

Der er store dele af det her plot vi har set så mange gange før. Det eneste sådan rigtig nyt der bliver tilføjet her er Gay sønnen. Det er forfriskende at se hvordan faren takler hans søns forvandling og det er meget realistisk den måde sønnen opføre sig på og reagere da tingene begynder at glide for ham. Middel godt plot og nogle gode skuespiller.

lørdag den 30. august 2014

The Falls: Testament of Love [2013]

The Falls: Testament of Love ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Drama

Selv om jeg fordømte vores main karakter specialt Elder i den første film. Så har den her film ændre mit syn på dem. Forfriskende nok så er der elementer i den her film der prøver på at fortælle at Jesus ikke er fordømmende over for Gay personer og det er okay. Men mest af alt så er det Elders forvandling fra at leve et falsk liv til at blive den person han virkelig er. Et plot med dybe følelser og et betydningsfuldt budskab

The Falls [2012]

The Falls ( *** 3 ud af 5 )
2012 – Drama

Jeg har det meget svært med sådan nogle main karakter som vi har her, det her med at prøve at presse en religion ned over hoved på nogle folk er en ting jeg forbander langt væk, men det med at det viser sig af de er Gay og af RJ står op til sin kirke og forbander dem over at de ikke kan acceptere ham som gay, det er bare vildt godt. Ville dog gerne havde set hvad der blev af Elder.

fredag den 29. august 2014

Private Romeo [2011]

Private Romeo ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama

Det meste af filmen er i strofer der har med Romeo og Juliet at gøre. Jeg syntes til at starte med at Romeo and Juliet var et kedelig kærlighedsstykke af Shakespear. Men efter at havde set den her film, har jeg fået en sådan lyst til at se Romeo and Juliet. For filmen her gøre et sådan stort indtryk på en. Vær dog opmærksom på af man gerne skulle kunne analysere stroferne en smule for at nyde filmen i fulde drag.

Ice Blues [2008]

Ice Blues ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Krimi / Drama / Mystery

Dejlig forfriskende film, nok den første krimi film jeg har set med gay main karakter. Skuespillerne kunne havde valgt mere nøje. Plottet i sig selv er super spænde og rigtig interessant. Replikker kunne der godt være arbejdet en del mere med. men alt i alt er det en god og underholdene film.

torsdag den 28. august 2014

On the other hand, death [2008]

On the other hand, death ( *** 3 ud af 5 )
2008 - Krimi / Drama / Mystery

Det er altså et dejlig forhold vores hovedperson har til hans mand. Det gør hele gay komplekset til noget helt andet som er super godt. Endnu engang er der et rigtig godt krimi plot i filmen og som ventet byder det på mange overraskelser igennem hele filmen.

Ang. Filmanbefalinger

De dokumenter, jeg havde med alle mine filmanbefalinger. har jeg desværre mistet. i det min harddisk er gået i stykker og jeg har tabt alt på den. jeg har en back-up i papir udgave. men det vil tage noget tid før jeg har fået skrevet dem ind igen. så det vil betyde at fra 5 sep 2014, vil der højt sandsynlig være en pause mellem der kommer en til.

onsdag den 27. august 2014

Third Man Out [2005]

Third Man Out ( *** 3 ud af 5 )
2005 - Krimi / Drama / Mystery

hvorfor kigget han ikke i den mappe af hans? Det var så den første film i rækken med vores Donal gay detektiv, og jeg må sige den var ikke skuffende en pæn start og oplæg til de næste par film om dem. Ville dog gerne vide mere om hans militær karriere end de få oplysninger man får.

tirsdag den 26. august 2014

Shock to the system [2006]

Shock to the system ( *** 3 ud af 5 )
2006 – Krimi / Drama / Mystery

endnu en af filmene er åben bart er en hel række med vores gay detektor og politiker, et spænde og forfriskende plot med et rigtig godt krimi plot. Der er mange sjove scener og replikker med i den som bare gør den rigtig god at se. Der er dog nogle ting jeg gerne ville ændre på, men lad os se om det ikke kommer i en af de andre.

mandag den 25. august 2014

Stay here a little while (Gtm Montage-JJFanvids)

Make The Yuletide Gay [2009]

Make The Yuletide Gay ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Komedie

