fredag den 31. januar 2014

Gladiator [2004]

Gladiator ( *****+ 5+ ud af 5 )
2004 – Action / Adventure / Drama

Jeg vil først af alt sige af den er den bedste film inden for dens kategori og der er endnu ikke noget der har slået den og jeg tro hælder ikke der er noget der gør før om mange år. Effekterne, plottet og replikkerne er så gennemfør af det er sjælden syn.

Déjá Vu [2006]

Déjá Vu ( **** 4 ud af 5 )
2006 – Thriller / Science Fiction / Action

må nok sige af det var ikke hvad jeg havde regnet med da jeg satte filmen på. Det eneste jeg ikke var overrasket over da jeg var færdig med af se filmen var af de havde valgt Denzel Washington som hovedrollen. Han spiller mindst lige så godt som i 24 timer serien som filmen også mindre mig en lille smule om.

torsdag den 30. januar 2014

Easy A [2010]

Easy A ( *** 3 ud af 5 )
2010 – Komedie / Romantik

Jeg må nok sige af jeg ikke kan se den sjove side af den her film. Men jeg syntes det er en vild sjov måde hun takler alle med bare af smide et A på tøjet og lade som om hun er det folk gør hende til. Jeg vil nok mene af jeg ikke syndes den er så virkeligheds tro som den nok skulle være ment som.

onsdag den 29. januar 2014

Domino [2005]

Domino ( ***** 5 ud af 5 )
2005 – Action / Krimi / Biography

en virkelighed tro film om dusør jager i nye tider, kan godt lide grafikken og effekterne det gør virkelig filmen helt special. Jeg syntes dog godt af man kunne undvære den modsatte vinkel end den om Domino. Den mener jeg nemlig ikke passer ind men det er jo for af filmen får noget fylde.

tirsdag den 28. januar 2014

Journey To The Center Of The Earth [2008]

Journey To The Center Of The Earth ( **** 4 ud af 5 )
2008 - Science Fiction / Adventure / Familie

En sjov og spændes børnefilm med The Rock i hovedrollen. Nogle rigtig gode skuespiller og effekter og grafik er rigtig godt lavet. Plottet er rigtig godt gennemført og der er kræset til en vis grænse om detaljer og replikker.

Sexy Marines

mandag den 27. januar 2014

Gabriel Iglesias The Sixth Level of Fat

The Woman [2008]

The Woman ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Komedie / Drama

filmen mindre rigtig meget som Sex and the city og jeg må da sige af jeg forveksler da også filmen karakter med karakter fra sex and the city. Ud over det jeg nævnte her så er de ellers nogle gode skuespiller og der er da også deres eget sjov med i den.

søndag den 26. januar 2014

VANILLA ICE - DANCING ON ICE 2011 - ICE ICE BABY

Mean Girls [2004]

Mean Girls ( *** 3 ud af 5 )
2004 – Komedie

Endnu en teen film med Lindsay Lohan, filmen mindre så meget om alle andre teen film det er de onde tøser og de gode tøser vis man kan sige det sådan. Men denne film byder også på en del sjove replikker og nogle rigtige onde men også vild sjove scener så den er helt klart i den ene af film kan skal se.

Constantine [2005]

Constantine ( *** 3 ud af 5 )
2005 – Fantasi / Horror

endnu engang er helved ved af stå op til jorden og endnu engang er der kun en mand der kan rede verden. Der er så mange film med samme plot. Men alligevel så er den her film noget for sig. Kunne havde ønsket mig noget bedre effekter men semligene med hvornår filmen er lavet kan man ikke forvente meget mere.

Vanilla Ice - Ice Ice Baby

lørdag den 25. januar 2014

Inkheart [2008]

Inkheart ( *** 3 ud af 5 )
2008 – Adventure / Familie / fantasi

En special eventyr. Har ikke set noget ligene, jeg ville personligt havde valgt nogle lidt anderledes skuespiller i nogle roller og eventuelt nogle andre replikker. Den er lidt specialt i det for tilhold andre børnefilm men det gør den absolut ikke dårligere.

