mandag den 30. juni 2014

Pacific Rim [2013]

Pacific Rim ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Sciens Ficktion

i starten er monstrene virkelig ringe lavet, men de bliver bedre jo længer og jo flere kampe dem kommer mellem dem og Jaegerne. Slutningen inden i monstrenes ting kunne også godt havde lavet bedre. Men ellers super spænde plot og nogle helved gode scener, er overrasket over hvor godt Jaegerne og det andet teknik er lavet.

søndag den 29. juni 2014

Percy Jackson; Sea of monsters [2013]

Percy Jackson; Sea of monsters ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Adventure / Family / Fantasy

lige som den første film så er jeg stadig vildt imponeret over hvordan scenerne er bygget op, de er rigtig fantastiske og fantasifulde. Plottet er kanon godt, både spænde og på en bisar måde også rigtig sjovt. Helt klart en film der kan anbefales. Ja og så ligger den jo også op til en tredje film som vi kan glæde os til.

Robin Hood [2010]

Robin Hood ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Adventure / Drama

Det her er ikke den Robin Hood jeg vokset op med, men den er absolut ikke vært, det ville være absurd at sige. Jeg syndes lige frem den er bedre og meget mere spænde at se. Russell Crowe er den bedste skuespiller af bruge, han gjorde sig velbemærket i Gladiator som også fik top karakteren, og jeg må sige at hans præstation i denne film, ikke ændre min mening om at han er en virkeligt god skuespiller.

lørdag den 28. juni 2014

ItaloBrothers Feat. Carlprit - Boom (Official Video HD)

R.I.P.D [2013]

R.I.P.D ( ** 2 ud af 5 )
2013 – Action / Komedie / Drama

vis man er til den her studipe komik, så må det være en sjov og fed filmen for dig, men jeg må sige at mit første tanke var, hold kæft hvor jeg hader den. Nogle ret sjove skuespiller at bruge til sådan en film her, men det er nok også den eneste sjove ved den her ting. Plottet er ret så kedeligt og alligevel ret fantasifuldt fundet på. Det er ikke en film der kan anbefales til det yngre publikum. Men nok mere til de lidt ældre knægte ville den nok være perfekt til.

Premium Rush [2012]

Premium Rush ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Action / Krimi / Thriller

helt ærligt så er det ikke smart at bruge team sangen fra csi new york i starten og slutningen af filmen. De her cykelbude er bare så seje, er blevet helt vild med den her film, der byder virkelig på noget af et rush uden lige, og slutning er bare så fandens god, elsker af alle cykel bud 'går i krig' for at hjælpe Wilee, det er bare for fedt. Super god film med et spænde og virkelig rush plot uden lige.

The OMEn Chronicles - Harry Potter - 4K

fredag den 27. juni 2014

2 guns [2013]

2 guns ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Action / Komedie / Krimi

Denzel Washington egner sig ikke til at spille ordensmand, lige meget om det FBI, CIA eller DA. Og det mister filmen selvfølgelig lidt sin charme på. Mark Wahlberg syndes jeg er sådan lidt over det hele og jeg kan ikke finde ud af om jeg hader ham eller elsker ham i den her rolle. Men super sjov film og nogle ret så opfindsomme scener.

27 Dresses [2008]

27 Dresses ( ***** 5 ud af 5 )
2008 – Komedie / Romantik

Har helt ondt i mine kinder af at smile og le så meget, det var virkelig en dejlig film, men et utrolig godt plot, jeg er normalt ikke til de her romantiske film, men er virkelig glad for jeg valgte at se den, for den var bare super god.

torsdag den 26. juni 2014

Thor; The Dark World [2013]

Thor; The Dark World ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Fantasy

sjov, spænde og fantastisk flot film. Der er gjort enorm meget ud af effekterne og grafikken. Det er virkelig fantastisk uden lige. Jeg elsker at de har tilføjet flere sjove replikker og komiske scener der gør filmen endnu bedre at se. Chris Hemworth er også enorm lækker og spiller Thor rollen rigtig godt. God film men nogle ekstra gode skuespiller og nogle helveds gode scener, stor ros.

Hallelujah (shrek song) Best version!