End sjov, sød og vidunderlig dejlig film. Det var forfriskende med alt det glæde og ingen drama eller ligne som der er i mange andre gay film. Kan også rigtig godt lide af det er en julefilm. Men frem for alt er der nogle rigtig gode skuespiller med og man sider med et smil på læbe under næsten hele filmen.

søndag den 24. august 2014

Kiss The Bride [2007]

Kiss The Bride ( ***** 5 ud af 5 )
2007 – Komedie / Romantik

jeg er normalt ikke til bryllups film da de tit ender i ulykkelig kærlighed eller store dramaer, og det er nok det jeg mindst gider se. Men den her film er anderledes. Brylluppet bliver spoleret men ikke på den måde man tro. Det er forfriskende at se en anderledes slutning end man har set i så mange andre film.

A Home at the end of the World [2004]

A Home at the end of the World ( * 1 ud af 5 )
2004 – Drama / Romantik

den der har skrevet det her plot har virkelig røget for meget pot. Den byder dog på nye aspekter af hvordan lige kan forme sig. Men min bedste beskrivelse af filmen ville være et 80-90'er historie med halv gay historie og halv ung kærlighed historie. Den er ikke værd at se efter min mening.

lørdag den 23. august 2014

Adam & Steve [2005]

Adam & Steve ( * 1 ud af 5 )
2005 – Komedie / Drama

Den absolut værste gay film jeg nogensinde har set. Starter total klamt og er bare vildt underlig. Svært af se meningen med plottet. Skuespillerne kunne være okay vis deres karakter var bedre. Vis jeg skulle finde en scene som bare var nogenlunde god i den her film må jeg sige af det er bryllups ceremonien.

Lilies; Les feluettes [1996]

Lilies; Les feluettes ( **** 4 ud af 5 )
1996 – Drama / Fantasi / Romance

Det meste af filmen føles som om man sider foran scenen hvor man kan føle deres smerte, i første omgang troet jeg at præsten var Vallier, men af det enligt er en anden person. Jeg må sige af en film der er lavet i 1996, om en tid fra 1912. er det meget opfindsomt lavet. Deres talen er dog en smule udfodrende at forstå.

fredag den 22. august 2014

Clapham Junction [2007]

Clapham Junction ( ** 2 ud af 5 )
2007 – Drama

Den her film byder da godt nok på multi aspekter af livet fra flere personer. men jeg må sige at min ynglingescene er med Tim og Theo, der er så stærke følelser og en sådan giftighed mellem dem, af man bliver revet med på ingen tid, og at blande det med samtalen over middagen sætter det hele i perspektiv.

Kiss Me Deadly [2008]

Kiss Me Deadly ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Thriller

jeg ved ikke helt hvad jeg kunne forvente mig af den her film. Men lige meget hvad blev jeg absolut ikke skuffet. I den her serie finder vi en god sammen sætning af Robert Grant fra queer as folk og Shannen Doherty fra Heksene fra warren manor. Det eneste jeg gerne ville havde noget mere af var mere end en hentydning af Jacob og Paolos forhold.

torsdag den 21. august 2014

The Art of Being Straight [2008]

The Art of Being Straight ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Komedie / Drama

når det nu er en 'kom ud' film så mener jeg af der burde være en dialog der viser personen holdninger om at være gay, samt der skal være fyren og dialogen med at komme ud. Det mener jeg ikke den her film lever op til på nogen måde. Den er hyggelig at se og har nogle gode skuespiller, men slutningen var ret ligegyldig.

onsdag den 20. august 2014

Enemies Closer [2013]

Enemies Closer ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Action / Thriller

Det er jo et plot vi har set mange gange før, helten har et krigsproblem eller ligene, ender pludselig i en situation hvor han er nød til at spille helten igen. Skuespillerne kunne være valgt meget bedre, og replikkerne kunne godt være bedre. General så er plottet okay men det kunne godt være bedre. En gennemsnitlig film.

tirsdag den 19. august 2014

Force of Execution [2013]

Force of Execution ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Action / Krimi

rollebesætningen af Steven Seagal og Bren Foster er i min verden helt forkerte skuespiller til den her type roller. Der i mod er plottet super godt og rigtig spænde og moderne. Den er på en måde noget man har set før men i en helt ny form man sjælden har set noget ligene, super god film og rigtig gode kampe.

mandag den 18. august 2014

Speed [1994]