Inglourious Basterds [2009]

Inglourious Basterds ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Drama / Adventure / Krig

En lidt lavsig Hitler, men special styrken der tage skalper er god humor, der er mange sider af samme sag og det gør den lidt mere specialt end andre. Lidt grafisk fejl placering efter min mening. Nogle gode skuespiller. Ikke de bedste drabs effekter men okay. Et godt plot.

fredag den 24. januar 2014

The Italian Job [2003]

The Italian Job ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Krimi / Thriller

Fed film med nogle ret så smarte finter. Det sjoveste af det hele er når de tage røven på skurken til slut det er nok noget af det sjoveste. Nogle gode skuespiller og selvfølgelig en usædvanlighed god rolle Jason statham har fået.

Astérix indtager Rom

Astérix indtager Rom ( ***** 5 ud af 5 )
1976 – Action / Adventure / Anime

en go' gammel davs tegnefilm som jeg virkelig husker dem. Og som altid skuffer Astérix ikke en smule. Super underholdene og latter brøl så det kan blive til noget. Virkelig sjov tegnefilm man kan nyde i alle aldre.

torsdag den 23. januar 2014

Disney's Frozen "Let It Go" Sequence Performed by Idina Menzel

Stake Land [2010]

Stake Land ( ** 2 ud af 5 )
2010 – Drama / Horror / Science Fiction

Kedelig film, karakter løse roller og skuespiller, det eneste der er flot filmet er landskabet og så er vampyrerne også okay lavet, selv kampene er kedelige. Det meste af filmen er noget så kedelig og man sider jeg venter på der skal ske noget hele tiden.

onsdag den 22. januar 2014

Enemy Of The State [1998]

Enemy Of The State ( *** 3 ud af 5 )
1998 – Action / Drama / Thriller

når men nu engang tænker på af den er lavet engang i 98'er så er det grafiske enelig meget godt ramt. Men vis man ikke er van til af se ser så gammelt ud så kan man let blive irriterede og så mister man lysten til af se den. Og jeg må da mildt sige af jeg ikke brydes mig om den måde den er lavet på.

tirsdag den 21. januar 2014

Minority Report [2002]

Minority Report ( **** 4 ud af 5 )
2002 - Action / Mysteri / Science Fiction

flot lavet det må man sige den er. Det er ikke første gang man ser noget om orakler så det gøre ikke filmen enestående men den har aldeles sin egen helt speciale charme. Og så skal det lige sige af selv om man ser det meste på forhånd så overrasker den rigtig meget u slutningen.

mandag den 20. januar 2014

Gamer [2009]

Gamer ( **** 4 ud af 5 )
2009 – Action / Science Fiction / Thriller

filmen føles kort, og der er en masse grafiske effekter som er rimelig irriterende af se på. Jeg ville gerne vide hvordan den der gruppe overlevet af blive skudt som man så og hvem de mænd der står bag vores hovedperson. Kampen i det hele taget er godt lavet men ikke på samme måde som andre film og det blokere følelsen af at være i kamp.

søndag den 19. januar 2014

In The Valley Of Elah [2007]

In The Valley Of Elah ( *** 3 ud af 5 )
2007 – Drama / Krimi / Mysteri

Jeg var ikke vider imponeret. Jeg syntes det var for brutalt den måde Mike blev myrdet på. Der var efter min mening ikke den store handling eller action i den. Den var en smule langtrukken og rimelig kedelig eneligt.

Last Man Standing [2011]

Last Man Standing ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama / Action / Thriller

jeg starter lige med af skrive af jeg syndes det er underligt den ikke er kategoriseret som Thriller også. Men rigtig fed film med noget af et puslespil der skal løses. Og som kun vidner om Abbys baggrund. Gode effekter og Abby er sgu en sej kvinder der kan finde ud af at bruge sine talenter godt.

lørdag den 18. januar 2014

5 Days Of War [2011]

5 Days Of War ( ***** 5 ud af 5 )
2011 – Drama / Action / Krig

i disse år kommer der mere og mere fokus på krigene og især på journalist arbejde i fronten og jeg kan ikke sige andet end de er værd af se. Den film er ikke nogen undtagelse jeg kan specialt godt lide den mere følelse mæssig vinkel denne film får.