Gwen Stefani - Hollaback Girl

Eminem - Like Toy Soldiers (Instrumental with Hook)

Dr. Bombay - S.O.S (The Tiger Took My Family)

Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith

Flo Rida - Whistle [Official Video]

onsdag den 25. juni 2014

Pokémon; Spell Of The Unknow [2001]

Pokémon; Spell Of The Unknow ( ** 2 ud af 5 )
2001 - Animation / Action / Adventure

i den her film ser vi de første nye pokémoner, der er begyndt at komme i de nyere og ikke originale serie afsnit, nogle af dem er okay, men jeg mener ikke man skulle havde lavet en helt ny samling som man har gjort. Til gengæld giver de nye typer pokémoner grundlag for nogle nye og sjove film. En allertiders film med et spænde plot og en del komik.

tirsdag den 24. juni 2014

After Ever After 2 - DISNEY PARODY

Pokémon; The Power Of One [2000]

Pokémon; The Power Of One ( *** 3 ud af 5 )
2000 – Animation / Action / Adventure

Endnu en helst fantastisk film, den her har dog ingen decideret opfølgning på serien, og er mest bare for underholdningen skyld, men alligevel er den helt klart værd at se. Man ligger hurtigt mærke til at filmen er af nyre dato og den har ikke helt det her ældre japanske animationen udtryk som de to første film, men alligevel er den super spænde og ret flot lavet, og rigtig godt plot.

mandag den 23. juni 2014

Pokémon; Mewtwo Returns [1999]

Pokémon; Mewtwo Returns ( *** 3 ud af 5 )
1999 – Animation / Adventure / Family

endnu en film med pokémon, som også er i bedste stil med grund serien pokémon. Den gør den virkelig. Det er virkelig en god fantasi som skaberen af Pokémon har haft, for filmen er utroligt spænde og rigtig sjovt. Men en af de ting jeg elsker mest er at hele filmen lige som alle de andre er hold i den animeret japanske udgave.

søndag den 22. juni 2014

Pokémon; The Movie [1998]

Pokémon; The Movie ( **** 4 ud af 5 )
1998 – Animation / Action / Adventure

efter en lang serie med Ash og Picahu, kom endelig en længe ventet film med den, og jeg må sige den skuffede ikke spor, tværtimod laver den en rigtig fed afslutning på hele serien, men det bedste med hele filmen er at de har vedhold grund værdigerne fra den almindelig pokémon serie.

Race you to the bottom [2005]

Race you to the bottom ( * 1 ud af 5 )
2005 – Drama / Romantik

vores hovedpersoner lever i en 90'er agtig tilstand, mens verden uden om er up to date, det er virkelig det indtryk man får af filmen. Det mest bisarre i den her film er deres forhold. Og selv om vores mandelig hovedperson er gay, så høre den ikke ind under som en gay film ville jeg mene. Og slutningen, har aldrig set en så dårlig slutning før, den gav jo ingen mening eller ende på historien. Virkelig en skod film

lørdag den 21. juni 2014

TinkerBell Secret Of The Wings [2012]

TinkerBell Secret Of The Wings ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Animation / Familie / Fantasy

wauw hvor er jeg imponeret og overrasket hvor god filmen her var, den var efter min mening helt i særklasse fortilhold de andre, noget fantastisk musik, og nogle helt speciale nye karakter der tilføjes i denne film. Der er både nogle vildt sjove ting og nogle der virkelig overrasket en og gør filmen både trist og spænde at se.

TinkerBell The Great Fairy Rescue [2010]

TinkerBell The Great Fairy Rescue ( **** 4 ud af 5)
2010 – Animation / Adventure / Family

Lidt af et peter pan eventyr, er der over det her, en rigtig sød historie, men nogle ret så flotte og ret så interessante karakter i. der må da virkelig være noget at snakke om afterne i feland. Noget godt musik, og virkelig en let forståeligt børne eventyr, super godt til de mindre fe børn.

fredag den 20. juni 2014

TinkerBell The Lost Treasure [2009]

TinkerBell The Lost Treasure ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Animation / Adventure / Family

Den første forsættelse af Klokkeblomst. En relativ god historie men, den ligner så mange andre børnefilm. Endnu engang er den rigtig godt lavet og man bliver nemt imponeret over den fantastiske måde tingene bliver lavet på. Det her plot byder både på sjove stunder mens også en del pinlige øjeblik. Musikken er dog ret så god lige i den her film.