Speed ( **** 4 ud af 5 )
1994 – Action / Krimi / Thriller

smart fyr ham bombe manden, men ikke smart nok. Spænde plot som bare forsætter med at være super spænde og overraskende frem til slutningen. Det er dog ret agerligt at han bliver makker løs, men deres fælles løsningerne og samtaler var super sjove og rigtig underholdene at følge med i. og så må jeg sige deres løsninger er ret så kreative.

søndag den 17. august 2014

The Ref [1994]

The Ref ( **** 4 ud af 5 )
1994 – Komedie / Krimi / Drama

overrasket over hvor god og sjov den enligt var, sætter normalt ikke film på fra før 2000, men jeg må sige af den her er en af de gode. Super sjov film. Men nogle seriøse underlige og anspændte familier. Jeg tænker flere gange stakkels tyv men også familie fordi det er først når de møder den her tyv af de ser deres egen problemer og åbner kæften.

Four Christmases [2008]

Four Christmases ( * 1 ud af 5 )
2008 – Komedie / Drama / Romantik

det er nok den mest latterlige jule film jeg har set. Man føler sig onsvag af at blive ved med at se hele filmen, julen er bare tilføje for at havde en undskyldning til de her fire besøg hos deres familier. Syndes ikke plottet er specialt godt tænkt igennem og det hele er enligt en stor barnlig og pinlig historie.

lørdag den 16. august 2014

Vampire Boys [2011]

Vampire Boys ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Horro / Romance

Effekterne så som slåskampene, forvandlingerne og special effekterne er ret lattetlig lavet. Men selv handlinger er ret så spænde og interessante at fælge med i. dog er plottet en smule kedelig. Og de kunne godt havde lavet en bedre slutning både fordi filmen var ret kort og mener godt der kunne havde været mere til det.

Abrupt Decision [2011]

Abrupt Decision ( ** 2 ud af 5 )
2011 – Drama

filmen er stillestående lige som Deniss liv. Og deres forhold er relativ trist og super kedelig. Det meste af filmen tro jeg at de ville gå fra hinanden eller der vil være et eller andet super stor skænderi. Men det skær aldrig. Det er ikke noget klimaks i filmen. Og det gør ikke filmen mere interessant at se.

The Normal Heart [2014]

The Normal Heart ( *****+ 5+ ud af 5 )

2014 - Drama


Lige nu skammer jeg mig over at havde kaldt gay Aids film for en skændsels, fordi der er bliver lavet så mange af dem. Den her film rørte ikke bare dybt i mig. Den nærmeste tryllebandt mig til skærmen, og alt den sorg, vrede og glæde, gik lige ind hos mig, og i skulle bare vide hvor svært det er. Men ikke nok med det så har den her film virkelig åbnet mine øjende for en anden del af Aids historie, jeg aldrig før har set eller hørt om. En ting ved den her film jeg også virkelig elsker er at den går lige i hjertet, med de karakter og skuespiller der er blevet lavet her til.
Specialt Jim Parsons (the big bang theory) og Matt Bomer (white collar) er jeg rigtig imponeret over, jeg har aldrig været stor fan af deres skuespil, da jeg syntes de virket for barnlig og uprofessionelle i deres roller, men de to blev super hurtig mine absolute favorit karakter i den her film. Og en af de bedste ting er at de begge to også er åben gay skuespiller, af hvad der bare gør det mere troværdigt.
Jeg har set et hav af de film Mark Ruffalo spiller med i, men han har enligt aldrig været en skuespiller jeg har bidt så meget mærke i. Men jeg elsker at de bruger ham som den absolutte hovedrolle i den her film, fordi han virkelig formå at få en vrede og frustration igennem så seeren kan mærke den. Lige ledes så spiller Taylor Kitsch en del hovæderoller i film jeg har set og kommet til at elske feks John Carter, men i den her film gik det ikke op for mig hvem han enligt var, fordi de laver så radikalt op på hans udsene, og når vi nu er ved det, så selve karakteren passer faktisk enorm godt ind i det her historie, for han er den her neutrale type i forhold til Ned, der har svært ved at holde sit temperament under låg, så vælger han tit den solidariske løsning, og det kan jo så altid diskutere om det er en passene karakter. Sidst men ikke mindst må jeg lige fremhæve Jonathan Groff (Looking), det er enligt ikke fordi hans rolle er særlig fremhævet og han forsvinder gerne lidt i mængden, men grunden til at jeg så nævner ham er fordi det her er anden gang jeg ser ham i en gay rolle, og jeg er imponeret over han talent som skuespiller.
Men alt at dømme efter så er den her film, rigtig rørende og jeg faldt pladask for den, nok mest på grund af den ærlighed, vores skuespiller levere, men også på grund af glæden som så mange andre gay Aids film formåre helt at ude lukke. Jeg vil væde med at du må knibe mindst en tåre i løbet af den her film.