Forces Spéciales [2011]

Forces Spéciales ( *** 3 ud af 5 )
2011 – Drama / Action

Som jeg nok har været inde på tidligere kan franske film ikke finde ud af at lave noget åndeligt baggrundsmusik så mange af deres film er langtrukkent og jeg må sige denne ingen undtagelse er desværre. Filmen er decideret god nok men den er som jeg lige sagde langtrukken og det tage selvfølgelig noget af glæde og så af der er så mange af dem der dør.

fredag den 17. januar 2014

Diamant 13 [2009]

Diamant 13 ( ** 2 ud af 5 )
2009 – Action / Thriller / Krimi

Franske action thriller er noget for sig og jeg må da sige af den her ikke er nogen undtagelse. Jeg brøds mig ikke rigtig om den. Den er en smule forudsigelig men mest af alt savener man svar på forholdet mellem hovedpersonerne og lidt baggrund info.

The Storm [2009]

The Storm ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Drama / Action / Science Fiction

Jeg var ikke vider imponeret over filmen. Der er nogle seriøse grafiske fejl der ikke er specialt sjove af se på. Hele filmen består stort set af et virvar i regn og mørke så kan skal koncentreret for af se hvad de enelig viser på filmen. Og længden på filmen bliver jeg også lige nød til af kritiser den er altså for lang og meget langtrukken ind i mellem.

torsdag den 16. januar 2014

Tactical Force [2011]

Tactical Force ( **** 4 ud af 5 )
2011 – Action / Krimi

sjov, sjov og benhård action det er det filmen består af. Nogle okay skuespiller og et helt okay plot. Det er ikke så meget handlingen jeg giver karakteren på men mere det sjove og den her måde de benytter action på. Af man ikke for af vide hvad der er i tasken er lidt irriterende men det havde de vel også regnet med af man syntes.

onsdag den 15. januar 2014

Retreat [2011]

Retreat ( ** 2 ud af 5 )
2011 – Thriller

Absolut ikke nogen passende slutning. Oka spændes man tro næsten på soldaten. Der mangler store interessant detaljer om Kate og Martin. Filmen kan være en smule lang trukken engang imellem. En okay film der er bare visse områder hvor den får en bundkarakter.

tirsdag den 14. januar 2014

Breach [2007]

Breach ( **** 4 ud af 5 )
2007 – Krimi / Drama / Biography

utrolig spænde film. Ikke sådan nervepirrende spænde men mere sådan spænde og samtlig lige sørgeligt sammentid. Det er sjælden film holde i sådan et jern greb af den er næsten spænde med det sammen men af den kun lige ligger på kanten til af blive nervepirrende. Rigtig god film og nogle rigtig gode skuespiller

mandag den 13. januar 2014

Metal Tornado [2011]

Metal Tornado ( **** 4 ud af 5 )
2011 - Science Fiction / Thriller

En rigtig spænde film. Jeg viste ikke af elektromagnetisme kunne være så farligt men det er jo en real mulighed i det. Handlinger er rigtig godt. Dog kunne effekterne godt være bedre. Nogle gode skuespiller man ikke ser så tit.

søndag den 12. januar 2014

Locked Down [2010]

Locked Down ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Drama / Thriller

Hård slående film, Danny er total god og rigtig sej til af slås og man må da sige af han kommer til af kunne bruge alle sine færdigheder for at overleve det. Det eneste jeg savner lidt er af vide hvem der plantet bevisernes i hans lejlighed og af ham har politi chefen tro lidt mere på Danny og forsøger af finde ud af hvad der skætte. Men eller fandens god film.