TinkerBell [2008]

TinkerBell ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Animation / Adventure / Familie

Det var bare et spørgsmål om tid før før der blev lavet en separat film om klokkeblomst, det er jo næsten lavet en film om vær karakter fra Disney. Men når det så er sagt så er Tinkerbell her rigtig flot lavet, og plottet er som i mange andre Disney film, meget børnevenligt og super sødt.

torsdag den 19. juni 2014

Universal Soldier Regeneration [2012]

Universal Soldier Regeneration ( ** 2 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller / Sciens Ficktion

Relativ kedelig film, men den må være en film lige for konspiration tossen. Det er nogle gode skuespiller de bruger, men selve replikkerne og plottet er ikke det bedste og det bliver ikke bedre af at der næsten ingen overraskelse er i plottet. Og så er selv optagelsen og udførelsen af de forskellige scener ret amatør lavet.

onsdag den 18. juni 2014

Street Kings 2 Motor City [2011]

Street Kings 2 Motor City ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Krimi / Drama / Thriller

sammenhæng? Hvor er sammenhænget mellem den først og anden film? Efter min mening ser der ikke ud til at være nogle. Begge film handler om korrupte cops, men det er også det. Selve plottet er ret spænde og der er nogle enkelte gode skuespiller med, men det er så også det. Udførelsen af plottet kunne havde været bedre, og brugen af de forskellige skuespiller kunne meget vel havde været brugt på en anden måde

tirsdag den 17. juni 2014

Latter Days [2003]

Latter Days ( *** 3 ud af 5 )
2003 – Komedie / Drama / Romantik

en anderledes film, om nogle helt seriøse og centrale emner om nogle af de problemer som man støder på ved ikke af følge normen. Men det er også en film med rigtig stærke føldelser. Den kan være noget over dramatiseret, men det er vist nok det eneste den sådan rigtig mister på til min smag.

mandag den 16. juni 2014

Bad boy street [2012]

Bad boy street ( **** 4 ud af 5 )
2012 - Drama

det er helt klart en B-film og jeg bedømmer den der efter, plottet er rigtig godt, og der er nogle virkelig gode erotiske scener i den, det enest er at vores hoved person nok skulle havde gættet han var en 'stjerne' på den måde han opførte sig. Slutningen efterlades ret åben og det er lidt irriterende med det er dejligt nok af den sidste scene er de sammen, her fra kan man jo altid bedømme hvad der sker der fra.

søndag den 15. juni 2014

Whirlwind [2007]

Whirlwind ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Drama / Romantik

Det bedste er at de næsten spytter den måde en person kan ødelægge deres venskab og forhold i ansigtet på en. Det værste er at det ikke er den mest aktive film jeg har set. Men et rigtig godt plot med et virkelig vigtig og gennemtænkt plot. Og så nogle ret så lækre skuespiller.

Officer Down [2013]

Officer Down ( *** 3 ud af 5 )
2013 – Krimi / Drama

Den her betjent er ikke bare langt ude, er er ufattelig langt ude. Det er sådan af forbryderne kan sno ham om sin finger så let som ingen ting. Ikke ret godt lavet, men alligvel er det nu et ret så godt plot. Det der er absolut det mest spænde er når det hele travles op, og de virkelig sandheder går op for betjenten her.

lørdag den 14. juni 2014

Snitch [2013]

Snitch ( **** 4 ud af 5 )
2013 - Drama / Thriller

ret så spænde og meget anderledes end andre 'fang nako bossen' film der er på markedet. Det er spænde og ny tænkning at lave sådan en film her. Rolle samsætningen som Jon Bernthal, Berry Pepper og Dwayne Johnson, gør hælder ikke filmen helt værst det er alle tre meget talentfulde skuespiller.

London [2005]

London ( ** 2 ud af 5 )
2005 – Drama / Romantik

det er virkelig en fest der er sat op til helt at ende i slagsmål. Det her er en film om det beskidte slæng, der boller uden om, tage coke og drikker sig halv ihjel. Der er nogle få dybe samtaler, men alt i alt er det en rigtig dårlig film, uden en seriøs handling.

fredag den 13. juni 2014

After Earth [2013]

After Earth ( ***** 5 ud af 5 )
2013 – Action / Adventure / Sciens Fiktion

Jeg savner ordene jeg elsker dig, og jeg er stolt af dig ellers var det en rigtig fed film, kan virkelig godt lide at man har udfoldet sig og skabt nogle scener der bare er helt enestående, jeg må da også sige jeg var noget skeptisk over af Will Smith og søn skulle havde sådan nogle seriøse roller her, men jeg må sige de overrasket positivt. Super god film og rigtig spændende plot.