fredag den 15. august 2014

Big Eden [2000]

Big Eden ( *** 3 ud af 5 )
2000 – Drama / Romantik
Jeg mener det er den forkerte mand Harry vælger til sidst. Men det er jo smag og behag. Må også sige af jeg tit ser Arye Gross i denne type film og han er min mening ikke en af de store skuespiller. Til gengæld er Tim DeKay en super god skuespiller og fortjener en større rolle i den her film. Godt plot og interessant plot.

Flight of the Cardinal [2010]

Flight of the Cardinal ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Drama / Thriller

Det ville havde været en super spænde thriller og den ville havde været høj på min liste vis det ikke lige var for en lille ting. Det ligner noget der ville være lavet i 90'erne. Mildt sagt den er 'out of date' men der er nogle ret så gode skuespiller med i den blandt andet Matthew Montgomery som vi tit ser i denne type film.

torsdag den 14. august 2014

Sun Kissed [2006]

Sun Kissed ( * 1 ud af 5)
2006 – Drama / Romantik
Det første ord der kommer til mig er psykotisk udbrug. Og af årstallet absolut ikke kan være rigtig. Handlingen? Er der nogen handling, der er der vel nok vis man studere filmen nøje, men ved første gang at havde set den igennem er det nok en film jeg ikke vil huske og nok hælder aldrig se igen. Det er ikke værd at se.

onsdag den 13. august 2014

Tenderness [2009]

Tenderness ( ** 2 ud af 5 )
2009 – Krimi / Drama / Thriller

i bund og grund handler det om en sociopat, der bliver lukket ud af børnene fængslet, og møder en kvinde der så man myrde en anden kvinde da de var børn. Den er relativ kedelig og der sker ikke meget i den. Det psykologiske spil kan være ret interessant, men for det meste er den kedeligt.

tirsdag den 12. august 2014

Shame [2011]

Shame ( * 1 ud af 5 )
2011 – Drama

det jeg godt kan li ved filmen er at den tage nogle seriøse tabuere op. Der er ikke mange replikker eller scener hvor der er nogen som gør noget. Det her er hvad jeg ville kalde en følelses film, fordi hele handlingen ligger i hvad de føler og ikke hvad de gør. Den er okay men ikke en film for min smag.

mandag den 11. august 2014

A Marine Story [2010]

A Marine Story ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Drama

lad os prøve den her film med mænd i stedet så ville jeg men garanti havde givet den en højre karakter. Historien er også et bevis på don't ask don't tell politik der har været i den amerikanske hær var et kæmpe problem for mange mennesker der forsøgte at gøre deres bedste og var nogle gode soldater.

søndag den 10. august 2014

Just Say Love [2009]

Just Say Love ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Drama / Romantik

filmen er enligt et skuespil, ikke bare et skuespil i en film, men som et rigtig skuespil lige som vis de havde lavet det foran et publikum. Jeg har aldrig set noget ligene, en scene to skuespiller og et rigtig godt plot. Det eneste der forhindre den i at få top karakter er slutningen som for mit vedkommen kunne være anderledes.

Fruitvale Station [2013]

Fruitvale Station ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Biography / Drama

det er mord selv om det var en betjent der skød Oscar og derfor er straffen som betjenten fik sølle. Det er en hån mod andre betjente og mordere. Bare fordi man har et skilt at gemme sig bagved er det ikke ensbetydende med at du skal slippe billigere. En super god og sørgelig film. De har fået Oscar til at fremstå som det han var.

lørdag den 9. august 2014

The Wolverine [2013]

The Wolverine ( **** 4 ud af 5)
2013 – Action / Adventure / Fantasy

endnu en film om x-man wolverine, denne gang en film fra hans fortid. Spørgsmålet er om vi ikke har set det før. Det syndes jeg vi har. Effekterne og plottet er meget godt lavet men for mit vedkommen kunne de havde sparet den her film. Det er ikke fordi den fortæller os ret meget nyt om Logan.

