fredag den 5. september 2014

The Boy With The Sun In His Eyes [2009]

The Boy With The Sun In His Eyes ( ** 2 ud af 5 )
2009 – Komedie / Drama / Thriller

nævn en ting jeg syndes der var godt ved det her plot? Det er svært ikke fordi der er så mange scener som jeg enligt kunne li' ret sagt så var plottet rigtig dårlig. Den eneste grund til den ikke har fået bund karakter er fordi jeg godt kan li idéen der har været i nogle dele af plottet og der er nogle okay hotte skuespiller med.

Elizabeth Mitchell - You Are My Sunshine lyrics

5 Cool Acapella Groups

torsdag den 4. september 2014

Gray Matters [2006]

Gray Matters ( ** 2 ud af 5 )
2006 – Komedie / Romantik

man kommer virkelig til at grine af den her film. Tal lige om et søskende par med energi som de her to. Det er nogle gode skuespiller. Dog et red kedeligt plot. Nok ikke en film jeg vil bruge meget tid. Syndes ikke der sker det store i det. Det med at være gay som kvinde er ikke nær så interessant som vis det fx havde været mænd.

onsdag den 3. september 2014

Antarctica [2008]

Antarctica ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Drama / Romantik

En kærligheds historie og 'find sig selv' historie lige som så mange andre film. Det er nogle ret hotte sex scener når man tænker på at filmen er fra Israel. Og nogle ret så hotte skuespiller også. Deres verden kan ikke været ret stor når de er kærester på kryds og tværs af deres venner erobringer

tirsdag den 2. september 2014

Denied [2004]

Denied ( * 1 ud af 5 )
2004 – Drama

den her film er spild af tid, der sker ikke noget specialt i den. Afvisning oven på afvisning fra den fyr som både er hans bedste ven og den person han elsker. Kedelige repliker, kedelige skuespiller. Det eneste der er bare i nærheden at være interessant er idéen bag plottet her.

mandag den 1. september 2014

The Living End [1992]

The Living End ( * 1 ud af 5 )
1992 – Komedie / Drama

Nok den værste film jeg har set længe. Vis der ikke havde været de her mord med i den og det havde været nogle gode skuespiller. Så ville den måske havde virket. Men nej det var et kedelig plot. Urinspirende skuespiller og scener. Det eneste gode ved filmen er den har frygt for at dø af Aids og deres måde at fuck med livet på når de nu begge to er syge.