Europa Report [2013]

Europa Report ( *** 3 ud af 5 )
2013 - Sciens Fiktion / Thriller

den første halv del af filmen virke relativt kedelig, men der er hælder ikke meget rum at lave en handling i. Men lige jo længer vi kommer ind i handling jo mer spænde bliver filmen, den er både nærve pirrende og kedelig på samme tid. Syndes det er en urtolig spænde og drastisk slutning, helst klart anderledes end andre rumfilm.

torsdag den 12. juni 2014

Boy Culture [2006]

Boy Culture ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Drama

en anderledes film, men alligevel så score den højt, jeg kan ikke helt forklare hvorfor den her film bør havde de 4 stjerne den har fået, det er svært at frem hæve nogle dele af filmen, for det er filmen samlet som en enhed den er bedst. Man kan selvfølgelig godt hive sådan noget frem som den her ændring X gerne skulle være gennemgået af det gjorde han jo eneligt ikke, og det er nok der jeg mener er mangler, ellers rigtig godt plot.

onsdag den 11. juni 2014

Morgan [2012]

Morgan ( ***** 5 ud af 5 )
2012 – Drama

den når helt klart op på kant med Role/play på listen med bedste gay film. Jeg har til at starte med en vis kritik over Morgan og den måde han takler sit handikap på, men efter han brænder alle sine broer, og indser hvordan han er blevet. Genkender jeg rigtig mange ting, og det gør filmen virkelig god. Kampen tilbage til det virkelig liv, og frem for alt kærligheden til den person man elsker er virkelig gjort til ære i den her film. Super god film og nogle rigtig gode og strække skuespiller.

tirsdag den 10. juni 2014

Street Kings [2008]

Street Kings ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Action / Krimi / Drama

En underlig rolle sammensætningen, men den fungere da lige for det her plot. En anden ting jeg også finder underligt er slutningen, normalt bliver durty cops, dræbt, fyret eller ligene når de gerne vil være street igen, det er ikke lige frem hvad den her film ligger op til, de dækker bare over ham lige som den korrupte cheif gjorde.

Role/Play [2010]

Role/Play ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Drama

det er den bedste gay film jeg har set til dags dato. Det er ikke fordi der sker meget i den eller af de er så mange forskellige scener i den, men selve princippet i at diskutere kærlighed og det at være anderledes som gay man i et stærkt præget medie rum. Elsker rigtig meget at man har valgt at vores hovedpersoner begge er rippet af medierne, men til sidst gør op med sig selv hvordan de vil leve deres liv og frem for alt vælger kærligheden over hinanden frem for hvad medierne nu vil gøre.

mandag den 9. juni 2014

Shut Up And Kiss Me [2010]

Shut Up And Kiss Me ( ** 2 ud af 5 )
2010 – Komedie / Romantik

Selv plottet kunne godt være ret så interessant, men må da ærligt sige af selv den måde filmen er lavet på, og bygget op på bare er rigtig rædsels fuld. Af det sjælden er noget man ser værre ud. Det er små scener som enligt er klipper sammen til en film, det eneste der får den til at hænge sammen er en rød tråd med en kærligheds historie, men det er også det eneste som holder sammen på filmen.

søndag den 8. juni 2014

Wedding wars [2006]

Wedding wars ( *** 3 ud af 5 )
2006 – Komedie / Drama

det her er en film om gay rettigheder og ikke så meget en decideret film med gay tema, af hvad der er lidt trist da jeg håbet på det. Stakkels bror, siger jeg bare for selv om den anden bror kæmper for hvad han tro på, så ødelægger han desværre sin bror. Men som altid opdager han det i slutningen og gør alt for at hjælpe ham. Det bedste i hele filmen er slutningen for brødrene hvor de acceptere hinanden som de er.

Game Of Dead [2010]

Game Of Dead ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Action / Adventure / Thriller

urealistiske slåskampe, men alligevel rigtig godt, super idé at de enligt alle sammen var CIA agenter, der giver et lille tvist da man på vejende af deres rygte ved at de eneligt aldrig er helt gode eller ærlige som fx FBI har ryg for at være, syndes dog det er en lidt trist slutning vores hovedperson får, men alligevel fedt lavet af historie er fortalt.

lørdag den 7. juni 2014

Pain And Gain [2013]

Pain And Gain ( ** 2 ud af 5 )
2013 – Komedie / Drama / Krimi

det var svært for mig at lade vær med at spole igennem de pinlige og kedeligt ting i den her film, for dem er der vildt mange scener af, og de er ikke specialt godt lavet, musikken er lidt sjov da der er brug en del gamle sange, mindes specialt af de brugte en af Aquars sange på en normal rå mande scene, og der føltes bare vildt kikset. Ikke en special god film.

Hijacked [2012]

Hijacked ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller

en spænde film, men nogle rigtige gode skuespiller og overbevisende plot som gør filmen rigtig fed at se. Kan rigtig godt lide af man i starten vælger at give dem CIA kasketter på det er ikke så tit det ses. Men en af tingene der kunne gøre bedre er 'hævnen' over makkeren der blev dræbt.

fredag den 6. juni 2014

Chris & Charlie - Gay Themed

Gay Tv Couples

Amazing Gay Couples - Beside You

Deadly Impact [2010]

Deadly Impact ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Action / Krimi / thriller

rigtig spænde start, og yderst pirrende, der sker noget hele tiden og man kan næsten ikke tænke sig til det næste, og det gør bare filmen endnu bedre, helt klart værd vis man er til en god action film. Må også lige sige at der bliver truffet nogle store beslutninger undervejs, der indbære ikke bare fremmet mennesker med virkelig personer der er tæt på vores hovedperson her, super godt plot og nogle helt okay skuespiller.