The Conrad Boys [2006]

The Conrad Boys ( ** 2 ud af 5 )
2006 – Drama / Romantik

Ben ligner ikke en på 19 år, og da slet ikke en som kan forsøge et stort hus og sin lillebror. Jordan er noget af en forbandet selvoptaget person. Man høre desværre ikke meget om PJ og Pj's kærestes forhold til Jordan. I det hele taget er plottet meget 'cheapt' lavet. Det er også underligt at selv om Ben opføre sig som en god profil over for sin bror kan han ikke se hvor dårlig indflydelse Jordan er.

fredag den 8. august 2014

Frozen [2013]

Frozen ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Animation / Adventure / Komedie

en simpel og helt vidunderlig vinter film, i det jeg jo selv er noget af et vinter barn så syndes jeg den her film er rigtig cool, og super sjov og sørgelig at se. En rigtig vinter film som man vil nyde at se. Og børn vil garanteret også elske den for der er så mange sjove og søde elementer i den her film af den bare er allertiders.

Hurra!!

HURRAA!! 

nu nået vi så indlæg nr 1 0 0 0

 

Rigtig fedt

 

Dejlig dag til jer alle der ude.. 


Now You See Me [2013]

Now You See Me ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Krimi / Mysterik / Thriller

Det bedste tricks er med håndjern under afhøringen af Daniel. Men ellers en super fed film med nogle overraskende og fede tricks, slutningen er absolut ikke som man forventer, den er meget bedre og overrasker rigtig meget på en fason. Nogle super gode skuespiller kan specialt godt lide sammen sætningen af Mark Ruffalo, Isla Fisher og vores to stjerner fra Zombieland Jesse Eisenberg og Woody Harrelson

torsdag den 7. august 2014

Finding Me [2009]

Finding Me ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Drama / Komedie / Romantik

de store spørgsmål om hvem er jeg og hvad er mening med mit liv kommer virkelig frem i den her film, og det er næsten umuligt ikke at føle frustrationen sammen med vores main katakterne i den her rigtig gode film. Filmen er i sig selv lavet med lav budget af hvad man kan se men et super godt plot og nogle gode skuespiller og dialoger retter hurtigt op på det.

onsdag den 6. august 2014

All Over The Guy [2001]

All Over The Guy ( *** 3 ud af 5 )
2001 – Komedie / Romantik

Det her er en film hvor de ikke har lært ordene 'i fuckt up, but i still love you' for vi de havde lært de ord, så havde de brugt rigtige mænd til gay rollerne i stedet for de her to der opføre sig som om de er gay. Mild sagt, interessant plot men nogle rigtig dårlige skuespiller af de mandelige roller og så mangler der den er 'connentin' ting i deres samtaler.

tirsdag den 5. august 2014

eCupid [2011]

eCupid ( **** 4 ud af 5 )
2011 - Romantik

Kan vi lige slå en tanke over hvor meget elektronik og sociale medier kan styre vores dag? For det må siges at være en af de store emner i den her film. Ud over det er det rigtig forfriskende at se en film med et par der har været sammen i langtid og efter et midlertidig break up finder sammen igen. Nogle gode skuespiller der måtte dog gerne være mere dialog og 'hard love' over den.

mandag den 4. august 2014

Angora Ranch [2006]

Angora Ranch ( *** 3 ud af 5 )
2006 – Drama / Romantik

det ligner en ældre film, men med et sjovt og godt plot og særdeles anderledes ved af bruge kaniner, men en super god idé. Det er ikke helt min smag men den er dog ikke helt værst, helt klart en film der skal ses vi man kan li kaniner og gerne vil havde en ærlig gay film ind i mellem

søndag den 3. august 2014

Save Me [2007]

Save Me ( ** 2 ud af 5 )
2007 - Drama

Endnu engang ser vi hvordan religiøse folk, vil presse deres tro og opfattelse ned over hovedet på andre, og jeg må sige at jeg hader sådan noget. Men vi ser også af den der vil fikse det alt sammen og bruger religion til det også kan være dem der er mest ødelagt inden i. den her film er dog et rigtig godt eksempel på at være gay ikke er en sygdom men en del af hvad man er.