Paycheck [2003]

Paycheck ( **** 4 ud af 5 )
2003 – Action / Science Fiction / Thriller

Super spænde film. Det er ikke i vær film man ser noget så indviklet som af skulle stykke en hukommelse sammen og alligevel holde sig selv levende. Spænde plot hele vejen igennem og nogle gode skuespiller. Det er også nogle rigtig fede effekter og scener de har lavet og selv om det er spændes er der også plads til masser af sjove replikker og scener.

lørdag den 11. januar 2014

Transformers; Dark Of The Moon [2011]

Transformers; Dark Of The Moon ( *****+ 5+ ud af 5 )
2011 - Action / Science Fiction / Adventur

Jeg elsker autobots, filmen er rigtig fed lavet og man kan ikke andet end af elske autobotterne, selve konceptet Transformers er total fed. En film i top klasse. Hvorfor de har skiftet Sam's pige ud kan jeg ikke blive klog på, jeg kan bedst lide Mikaela må jeg sige.

Transformers; De Faldnes Hævn [2009]

Transformers; De Faldnes Hævn ( ***** 5 ud af 5 )
2009 – Action / Science Fiction / Adventure

En vild nervepirrende og alligevel mega sjov film. Jeg så Transformers da jeg var barn som tegnefilm. Og jeg elsket dem den gang og jeg elsker dem stadig. Det er så coolt af lave den som rigtig film. Kan ikke sige andet end total fede effekter. Dog ville jeg gerne havde haft nogle lidt mere kloge ord fra Sam om robotterne til hans værelse kammerat.

fredag den 10. januar 2014

Terminator Salvation [2009]

Terminator Salvation ( ***** 5 ud af 5 )
2009 – Action / Drama / Science Fiction

Jeg må sige det er første gang jeg ser Terminator og jeg har hele tiden fået fortalt af den er dårlig så jeg forventer mig ikke noget af den men jeg må sige jeg blev glædelig overrasket det er en supe film med fede effekter så jeg står fast ved min karakter.

Biohazard: Degeneration [2008]

Biohazard: Degeneration
2008 – Action / Horror / Anime

Den ville få + karakteren vis det ikke var en animation film. Hele manus er for fed. Filmen er rigtig godt lavet selv om jeg bestem ikke er til animation. Vis man en dag forsøgte af lave den som virkelighedens verden og det blev lavet åndelig ville den være total fed. En lidt anderledes udgave end Residen Evil men et forfriskende pust i den retning.

torsdag den 9. januar 2014

Cutaway [2000]

Cutaway ( ** 2 ud af 5 )
2000 – Action

vis man ikke finder det her faldskærmsudspring interessant så er den første del af filmen ret kedelig, og så kunne der godt være noget baggrund omkring de forskellige personer specialt omkring Red Line. Og så syndes jeg det er upassende af Turbo skulle dø!

onsdag den 8. januar 2014

Uncertainty [2009]

Uncertainty ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Drama / Romantik

Vis man så bare viste hvad eller hvordan de bliver kastet ud i den her Parallelle historie så ville jeg helt klart havde givet den højre karakter for filmen er rimelig fed. Det er både en stille og rolig idé hvor der skal beslutte sig. Så er der en mere action del hvor de bliver viklet ind i mord og afpressede.

A Thousand Years



A Thousand Years

Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you

Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

One step closer
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

__________________________________________

En sang jeg er blevet helt vild med her på det sidste syndes den er super god så længe det ikke er Christina Perri's originale version.. den bedste udgave er med Boys Avenus.. som laver nogle rigtig gode og forfriskende anderledes udgaver af andre sange.. blandt andet "Heaven" og "Circus" som de har lavet nogle rigtig gode udgaver af.

Jeg Anbefaler gerne at man tjekker Boys Avenue ud på Youtube da de er super cool!

tirsdag den 7. januar 2014

Xlll – Sammensværgelsen Del. 2 [2008]

Xlll – Sammensværgelsen Del. 2 ( **** 4 ud 5 )
2008 – Action / Krimi / Mysteri

Jeg må lige påpege af skud lyden er rigtig falsk og der er nogle seriøse dumpad fejl grafisk og teknisk. Men rigtig fedt plot og nogle gode skuespiller. Selve handlingen er bygget godt op men det er lidt synd af de ligger op til en part 3.

mandag den 6. januar 2014

Xlll – Sammensværgelsen Del. 1 [2008]