Hunt to kill [2010]

Hunt to kill ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Action / Thriller

lidt af et anderledes action eventyr vi har her, en super god og spænde film, men er særdeles anderledes slutning end hvad denne type film ellers ville få. Men det er sku ikke fordi det gør filmen mindre god. Et seriøs godt plot og nogle rigtig gode skuespiller der virkelig kan leve op til forventninger af deres roller.

Watch Dogs Parkour in Real Life in 4K

Gay boys kissing while working as a courier cute twinks

Footloose - Final Dance 1984 HD

Jabbawockeez - ABDC Week 7: Evolution of Hip Hop

NYPD Cop Tears it Up | Street Performer Break Dance BATTLE

torsdag den 5. juni 2014

The Expatriate [2012]

The Expatriate ( **** 4 ud af 5 )
2012 – Action / Thriller

The Expatriate eller Erased som den også kaldes er endnu en af de her film som er bygget over et af de rygter som CIA har fået, denne gang er det rygtet om at når du ikke er nyttig mere for dem så slå de dig ihjel i det du er en for stor belastning, men den for alligevel et vældig tvist da det ikke er i en værd film man ser at det er en CIA agent der er korrupt og da slet ikke med sådan et ligne plot her, derfor vil jeg sige af den er ret så specialt og super god.

John Barrowman Flirts with a Marine

RJ Berger Caught Max in the Shower Kissing Another Dude!

onsdag den 4. juni 2014

Runner Runner [2013]

Runner Runner ( **** 4 ud af 5 )
2013 – Krimi / Drama / Thriller

er en af de mange film der omhandler gangster og frem for alt hasard spil, man kan sige af det er ikke meget nyt frem for andre film, men alligevel så er den rigtig spænde og helt klart værd at se. Det er nogle rigtig gode skuespiller der er med, og det gør da også film god at se, og må da sige at der på igen måde er sparet på Las Vegas stemningen, så det er også endnu et plus for filmen.

tirsdag den 3. juni 2014

The 24th day [2004]

The 24th day ( ** 2 ud af 5 )
2004 - Thriller

et noget sygt tvister mine der er kommet op med det her plot, man kidnapper sku da ikke en fyr man har været sammen med for 5 år siden bare fordi det er 3 uger siden man er blevet testet positiv. Filmen er betegnet som en gay movie, men jeg må da sige jeg blev ret skuffet, og vis det ikke var fordi jeg havde lovet mig selv at se den film jeg nu engang satte på, havde jeg da nok bare slukket for den, for den var ikke interessant.

mandag den 2. juni 2014

Coffee Date [2006]

Coffee Date ( **** 4 ud af 5 )
2006 - Komedie

den eneste grund til den ikke får 5 stjerne, er fordi jeg mener de godt kunne havde fundet sammen til sidst det ville havde været den rigtig slutningen efter mine mening. Men ellers tage den her film os med på noget af en vandskelig tur, der på sammentid viser os hvordan den kan være at blive beskyldt for at være gay og samtidig komme så meget i tvivl om hvem man virkelig er, at man begynder at tro det folk siger man er. Et rigtig interessant plot med nogle rigtige gode dialoger.

søndag den 1. juni 2014

Holding Trevor [2007]

Holding Trevor ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Drama / Romantik

en god film, der virkelig har en dybere følelse, de tage emner om at blive såret dybt, at stole på en ny kærlighed, at tørre at tage chancer, og de svære valgt som livet byder på fx at give slip mens tid er, finde ud af hvad der betyder noget for en. Men mest af alt sætter den pris på venskab, men også dyb kærlighed. Det her med at være lykkelig og elske sætter de på spidsen på en helt fantastik følelse mæssig måde som virkelig gør filmen værd at se.

Mulligans [2008]

Mulligans ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Drama

en film med gay tema som ikke bare holder os på side linjen, eller viser sig fra en persons side af, i denne film ser vi hvordan det påvirker en hel familie, dog uden alt det her drama som mange film godt kan stille op, uden at det eneligt er sådan i den virkelig verden. Nogle gode skuespille og en meget stærk og følelse mæssig plot. Slutningen kunne dog godt havde været en smule anderledes