Xlll – Sammensværgelsen Del. 1 ( **** 4 ud af 5 )
2008 – Action / Krimi / Mysteri

den er lidt falsk med af kim dør så hurtig men alligevel er det en rigtig fed film der virkelig visser hvordan tingene i det store hele hed kan hænge sammen. Og så er det jo bygget op på nogle urgamle teorier om sammensværgelse helt op på præsidens niveau.

søndag den 5. januar 2014

American Soldiers – Combat Zone [2005]

American Soldiers – Combat Zone ( *****+ 5+ ud af 5 )
2005 – Drama / Action / History

Endelig får vi lov af se frustrationerne, sorgen, uvisheden, frygten og sammenholdene i en soldater film bygger over Irak krigen. Hvilken en film med følelser og gode mænd. Filmen er virkelig troværdig og fuldt ud et mester værk

7eventy 5ive [2007]

7eventy 5ive ( ***** 5 ud af 5 )
2007 – Horror / Thriller

en film der virkelig kan give en smule gys. Hele filmen er et fedt koncept og nogle rigtig gode skuespiller, super sjove og god film. Det eneste jeg gerne ville havde haft noget mere af var af vide hvem der var teenagerne af børnene man starter med af se.

lørdag den 4. januar 2014

Miles Apart

Sjov lille musikvideo

The Ninth Legion [2005]

The Ninth Legion ( *** 3 ud af 5 )
2005 – Action / Drama / History

For lang film for tilhold hvad den indeholder.. den er ikke langtrukken men den kunne meget gerne havde været korter. Nogle helt okay skuespiller.. det er første gang jeg har set en film fra Rusland og jeg må da sige den var noget special af sig. Vis man kan holde ud og høre det på russisk så er filmen faktisk helt okay. Mange følelser godt nok.

Outside The Law [2010]

Outside The Law ( ***** 5 ud af 5 )
2010 – Drama / Krimi / Krig

vis man interessere sig en smule for historie og for kampen om selvstændighed, retfærdighed og ligestilling. Så er det her en film lige for dig. Selv om filmen vare næsten 2 timer og 20 minutter føles det ikke som langtid fordi der hele tiden sker noget. Desværre en sørgelig men også nødvendig slutning for brødrende.

so sad!

Cute story

fredag den 3. januar 2014

Saat Po Long [2005]

Saat Po Long ( **** 4 udaf 5 )
2005 – Action / Krimi / Drama

et politi corps som kan sparke røv hvor andre ikke tør, desværre en sørge slutning på deres liv. En film med masser af fede kamp scener og nogle rigtig gode skuespiller. Slutningen er sådan lidt passende og alligevel meget upassende. Havde nok håbet på en meget anderledes slutning og jeg ved ikke rigtig om den slutning der nu kom var den rigtige til filmen

Inside Ring [2009]

Inside Ring ( *** 3 ud af 5 )
2009 – Thriller / Drama / Krimi

Franske film er normalt rigtig gode men de har desværre også meget nemt ved af blive langtrukkent og denne er desværre ikke nogen undtagelse. Det er hælder ikke meget baggrundsmusik eller replikker vi får. Selve plottet er godt og gode skuespiller men det er lidt som om der mangler lys og handling.

torsdag den 2. januar 2014

Garrison [2008]

Garrison ( ** 2 ud af 5 )
2008 – Drama

overraskende slutning men det er vel også det eneste der er overraskende i den her film. I det hele taget er den ret så kedelig. Den er optaget næsten i en dokumentar udgave af hvad der ikke lige frem gør den mere spænde.

onsdag den 1. januar 2014

Mandie And The Cherokee Treasure [2010]

Mandie And The Cherokee Treasure ( **** 4 ud af 5 )
2010 – Action / Adventur / Familie

Der er en del grafiske fejl som i min bog ikke er velkommende når det er en film fra '10 af. Så det trækker ned men selv historien er rimelig fascinerende. Den minder dog en smule om Indianna Jones desværre. Og så være klædt i de der fest kjoler det gjorde folk altså ikke hælder ikke på den tid.